Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Ancapolgar(raspuns cu intarziere), da Tusosedalul se da la copii mai mari...nici pediatra mea nu a vrut sa-i deie la steff asa ceva...deci, eu intai am primit de la spital si nu era bine asa .....mi-a zis dr. lui Stefan sa-i dau Mucosolvan Junior (si asta are ambroxol) si e ok...si a trecut tusea.
Si medicii astia!!!!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Merci mult!Eu de catea zile ii dau si Ambroxol si siropul de tuse dar inca nu i-a trecut de tot,macar nu mai tuseste noaptea.Nu stiu de cat timp e nevoie sa ii treaca,dar am rabdare ca nu mai vreau sa ii dau antibiotic.Cu siropul e tare greu ca trebuie sa ii dau o lingurita odata si cum ii simte gustul nu mai deschide gurita,ma lupt cu el de numa'.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salut!

Ada, astept sa-mi pui 1-2 poze cand te intorci si sa-mi zici si un pret.
Vrem poze de la nunta!

Hildegard, am vazut pozele cu Steff, ai baiat mare! E si cuminte?

Carmen, Calin a fost un slabanog tot timpul, cand ne uitam pe poze ne tot distram...el in ultimii 2 ani s-a ingrasat foarte mult.
Trebuie sa-i spun de dieta lui Ovi, poate il stimulez desi nu prea cred...el nu mananca aproape nimic toata ziua si seara baga in le, exact invers de cum ar trebui.

Pe mine ma doare gatul si imi curge nasul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Buna fetelor ,eu ma cam plictisesc azi ca sunt singura .Radu e la meci cu Deni iar prietena mea vine abia dupa 5 .
Alina i-mi pare rau ca esti racita , acum pe caldura asta ?
Spuneti-mi si mie cura de slabire a lui Ovi ca si noi avem nevoie .Si eu si Radu ne-am ingrasat destul de mult in ultimul timp,tot pt ca mancam sera .
Azi am avut timp si m-am uitat pe pozele voastre ,toate aveti niste copilasi f frumosi .
Am vazut ca voi comandati lucruri de la revista .Eu am comandat f .mult ,cand era fiicamea mica .Nu puteam sa ma plimb atata prin magazine .Nu am fost multumita de nici o revista ,mai tot timpul le trimiteam inapoi ,nu avea calitatea la care ma asteptam .
Alina o sa ma injuri ,trebuie sa-ti mai cer o data supa de salata ,nu am reusit inca sa o fac ,acum mi-ai facut iar pofta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Anca, pai fa si tu ca mine....bagi intr-o seringa de plastic siropul si gata. io stiu ca siropul se poate da pana nu mai tuseste deloc.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Alina, e mare Steff si e si cuminte. Pe bune!Are o enrgie in el care daca nu se consuma vai de noaptea mea

Si eu vreau reteta de supa de salata!!!!!! Va roggg!

de-ale gurii

Mergi la inceput

Alina, e mare Steff si e si cuminte. Pe bune!Are o energie in el care daca nu se consuma vai de noaptea mea

Si eu vreau reteta de supa de salata!!!!!! Va roggg!

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Veronica a crescut foarte mult Stefi, asa mi se pare si mie.In rest vad ca e foarte activ.A uitat de san sau mai tanjeste dupa el?
Fetelorwww.dol.ro/page_pdet01.aspx?ProductID=4763ebe6-7ab3-4b4f-9cba-d4f706809637" target="_blank">astae cartea, o gasiti sus Ziri la Diverta.Nu pot sa va dau amanunte pt ca nu o mai avem, trebuie sa ne cumparam si noi una noua.Ideea e ca nu se moare de foame si nici nu te ia cu lesin .

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Anca, pai fa si tu ca mine....bagi intr-o seringa de plastic siropul si gata. io stiu ca siropul se poate da pana nu mai tuseste deloc.

de-ale gurii

Asa fac si eu,il pun in seringa de la Panadol,dar deja e smecher,cunoaste seringa si stie ce ii dau.Sa i-l dau pe tot din prima e prea mult si il scuipa,asa ca trebuie sa ii dau in vreo 3 transe (o doza) si atunci o bea pe prima,simte gustul si la urmatoarele nu mai deschide gurita.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Melania, acum 1 luna am zis gata il intarc ca sugea putin de tot si in unele nopti nici n-a mai subt. Ei, s-au schimbat treburile...de vreo 2 sapt. suge frate la 4 dimineata p[ana vine tati cu sticla de lapte(sotul face laptele dimineata sau noaptea cand e necesar)....Pot spune ca si acum suge. Eu mai am lapteeeee.
Eu zic ca va lasa singurel titi cand nu se va mai trezi deloc.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na, acum ne-am intors si noi. Am intrat repede gandindu-ma ca ati scris o gramada. Se vede ca toata lumea a fost plecata.
Noi am fost la Timi , de fapt la Sag la o vara de-a mea la casa si curte. Ne-am simtit bine, am stat la aer si am facut gratare.
Nici nu indraznesc sa ma urc pe cantar.
Matia si-a expus pentru prima data bucile si outele la soare. Era asa de fericit ca-l bate vantul printre creturi.
Din pacate am uitat aparatul foto acasa , asa ca nu avem nici o poza nici macar de samanta.

Carmen, am vazut pozele. Ce frumoase sunteti amandoua. Sunt curioasa si eu unde e locul propus de voi.

Flavia condoleante. Cred ca stiu si eu despre cine era vorba. sa treaca supararea.

Ada, ma bucur ca a iesit ok nunta. Astept poze.

Cristina ( Maria Rubi) despre cadou ma gandesc ca poti lua un set de prosoape, sunt frumoase si la cerbul si la Onda Blu, iar fetitei un plus. Sau albume de poze interesante am vazut la Art music, asa sub forma de cutie din lemn de nu-s ce esenta. Sau un vas roman din acela de lut de tot faceau fetele pui. De pinde de ce relatii aveti cu ei si ce nevoi au. Cat despre haine, nu-mi vine nimic in minte acum. N-ai gasit nimic la Chic?

Numai eu singura am dat raportul la kg? Pai v-ati anuntat o gramada si acum ati disparut? Unde e Clau cu Clau si biciul?

Cristina ( Cristinacsa) de ce nu mai scri? Esti suparata pe noi? Ce mai fac fetele? Vezi ca iar e liber la primarie cu rolele. Poate ne intalnim.

Na ma duc sa-i scot pe astia din vana ca intra la apa.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput