Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana75 spune:
aylin, bine ca sint barbatii buni si dezinteresati
.
ily, bafta la eco!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
otim spune:
Fetele , nu-mi aduc aminte cine ( 

-neuronii ) , dar sambata vom mai pe cineva care trece la
de doamne , stiti voi ??? Nu de alta , dar sa-i facem galerie
Otilia
inceput 24+
Laurentiu
aylin_tarcan spune:
ily, tinem pumnii si asteptam sa ne dai vestile bune!
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Nu mai stiu cine ma intreba cum de intru in blugii de acum 6 ani: "secretul" e ca port aproape numai pantaloni foarte elastici si cu talie foarte joasa (si genul asta de pantaloni suporta variatii de +10 kg
).
Otilia, da, e o mamica care vroia sa se casatoreasca pe 14 dar a trebuit sa amine. Ii urez si eu casa de piatra
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
ioana, nu siu, dar parca barbatii se ajuta mai mult intre ei! cel putin cei din jurul meu! si cand am avut probleme, ei au fost ei care au sarit si au facut pe dracu' in patru sa ma ajute! exceptii exista si de o parte si de alta.....dar...in schimb fetele....nu mai comentez. putine cele care mi-au fost alaturi. dar poate ca am avut eu ghinion. ca acum vad ca voi sunteti minunate.
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
AndraZ spune:
Neata fetelor!
Mai dar ce subiecte tari abordati asa de dimineata!![]()
Si ca sa ma bag si eu in seama, pot spune ca din experineta proprie am vazut ca barbatii sunt mult mai cooperanti si mai saritori decat femeile. Nu inteleg de ce, dar asta este purul adevar. Sunt o specie aparte fata de femei, care de cele mai multe ori, ar face orice s-o elimine pe cea mai buna si ar sari la gatul celeilalte oricand si oriunde. femeile sunt mult mai rautacioase si mult mai invidioase si cred ca asta din cauza faptului ca nu li s-a acordat intotdeauna credit din partea barbatilor si atunci au devenit mai dure, mai rele.
Cat despre prietenia dintre femei....uneori poate parea o utopie, insa atunci cand terenurile lor nu sunt amenintate, se pot lega prietenii frumoase.
La noi, tinand cont ca provenim din medii diferite de activitate, avem varste diferite si preocupari diferite, relatiile devin mai stranse si total lipsite de interes. asa ca nu am avea de ce sa ne paruim si sa ne injuram atata timp cat avem un tel comun: sa intelegem cat mai mult despre sarcina si despre bebe si sa ne ajutam cu informatii.
Sper ca am fost coerenta.....ca am luat deja trtamentul si nu sunt cu toti boii acasa 

Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
madabout2003 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am reusit performanta sa ma trezesc de doua zile mai devreme adica pe la 8.30 ca in general pana la 10.30 nu scoteam nasul de sub patura...
Andreea c Prietena ta sta chiar in Toulouse? Aici sunt destule magazine cu haine de bebe dar hainele de marca sunt destul de scumpe (exceptand perioadele de reduceri adica prin iulie si februarie); Daca nu la preturi acceptabile poti sa gasesti in marile suprafete gen Carefour, Leclerc. Eu am cumparat de curand niste pantalonasi si bluzite pentru 3-6 lune fiecare la 2 euro si materialele super bune! Si da cu 33 de euro poti sa cumperi destule chestii ...
Anto tu prinzi posturi TV din Franta ? ca e o emisiune dimineata de la 9 pe France5 - "Les maternelles" si sunt sigura ca ti_ar place.. eu sunt dependenta!!
MADA
21+, cu 
Poze de vacanta
oaana spune:
quote:
Originally posted by andicu
SI am uitat sa va mai intreb ceva :
Fetele care au intrat in 7 luni ca si mine, voi aveti foamea iar in glandacum o am si eu de vreo cateva zile??? pana acum ma calmasem, am mai fost asa in primul trimestru, dar mai , fetelor, de vreo 3 zile imi vine sa mananc intr-una!!
ma chinui eu cu fructe si legume intre mese, dar degeaba, tot la chestii mai serioase ma gandesc la nici o ora dupa gustari!
Andicu28+
Filip Cristian
Poze noi cu burtica
andicu asa este dupa sase luni,tre sa papi,ca bebe e in crestere,eu stiu de la prima sarcina,ma rodea stomacul noapte,dar mancam biscuiti ca sa nu mananc noaptea sa solicit ficatul.oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

ma chinui eu cu fructe si legume intre mese, dar degeaba, tot la chestii mai serioase ma gandesc la nici o ora dupa gustari!