Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 22
Hildegard spune:
Somleac, gratare zici? Io n-am mai mancat unul de nu stiu cand...Sa-ti fie de bine!
Fetelor de azi sunt la regim de slabit 10 kg....cum? cu mere multeeeeeee, fructe, fara paine si dulciuri. In plus masaj la greu cu aparat de vibromasaj.
In mai imi ia sotul un stepper(nus tiu cum se scrie ca io la viata mea n-am facut engleza).
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
alinamoro spune:
Vad ca unele dintru noi am fost la gratare in acest week-end.
Noi azi iar am fost la gratare(deja imi ies pe urechi
) pe strand ca a fost ziua unei prietene si au casuta pe strand. Am fost mai dupa masa si am cam inghetat de frig, batea un vant...sper sa nu se imbolnaveasca Adelina ca am stat vreo 2 ore juamte si eu m-am congelat, l-am trimis pe Calin acasa sa-mi aduca geaca.
Dragos a fugit non stop, asa ca nu i-a fost frig.![]()
Anto, hai ca-ti mai scriu reteta la supa de salata, dar sa-i faci la Radu ca de nu...
Nu-i o reteta "oficiala", asa o fac eu:
Supa de salata verde: Pun ulei intr-o cratita si prajesc putin usturoi taiat marunt.Ai grija sa nu se arda usturoiul.Pun apoi 2 linguri de faina si amestec cu apa,pun 2 iaurturi a cate 200 g fiecare si apoi completez cu apa cat vreau sa fie supa(uneori pun si lapte).Salata o curat,o spal si o rup bucati mai mici.Cand fierbe supa pun o legatura mare de marar taiat,salata,sare,putina vegeta si smantana si mai las la fiert vreo 5 minute.Pun multa salata sa nu fie "zama lunga".![]()
Hildegard, lasa sa mai suga daca mai ai lapte, si o masa noaptea e bine.![]()
De cand am inceput divesificarea Adelina n-a mai vrut lapte ziua, acum dupa masa de legume la ora 2-2,30 ar mai vrea sa pape ceva pana seara la 7-8 cand ii dau cereale, asa ca pe la 5 dupa masa ii dau tzitzi si vad ca vrea, deocamdata nu-i dau alceva, ma bucur ca mai vrea sa suga o data si ziua.![]()
Miha, las' ca de la gratare n-ai pus kg inapoi, oricum ai dat bine 2 kg deja.![]()
Cristina, azi am vazut si eu pozele cu fetele, le salvasem in favorites si am uitat, asa ca azi le-am vizionat. Tare dragute sunt fetele si ce frumos au fost imbracate! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Mai apar si eu pe aici, asa ca sa nu ma dati disparuta.
Noi tot seara ajungem pe acasa, toata ziua suntem prin Gradiste, avem instalatori, mesteri... Sper ca pina la 1 mai sa ne mutam, desi nu e prea mobilat , nici toate obiectele sanitare cumparate, dar asta e deocamdata.
Fetele sunt bine, asteapta si ele sa ne mutam.
Citesc din urma si miine va mai scriu.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
flavia ramona spune:
Am fost azi la imormantare
. Trist. Nu m-am putut abtine sa nu plang desi nu prea a plans lumea. Era o tacere apasatoare. A fost multa lume, pe masura caracterului sau. A trecut repede ... Maine ar fi fost ziua lui asa ca voi trece pe la cimitir
.
Am fost si noi la gratare dupa inmormantare. A fost ok, am mancat, am stat la aer, dar ne-am intors mai devreme ca Bogdi nu prea a vrut sa manance si am venit sa-i dau lapte.
Carmen, faina locatia. I-am aratat lui Sorin si e de acord. Mai trebuie sa-mi spui cate ceva, tariful e de persoana pe ora sau pt toti? Putem sa facem noi mancarea sau sa ducem de acasa, ca ma gandesc ca vom fi o gramada si nu stiu in ce ordine apucam noi la gratar.
Veronica, a crescut frumos Stefan. Ce mai, ai flacau mare.
adablackcat spune:
Am ajuns acasa, v-am citit si am semnat condica, ma duc sa dorm ca-s franta. Am reusit cu greu sa culc copiii ca sunt si ei obo.
off topic: am un tort al nasei de ciocolata (multa ciocolata!) in forma de buturuga, cu inca 4 buturugi mai mici, las' ca vedeti voi poze. Daca ne-am intalni pana miercuri-joi v-as da si voua cu drag!
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
"off topic" pentru ca "Aradencele minunate" se abtin de la "prostii" de-astea ca sa arate minunat!![]()
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristinacsa spune:
Flavia, sincere codoleante!
L-am vazut pe Bogdi brozolici!
Ada, vrem poze de la nunta! Si tort...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Ada, wow, tort...numa bine merge dupa atatea gratare si mici...![]()
Cristina, mai un pic si va mutati.![]()
Flavia, cum stai cu laptele, mai ai tot asa mult?
Vad ca si eu stau destul de bine acum de cand iau si spirulina...nu stiu daca asta e motivul...![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Flavia suma e pe ora indiferent cati suntem.La fel e si cu terenul indiferent de cati suntem .iata gratarul.Eu zic ca e suficient de mare.
Tort de ciocolata????
mmmniiiiiiiiiiiammmmm
Cristina bine ai revenit printre noi.Eu nu am vazut pozele, nici prin gand nu mi-a trecut sa le salvez![]()
Ada asteptam poze.
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
Salutica!
Vad c anu mi-e dus nimeni lipsa ![]()
![]()
N-am avut net week-end-ul asta ptr ca astia de la RDS ne-au taiat cica pentru neplata in conditiile in care eu am platit
Am o dubla factura pe luna decembrie, cerere de stornare a uneia dintre ele si uite ca acum n-au verificat si l-au taiat 
Oricum nu as fi avut timp de net. Sambata am fost la sor'mea la gratare si frigarui, iar de sambata seara pana aseara am fost la mami.
Flavia, imi pare rau
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Alina.a cand ai timp sa ne intalnim sa-mi spui. TI-am trimis numarul meu??
Carmen vreau si eu sa vad locatia 
Zici ca dupa cartea aia a slabit Ovi?
Cristina zici ca vreti sa va mutati? cred ca abia asteptati sa va vedeti la casa voastra
Lasa ca incet incet le faceti voi pe toate!