Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 24
ghinetz spune:
brazuca25 [alacareradedesetavalestepejos....ca nu-l mai gasesc acum]. esti super tare cu statisticile. Da-le peste cap, nu le lasa!
Oana
26+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
lia, si ne fierbi???
Hai, spune: are sau nu cuc???
Oana
26+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
AndraZ spune:
Lia, ce a vazut dr in oul Kinder?
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
liadorian spune:
Are mama O FETITA frumusica foc, are mama O FETITA cat un ghemotoc!
Nu-mi vine sa cred!! Suntem asa fericiti! Copila e bine sanatoasa, e in continuare cu o saptamana mai maricica decat ne asteptam dupa UM, a stat cumintesa-i vedem putza su dupa aceea s-a intors la joaca! Daca ne ajuta D-zeu sa nastem la termen, va fi o leutza focoasa care se va numi MIRUNA DEMETRA. Schimb acusi semnatura, numai sa ma mai calmez un pic! Am impresia ca zbor, nu alta!
Lia
S25 
Anya20 spune:
lunito, curat nemotivat, parol!! am mai citit eu pe sarite, ca d-ra ma solicita toata ziua. mai nou imi trage mana de pe tastatura sa ma joc cu ea. si cand gatesc si sta cu mine in bucatarie ma trage de maini, ma pupa pe picioare, pe burta, numai s-o iubesc si pe ea
. acum, de cand vorbeste f multe, e si mai dulce si mi se rupe sufletul cand o vad cum atarna de mine si-mi zice: "mamica, batze". a auzit ea ca ii tot spun : "vino la mamica, stai ca-ti da mamica" si spune si ea: bebica, mamica, bunica ![]()
hai ca m-am lungit destul offtopic.
bafta la eco, nicoleta27!
si tie andicu, la test. sa ne tii la curent.
oana (ghinetz), ai pm.
oanaa, am mai scris despre peridurala, in masura in care eu nu sunt de specialitate, dar m-am interesat si am facut una personal
. ce vrei sa stii?
Editez: lia, felicitari pentru fetita!!!! sa fie sanatoasa si frumoasa.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
X-ray spune:
felicitari lia!sa va traiasca!sa vezi ce schimbam impresii de rochite si fundite!
alina
26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Fetelor, inca n-am apucat sa citesc din urma, promit sa fac si asta cand n-o sa-mi mai tremure asa tare mainile! Abia am reusit sa schimb semnatura! Va pup pe toate apasat de tot!
Lia
S25
Miruna Demetra
AndraZ spune:
Lia, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora