Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am schimbat si noi semnatura. Azi intram in sapt 26. Iuhuu! Mai sunt 14, sau poate mai putin, daca nasc mai devreme. Abia astept!

Cat despre mancare...cred ca trec pe paine uscata si rea, ca asta proaspata ma termina. Mananc in prostie, cu diverse. La prima sarcina am avut 17 kg in plus, dar acum sigur trec de pragul asta. Ei...cum o fi, sa fie bine la bb.

Ce voiam sa va mai intreb, mai ales pe cele care luati NO-SPA: cat de tare va doare burtica? Si cand anuma luati? Luati zilnic sau doar cand aveti dureri? pe mine ma doare cand merg mai mult. O data chiar a trebuit sa ma opresc ca simteam ca nu mai pot face un pas (sigur, m-am oprit in prima cofetarie unde am devorat 2 placinte cu mere)Pana acum nu am luat NO_SPA, desi medicul a zis sa iau cand am dureri, pot lua pana la 3 pe zi, dar ma gandeam sa rezist, daca pot. Imi e mai greu cand ies la plimbare cu Stefan, ca nu prea pot sta pe banca, trebuie sa ma joc cu el, sa facem "curse"...atunci obosesc. Oare sa iau inainte de iesirile in parc?

Oana 26+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Helloooo,

Uffff ...noi suntem suparati. Vad ca toata lumea isi schimba semnaturile si care mai de care mai avansate ..numai noi avem 20 de saptamani. in stilul asta cred ca o sa pot asista la toate nasterile si o sa inchid forumul ca eu ar trebui sa nasc pe 30 august.

Aylin, nici eu nu prea mananc in cursul zilei (lucrez de la 9.00 la 18.00) iar cand ajung acasa mananc mai multe fructe si salate iar rezultatul .... tot am luat 4 kg in 5 luni. dulciurile in general nu-mi plac decat jeleurile si inghetata dar o sa recuperam noi la vara.

Va pup pe toate

20 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

salut frumoasele,intru si eu un pic,cat ma lasa feciorul...
ANYA ,pe unde esti,voiam sa intreb daca ai postat tu ceva despre epidurala,pe la inceput?
JOUJOU,m-am apucat de desfacut spuma de mare,dar se face in casa...........asa ca ma duc la soacra la casa,ca sa fac afara,ca altfel imi umplu apartamentul de bilute albe.
mie imi vine sa manac continuu zacusca,stiu ca dupa nastere nu pot manca,la primul bebe,a fost groaznic,ca un an de zile aproape mancam numai mancare usoara ca a avut colici puternice,si mancam numai supe ,branza,si din astea...si burtica tot l-a durut,nu mai inteleg nimic...asa ca mananc acum cat pot,ca nu se stie...
va pupik pe toate si va doresc o zi frumoasa.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

o ce bine ca nu sunt singura cu foamea'n glanda... mi-am luat de la metro ceva dulceatza de fructe de padure,initial am vrut de mure ca-mi era pofta dar nu am gasit,si imi place la nebunie sa mananc cu paine cu unt.nu are decat tone de calorii

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

alina.asi noi, si noi, tot calorii de astea prestam zilnic. Uneori schimbam dulceata cu miere. Plus cana de lapte aferenta, ca fara dulceata nu merge, nu pot bea lapte asa, pur si simplu.

Oana 26+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, daaaa. asa cred ca as manca si eu. problema e ca nu mi-e pofta de nimic ce am in casa, nu pot sta nici atata in picioare cat sa imi fac ceva bun, asa ca...frigiderul golas, pofta lipsa...si mananc doar seara cand mananc cu sotiorul meu, care imi face pofta

da' ia ca ma duc sa mananc niste zacuscuta, ca mi-ati facut pofta....

si inghetata chiar as manca in continuu

o sa imi fac o lista cu feluri de mancare de care mi-e pofta si o sa dau comanda

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz, in legatura cu no-spa, eu iau la recomandarea medicului cate 3 pe zi. nu ma doare burta insa eu de la inceput l-am simtit pe bebe-mik jos, mult sub burik. intr-adevar dr la consult si la eco mi-a zis ca e cam jos pozitionat. cauza ar putea sa fie neste contractii nedureroase care sa-l tot impinga in jos. de aceea mi-a dat no-spa. cred ca 3 pe zi nu e o cantitate prea mare, din moment ce chiar dr mi-a recomandat.

am si eu o intrebare: daca am 23 saptamani, in ce luna sunt?

eu ma inscriu in clubul ne-mancacioaselor! mananc dar nu cred ca mai mult ca inainte! lasa ca dati voi jos kg in plus dupa noptile nedormite si grijile care urmeaza!

+23
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu care nu mancam paine deloc inainte sa vina bb,acum cand simt mirosul de pita calda mananc ca porcushorul....
gata propun sa oprim discutiile cu mancarea ca mi-e foame de mor zau!

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Alina, Oana ( Ghinetz) sunt fericita ca nu sunt singura care rupe frigiderul in 2, dar in acelasi timp sunt aliata voastra in lupta impotriva poftei de manacare excesive.

La mine partea buna este ca nu mananc paine de un an de zile ca nu am voie, am alergie la gluten....ca daca mancam si paine....cred ca deja aveam 16-17 kg puse pana acum...ca numai cand va aud de paine cu unt si dulceata ...dar imi trece mie, ma fac eu mare....

Andra
25/26 s [b]Mara Teodora[b]

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici mai pe la 12, ca azi am reusit sa prind si eu un somn mai bun! Vad ca vorbiti de mancare...hmmmmmmm sa va zic eu o intamplare: Stire la TV: "Conform uni studiu, romanii consuma o jumatate de ciocolata pe luna...". Raspunsul lui iuby : " AAA, pai astia n-au vazut-o pe iubita ca le strica statistica! Ca tu mai putin de una-doua pe zi nu prestezi!"

25+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput