Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Anto, sorry ca n-am reusit sa stam de vorba dar eram chiar intr-o sedinta si acum am venit doar pana in birou sa fac ceva si fug intr-un training Efectiv m-am saturat
Clau e mult mai bine, doar ca munceste si asta ca orbu, mi-e si mila de el, dar daca vrem sa avem bani n-are incotro

Alinush, nici io n-am stiut ca e bolnavioara Ade. Sanatate multa ii doresc

Miha, io am inteles care a fost cu gura mare, numai ca nici atitudinea profei A nu e una buna pentur Daria.
Sa stii ca si eu vreau la aer, la gratar, oriunde, numai sa ma vad cu voi ca pe bune imi lipsiti

PROPUNERE (ideea lu Gabi si Miha) sa stabilim pe net cate ne adunam la o intalnire si restul, adica locatia, ziua si ora sa le stabilim pe PM sau pe messenger. Ce ziceti??

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Hai mai nu fiti rele i-mi faceti pofta de gratar si banuiesc ca o sa aveti si mici Mi-e dor de un grill pe carbuni la iarba verde .Apropos ,unde mai mergeti cand mergeti la iarba verde?Pe vremuri ,inainte de 89 ,mergeam la 3 insule sau la padurea Ceala.Ceala?!Am scris bine? Ce ciudat suna.Oare de unde i se trage numele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Magda,am vazut pozele tale. Ce frumusica e Bianca! Si ce fotomodel! Si ce flori frumoase ai!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by ancapolgar

Magda,am vazut pozele tale. Ce frumusica e Bianca! Si ce fotomodel! Si ce flori frumoase ai!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Multumesc frumos Florile sunt de anul trecut.
Azi am avut mai mult timp de calculator, ca dovada ca mi-am bagat nasul pe la voi ,pentru ca de ieri m-am indoit de spate de fac cu nervii.La servici nici in saloane n-am fost in stare sa merg,a mers saraca colega measi s-a mai si internat o baba de 92 de ani super virgantza ca mi-era o ciuda pe eace brici e si eu la 36 zici ca eram handi.Azi am fost la dr de fam si mi-a faut infiltratie cu Diprophos si Xilina si asta inseamna ca 3 sapt sa pap nesarat .Duminica avem musafiri la mici si gratare eu o sa mananc carne nesarata dar vreau miiiiiici de la Selgros.Acuma sunt ceva mai dreapta,pe maine sper sa redevin un om normal.

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha imi pare rau pt situatia de fata.E regretabil ca Daria a asistat la un asa circ.Cat despre sefa de catedra sunt putin uimita pt ca am ajuns sa stau de vorba de cateva ori cu ea(nu in cazul de fata)si mi s-a parut o tipa cu capul pe umeri.Din pacate nu mai este ce a fost pe vremuri la scoala, atat de o parte cat si de cealalta a catedrei.Sfatul meu e sa mergi la directoare si sa stati toate de vorba(A,B, sef de catedra,Daria)sa lamuriti situatia , ai dreptul la pretentia asta ca parinte.Oricum ma bucura faptul ca mai sunt parinti asa ca si tine si ca celelalte fete,care nu-si trimit copilul la scoala si considera din varia motive ca datoria lor se incheie acolo.

La multi ani, Albert !sa cresti mare , sanatos , cuminte si sa fii o bucurie pt parintii tai !

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Miha, nu am stiut ca exista elementul C in problema . In cazul asta se schimba situatia. A cine stie cum i-a expus problema lui C, iar B nu a procedat corect chemand-o pe Daria la concurs, stiind care sunt regulile, adica fiecare elev merge cu profu lui. asa ca saraca de tine ai cazut la mijloc.
Eu as merge duminica asta la iarba verde, ca saptamana viitoare mergem la Moneasma.Am propus, astept inscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Carmen, eu cu profa A m-am lamurit. Atat cat se poate de amical. Si am convenit amandoua ca vom pastra in continuare relatii civilizate si respectuoase. Nu cred ca mai are rost sa ma mai duc la directoare sa mai rascolim rahatul. Oricum am inteles ca directoarea e prietena cu profa B, asa ca s-ar putea sa si stie de situatie.

Gabi inscrierea la concurs s-a facut in conditiile in care nimeni, nici macar A nu stia cat timp va lipsi. Se putea foarte bine sa se intoarca dupa concurs.

Situatia acum este oarecum aplanata si calma. Dariei i-am explicat ca din toata treaba asta ea trebuie sa tina minte ca este grozava din moment ce se cearta 2 profe pentru ea.

Noi saptamana asta suntem plecati. La inceputul saptamanii am intrebat daca vreti sa organizam saptamana asta. In urma raspunsurilor negative mi-am facut planuri sa plecam la Timisoara.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nici eu nu pot saptamana asta(am spus cand a propus Miha).
Maine dupa masa mergem la Cicir si facem mici, am programat deja de duminica trecuta.
Nici Ada nu poate acum ca e la nunta...

Anto, pitica a avut muci doar, vad ca am scapat usor, i-a si trecut deja.
Zici ca-ti facem pofta cu gratarele? Te invitam la mici.
Azi am facut supa de salata verde si mi-am amintit ca ai vrut si tu mai demult sa-i faci la Radu, ziceai ca-i place foarte mult.
Hai ca nu esti grasa, am vazut in poze.

Miha, no bine ca s-au mai calmat spiritele.

Ildi, ai primit PM-ul de la mine, ai vorbit de tort?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, ai intrebat ce pret au treningurile, 60-70 euro, infunctie de model.
Ada,imi pare rau pentru soacra cumnatei iar voua cva urez sa treceti cu bine peste ziua obositoare de miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, Alina M, merci mult de tot. Azi mi-a ajuns si babarutzu scump si drag!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput