Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 22
AndraZ spune:
Andicu si Ioana, revin si eu cu aceeasi problema ca si voi: MI-E FOAME!!!!
Nu ma mai satur din iaurt si fructe si mancare mananc portie mai maricica....intram si noi in 27 de sapt in 2 zile....dar parca e prea devreme sa mananc ca pt 2, nu? Pana la sfarsit o sa fiu un "tanc rusesc", nu un tanculetz ![]()

Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Ioana75 spune:
Hai mai Andra ca dupa nastere ne suim pe role si alergam prin IOR impingind la carucioare
.
Eu nu pot sa scriu cam cit maninc intr-o zi, ca va sperii. M-a apucat de citeva zile.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
AndraZ spune:
Ioana, mie mi-e teama sa nu imi fie greu cu atata grasime si daca mai fac si cezariana....o sa coasa dr la mine ca la ciorapi, cu simt de raspundere....ca la cat va fi de gros tesutul adipos va avea nevoie de rabdare si talent, ca sa iasa cusatura frumoasa ![]()
![]()
Nici eu nu am curaj sa va spun ce am mancat de la 9.30 pana acum....unii mananca toata ziua cat am halit eu azi![]()
Aylin, poate esti una dintre norocoasele care mananca cat trebuie si atat. Si ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca si sa te apuci de mancat ![]()
![]()
![]()
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
aylin_tarcan spune:
andra, daca as sti ca mananc cat trebuie...ce bine ar fi.... dar as vrea sa mananc mai mult. eu pot sa nu mananc nimic toata ziua....
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Andra, eu am pus 18 kg la prima sarcina, si nu s-a plins dr ca ar fi prea mult strat adipos de cusut
.
AndraZ spune:
Aylin, daca nu mancai cat trebuie ti-ar fi zis dr cu siguranta ca ar trebui sa suplimentezi mesele pt ca bb e prea mic. Bebelina mea cred ca deja a ajuns la 1 kg pt ca o simt mai grea. Oricum ea a fost mai grasunica tot timpul, de la prima ecografie, si vad ca o tine tot asa....probabil ca daca o nasc la termen va fi de 4 kg daca totul va fi ok ...deci si ea va fi o 
Andra
25/26 s
[b]Mara Teodora[b]
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Luna1 spune:
Helou!
Si eu p'aici dar cu treburi multe. Va pup mai intru mai tarzior.
Lia bafta la eco si sa nu vii fara sa ne spui ce ai in surpriza ca te mananc! Pai tu acolo in Romania sa nu stii? Te pup!
Luna
23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
AndraZ spune:
Ioana, eu am aproximativ 10 kg puse pana acum.....eu sper sa nu trec de 20 de kg la final 

....sa fim si noi rezonabile, nu?
Nu stiu de la cat ai inceput tu sarcina trecuta, eu insa aveam 75kg cand am ramas insarcinata
......deci alea 20 la mine s-ar cunoaste bine bine pt ca ar mai fi si surplusul de dinainte.....
...deci v-am luat pana acum ...dar si cand m-oi apuca de
...sa vezi ce "fotomodea" o sa devin.....
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
Ioana75 spune:
Andra, mai degraba o sa fim manechinuite
.
aylin, te-as invita sa iei masa cu mine; cind o sa ma vezi cu ce pofta maninc, nu o sa poti sa rezisti
.