Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara fetelor,

Ada, imi pare rau de situatia cumnatei tale. Distractie placuta maine.

Astazi nu am fost o companie placuta asa ca Gabi scuze ca nu te-am sunat cand am mers afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Din pacate s-a stins din viata un om minunat, apropiat noua, care a fost ca un tata pentru Sorin de cand s-au cunoscut. Pentru mine a fost un model pt ca la 78 de ani puteai sa stai de vorba cu el o zi intreaga si nu te plictiseai, iti povestea orice cu atata drag incat timpul trecea prea repede in preajma lui. Nu cred ca voi mai intalni un om ca el. A fost un om puternic, un om cu carte, a fost important ca om politic inainte de Revolutie si putin dupa, a fost director de institutii, a fost profesor universitar, a fost un om simplu, un om cu care daca te plimbai pe strada stiai ca nu aveai cum sa ajungi la destinatie in timpul propus deoarece cunostea tot al doilea om. Ce pot sa va mai spun, nimic, doar Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Imi pare foarte rau ca nu l-am mai vazut de ceva vreme si ca s-a stins cu 3 zile inainte de ziua sa, zi cand urma sa ne vedem. Regret enorm ca nu l-a vazut pe Bogdi acum si ma rog sa ne vada de acolo de sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

ceau fetele!
Flavia cine te-a necajit?

Mergi la inceput

La multi ani Albert si Claudia!

Mergi la inceput

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dupa cum ai scris despre el iti dai seama ca a fost un om deosebit.

Gabi, mersi de info despre trening.

Ada, sa va distrati maine la nunta si sa te gandesti si la noi.
Eu ma gandesc la tine maine ca mergem la Cicir.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am dormit groaznic de rau azi noapte, Vladut s-a trezit tot timpul si a si plans de doua ori rau de tot. Dupa ce ca s-a culcat doar la dupa 00.00, s-a si trezit taman la 6.30 dupa bunul lui obicei... Asa ca-s rupta de somn. Mergem sa-l lasam la soacra-mea care-i la cealalta cumnata, mergem si pe la miri si dup-aia somn!poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata! Ieri n-am apucat sa scriu, asa ca azi urez:

La multi ani Albert! Ana sa-ti traiasca ! (I-am spus ca i-ati urat LMA lui Albert si sa mai bage un ochi pe aici...)

La multi ani Claudia!

Miha, naspa situatia. Si mai ales urat ca Daria a fost prinsa la mijloc. Musai sa porti o discutie civilizata cu profa A, e in interesul Dariei.

Flavia, condoleante!

Eu maine nu pot la iarba verde, mergem la Timisoara.

Va las ca sunt in continuare singurica cu 2 prunci si un catel...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia,stiu despre cine e vorba.Dumnezeu sa-l odihneasca!Nu stiam ca era atat de batran,ca nu prea arata de varsta pe care o avea.I-am spus si lui tati.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Heloooo

Cu intarziere vreau si eu sa urez LA MULTI ANI lui ALBERT si CLAUDIEI

Ada ma alatur si eu tie sunt rupta de somn ,m-am uitat la Dansez... pana pe la 23;30 am ratat iar finalul ,iar pe la 00 si ceva cand dormeam mai bine David a inceput sa urle si a tot tinut-o in maraieli cam pana dupa 3 ,apoi a dormit putin mai bine pana pe la 6 ,iar eu vreau sa-ti spun ca sunt zombi

Distractie placuta la nunta si sa mananci mulltee praji si tort si-n locul meu

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput