Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 20
Melania 14 spune:
Anca
la repezeala am crezut ca esti Ada.Se pare ca suntem numai noi doua
.
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
flavia ramona spune:
Carmen, am vazut pozele, sunt tare faine. Aia e locatia noua, daca da trimite-mi detalii pe PM.
Ada cred ca e in toiul distractiei si ma gandesc ce bunatate de tort va manca ........
Miha, felicitari pt cele 2 kg date jos. Tine-o tot asa.
Diana cum a fost cu 2 copii. Tot m-am gandit, da tu in rest nu esti tot cu 2 copii toata ziua???
Cristina, da de ce se da cadou la nasi? Asa e obiceiul sau??? Ca noi nu am dat. De haine nu stiu ce sa-ti zic pt ca nu am mai dat prin magazine de mult. Parca sunt de pe alta planeta de cand cu Bogdi.
Cristina, cu tine ce-i de nu mai dai pe aici. Ce mai fac fetele, cum sunteti cu casa?
Eu sunt foarte obosita, toata ziua am lucrat prin casa si dupa ce am venit acuma seara de la cimitir am calcat o gramada de haine. Abia acum am terminat si ma duc in pat, dar am vrut sa va scriu prima data.
Maine vom fi la inmormantare si apoi plecam si noi la ceva gratare. Pe Bogdi o sa-l las la mami.
alinamoro spune:
Carmen, ce fain sunt pozele si ce super e locul unde ati fost
! Vreau si eu sa stiu locul.![]()
Ce mult a slabit Ovi, se vede in poza in care e pe banca.
Maria, eu habar n-am ce mai e prin oras la capitolul haine.
Cadou pentru nasi...nu stiu..acum aud prima data asa ceva.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta, poate mai vin fetele cu idei.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
maria_rubi spune:
Nu se da cadou la nasi? Noi dupa nunta am fost la ei cu ceva cadou, ma gandeam ca si acum sa facem la fel...nu stiu care sunt obiceiurile.
Diana, fetita nasilor, are 2 ani jumate. As vrea o rochita gen babydoll, sa-mi ascunda surplusul.
Miha,
2 kg
e ceva, felicitari!!! Tine-o tot asa (cum zic astia pe la TV)! 
Eu de cand am dovedit borcanul de crema de ciocolata nu am mai mancat dulciuri. Inghetata nu se pune, nu-i asa? ![]()
Niko, Ada,, unde-i raportul vostru? Dadurati jos au ba???
Deci, Miha, dupa ce mi-ai spus ca pot sa beau ceva alcool ca nu patesc nimic si nici bebe nu o ia pe aratura, m-am pus aseara la o
, si una intreaga, adica nu oricum... Si iaca, la vreo 5 minute, ma apuca asa o ameteala si o stare de rau ca nu mai nimeream
sa
. Cred ca nu mai era corpul obisnuit cu alcoolul, ca de, un an de abstinenta......da' nu ma las! 

de
Mara
POZE
Hildegard spune:
Bey, fetelor sunt neserioasa, asa-i?
Asa de rara intru ...ia sa intru io mai des pe aci.
ca sunteti tareee vorbarete si mie imi place asta.
Ildi, ti-am dat PM
Vesti mai noi:
Am fost cu Steff la ORL la Dr.Korodi si m-am linistit in privinta gatului....tot vedeam gatul rosu dar n-are nimic cupilu. S-a uitat norma si-u urechi si nas. Totul e ok!
La steff i-am cumparat o trotineta de asta cu 1 mil jumate....sa vedem cat o tine! In arad nu prea ai ce alege in privinta trotinetelot. In TM e plin de ele. Mai era parca ceva la Regallo in Vlaicu dar era 2.300 mil. si n-as fi vrut s adau atata pe ea. Si asa 1 mil jumate mi s-a parut mult
la ce claitate au in ele. Nu sunt normala, nu?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
Melania 14 spune:
Alina multumesc in numele lui Ovi, am sa-i spun va fi foarte incantat
.
Flavia ce harnica esti ,
.
Miha te intrebam de Quelle pt ca am crezut ca ai comandat jucarii , eram curioasa ce .
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Hildegard spune:
Ia uitati poze cu noi recente d ecum am fost la bunica sapt. trecuta
aici
am vazut ca s-au cam amestecat pozele...cum sa le pun in ordine? Si inca ceva....cica intr-un albun pe yahoo incap 300 poze...si cum tot am descaracat mi s-au bagat pozele in all my photos....dar vroiam sa intre in "al 2-lea an"....
Acum cine se uita tre sa apese pe al my photos ca acolo sunt astea recente....offfff!
de-ale gurii
Hildegard spune:
Ancapolgar(raspuns cu intarziere), da Tusosedalul se da la copii mai mari...nici pediatra mea nu a vrut sa-i deie la steff asa ceva...deci, eu intai am primit de la spital si nu era bine asa .....mi-a zis dr. lui Stefan sa-i dau Mucosolvan Junior (si asta are ambroxol) si e ok...si a trecut tusea.
Si medicii astia!!!!
de-ale gurii
Hildegard spune:
Stefan a primit de la buni o trotineta SMOBY de la Quelle asta iarna. Nu are asa roti rezistente pentru a merge afara cu ea, nici suport de picioare nu are si nici pedale.....cu toate ca are maner de impins. Asa ca o tinem in casa fara maner.....
In rest ne-am comnadat eu cu sotul haine si pana acum a fost ok. sunt de calitate dar destul de scumpe zic eu
. Si in plus tre' sa astepti o grmada de vreme sa le primesti acasa. Mai bine pe banii astia merg si-mi iau din oras tot de calitate.
de-ale gurii
adablackcat spune:
salut fetele. AM citit asa...printre randuri ca-s cu Vladut in brate. La nunta a fost super fain, am venit la 6 acasa ( dimi), si la 9.30 l-am preluat pe babarutz. Acum ne imbracam frumos sa mergem iar la fini. Va mai scriu mai incolo...
Alina M, eu am leganel de la Farlin de vanzare. Am si scoica, dar de asta mai am inca nevoie, se pare. Leganelul e ca nou, ca l-am folosit putin.
soon...poze de la nunta
ca am fost tare faina!![]()
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)