Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

liaaaa, sa iti traiasca ghemotoaca maricica si leuta!!!!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aaa, uitasem, deci ne vedem diseara. foarte bine. credeam ca vom fi mai multe, ca la inceput multa lume s-a aratat incantata. dar e bine si asa.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lia -

Felicitari pentru , ai vazut daca noi ti-am tinut pumnii ????

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anya, eu una abia astept sa ne vedem deseara!. Mai ales ca tu vii si cu piticutza ta....o sa facem antrenamente prenatale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna fetele!

Multumesc de primire! si pup fetele care m-au imbratisat: lia, carmena, luna, lorina, AndraZ, andutzy, alina.a, andicu si nu in ultimul rand jadi. sper ca n-am omis pe nimeni.

lia sa te intorci radiind de fericire de la eco!
luna ai recuperat neuronu'? ce voiai sa-mi spui? ti-ai amintit?
andicu pofta de mancare mie mi-a crescut nush daca din cauza ca am inceput trimestrul III (adica luna a 7-a) ci pentru ca am avut vacanta la mama si coincidenta: de Sfintele Sarbatori de PASTE! asa incat acum dupa ce m-am intors in Bucuresti am incercat sa revin la un regim adecvat fara excese de PAPA BUN. Dar asa cum zici tu, nu prea tine pacaleala cu fructe si legume, iaurturi si iaurtele.... offffff
jadi si eu contez pe voi. Sper sa nu fiu singura care merg la Etiquette!

Vesti de la SAMADHI
- am vorbit cu ea acum 10 minute la telefon, e in Romania-Bucuresti, insa NU POATE VENI la intalnire ... toata lumea trage de ei ca deh': au sosit de departe, au musafiri sau sunt musafiri zi de zi, iar azi chiar nu e libera! deci planul ei din Germany nu s-a potrivit cu cel din Romanica. Asta e, a zis ca ii pare rau de tot. Va mai povestesc la intalnire. Problema pe care a avut-o la ochi i-a trecut, iar in rest se simte bine. Poate cine stie, ne face vreo surpriza si nu vrea sa ne spuna! va garantez, atat stiu! partea cu surpriza doar o presupun! A venit pe 5 aprilie si pleaca pe 21, sambata dimineata. O imbratisam si o pupam cu drag si asa! corect?

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Lia Felicitari! Bine ai venit in randul mamicilor de printese!!

25+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor sa o pupati pe alina(anya) si din partea mea!maine e ziua ei.
si pe anya sa o dragalitzi din partea mea!sa va simtiti bine,sa va ganditi si la noi cele ce nu putem veni.si sa papati ceva buuuunnnn. uite ca iar ma gandesc la mancare

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

brazuca, tu cum te mai simti? iei no-spa?

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Nu stiu cum se face ca mereu sunt decalata si raman in urma cu cititul si scrisul.

Aylin, , ti-am vazut pozele, esti mumoasa rau. Ti-au iesit analizele la urocultura?

Azi ma duc si eu la dr sa vedem ce va spune.

Ioana, si .

Alina, paine proaspata cu unt si dulceata, mmm, si eu prestez asa ceva.

Cred ca daca as fi putut manca cat si ce as vrea eram deja dubla. Chiar si in conditiile in care aproape tot imi face rau, gasesc bombe calorice cu care sa compensez, asa ca depun incet dar sigur .

Hai sa nu ne mai facem griji pt asta, suntem diferite si in mod cert unele vor pune mai multe kg si altele mai putine. BB are grija sa-si ceara drepturile si sa-si ia ce are nevoie. Iar dupa ce se va naste, unele vom slabi mai repede, altele mai incet. Important e sa fim sanatosi cu totii, noi si bebeii ca e timp suficient dupa pt diete, gym, etc.

Piupaturi apasate, revin,

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna ziua harnicutelor,

tocmai ce am picat si eu de la eco morfofetala.. sunt putin obosita dar extrem de incantata. Mi-am vazut batetelul. e un scumpic si un falcos. Nu a prea vrut sa-si arate fata - era cu manutele in sus dar am inteles ca totul e ok. DPN-ul a ramas acelasi adica 12 august si mi se pare o vesnicie pana atunci.

bebe cantareste 700 g si cred eu ca e cam marisor cu toate ca credeti-ma ca nu mananc mult deloc. din cauza serviciului (unde stau pana pe la 7-8 seara de abia apuc sa inght ceva iar seara de obosela mai repede adorm decat sa mai mananc ceva.

apropos de discutiile de azi - sa stiti ca eu la serviciu sunt inconjurata numai de barbati si sunt ca in paradis... ieri mi-au adus un brat de liliac si 3 lalele rosii ca focul iar azi s-au strans in jurul pozelor cu Rares ca la circ... care mai de care cu pareri cu cine seamana..cand cu tat-so cand cu mine...

ma simt rasfatata dar pe de alta parte credeti-ma ca in gasca lor sunt ca un cuib de viespi. si poate dupa ce vom naste cu toatili si poate de ne vom intalni o sa va povestesc mai multe....dar nu e important..

pana atunci dragelor spuneti-mi si mie unde va intalniti inca o data s pe la ce ora ca poate fug si eu pana acolo sa va cunosc..

pana atunci toate bune, si pupici tuturor...

Paticut

Mergi la inceput