Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Miha ,nu e posibil sa transferi de tot fetita la profa B ,adica si la scoala ?Sa nu mai ai de-aface cu A.Cand ai vorbit cu ea a spus ca s-ar putea sa nu mai faca deloc ore cu fetita si i-ti va cauta alt profesor.Fetita ta in timpul asta de trei saptamani s-a obisnuit cu noua profesoara si cu metodele de predare .Eu una as face in asa feol incat s-o tin departe de profa A ,chiar daca ar fi s-o mut in alta clasa.I-ti dai seama ce ciuda ii este din moment ce a vorbit atat de urat cu tine .Si asta e un motiv .Poate din cauza bolii ,sau are si alte motive ,femeia e cu nervii la pamant .De acum incolo se va purta urat cu fata iar pt ea orele de pian vor fi un chin .nu o mai lasa cu profa A ,daca la nervi ti-a zis tie ce ti-a zis ,iti dai seama ce face cu saracii copii la scoala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Miha complicata treaba. Puteai face scandal, sa mergi chiar pana la Inspectorat, dar astfel ii poti face rau Dariei, din pacate. Daca Dariei ii place asa de mult de profa B iti sugerez sa continui cu ore suplimentare chiar daca ii platesti. Din pacate la noi orgoliile sunt mai presus de copilasi.
Parerea mea e ca esti prea buna, inainte de toate si toti trebuie sa te gandesti la ceea ce vrea Daria, sa nu te intereseze orgoliile altora.
Cred ca ma cotrazic, habar n-am cum ar fi mai bine sa procedezi Nasol

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Albert

Mergi la inceput

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Claudia
Albert
Mihaeu cred ca trebuia sa mergi la directoare. Cum e posibl sa te faca nesimtita de fata cu copilul? Nu poti face cerere sa o muti pe Daria la profa B si la scoala?
Costumasul ca salopeta maro imi place mai tare.
Alina cum e Ade? ce homeopate ii dai? Nu mai sti daca am facut aprecieri al adresa ultimelor poze... e totala in paturica,are si Ioana una asa, dar nu am pus-o pe net inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Claudia!

La multi ani Albert!

Gabi, Ade e binisor acum, mai are muci putin, dar nu mai curg pana-n gura,i-am dat Oscillo si formula 76. Nu a tusit si n-a facut febra, sper sa treaca si mucii si sa scapam doar cu atat.

Miha, eu m-am duce la directoare si as reclama-o pe profa A pentru "iesirea" ei si as muta-o pe Daria cu totul la profa B.

Anto, tu ce faci?

Merg sa pap si eu cat doarme pitica.
Oare cum e afara? mie mi se pare ca bate vantul...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

LA MULTI ANI CLAUDIA
LA MULTI ANI ALBERT
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Alina ,e bolnavioara micuta? Draga de ea
Ce sa fac uite pe-aici ,acum am venit ca am fost sa-mi refac analiza de sange pt prolactina ,ca mi-e f mare .De o luna iau Dostinex ,sper ca a scazut .Problema e ca mi-au iesit acu mari analizele de la hormonii tiroidieni .Sunt data peste cap cu hormonii ,cred ca astia-s legatii unul de altul

Timpul e frumos si pe aici,cred ca o sa merg deseara sa fug cu radu ,ar fi timpul sa incep ,m-am ingrasat destul de mult in ultimul timp si nu-mi place .

Clau a intrebat Radu de Clau ,cum mai e ?Sper ca s-a facut bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi

Clau eu raportez pentru tabel. Azi am o saptamana de cand am declarat ca vreau sa slabesc si am dat jos 2 kg. Acum am 67. Astept floricelele.

Fetelor, cred ca nu m-am exprimat eu bine, nu profa A m-a facut nesimtita , ci sefa catedrei de pian. Care este o alta fufa. Si care ar fi trebuit daca tot si-a bagat nasu sa gestioneze conflictu intre astea 2, nu sa se ia de mine.
Pe Daria nu pot sa o mut in timpul anului ca ramane profa fara ore si nu mai ia salar intreg.

Azi am umblat sa-i fac pasaport Dariei. Pana acum am fost de 2 ori la onor serviciul pasapoarte in slujba cetateanului. Acum mai trebuie sa merg o data. Sper ca ultima.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Hai mai fetelor, noi nu suntem in stare sa stabilim o intalnire la iarba si soare?
Azi m-a intrebat Daria - Da noi cu mamicile si cu copii nu ne mai intalnim?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput