Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ily, neata! andicu are programare in aceeasi zi cu mine, pe 21 mai. oricum sunt convinsa ca apreciaza oferta ta. si eu cand am avut o urgenta, tot asa am facut, am intrat peste rand ca sa zic asa....ca sa vezi ce chestie. eu lucrez la firma care a facut euroclinicul (construit) (din pacate s-a schimbat conducerea intre timp), prietenul colegei mele de birou lucreaza acolo, si in plus am descoperit tot acolo si un fost coleg de copilarie.

dar daca nu e nimic urgent, merg ca tot omul pe calea programarii. atunci eram speriata cu inima bebelinei (fetele stiu)

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

paticut, si azi esti moderata. Pina nu treci de 10 mesaje scrise, nu ai nici o sansa sa scapi de moderare.
andicu, eu n-am intrat in 7 luni, dar am o foame ceva de speriat, maninc incontinuu. La Herghe am dat 3 mil si ceva, eu asa imi amintesc.
Lia, te asteptam cu vesti bune!!!

restul fetelor. Eu sint cu foamea dupa mine, zici ca am stat nemincata 2 ani, cam asa balotez.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

ily - in primul rand bafta si "voua" pe ziua de azi , va tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune , in al doilea rand si eu imi furam singura "caciula" , dar lasa ca am lamurit-o

Oana - buna dimineata , esti tare ... , ai dormit bine sau .... ai alte motive ????

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Samuray-lady, vreau si eu ceai pentru burtici...Cum e ala? Miroase insa tare bine aici, peste mari si tari. Si daca zici ca e bun si pentru laptic chiar vreau.

Luna spuneai ca ti-e teama de nastere. Eu sunt oarecum linistita. Am incredere maxima in doctorul meu si in Dumnezeu. dar frica vine abia cand ma gandesc la ce va fi dupa. Cate intrebari am!!! Daca nu voi putea alapta iar? Daca ...? Daca...? (oricum asta cu alaptatul ma framanta de numa'. Cred ca azi am sa citesc tot ce s-a scris aici pe forum despre. Dar ma cam doare ca unii/unele acuza mamicile care nu alapteaza de parca ar fi vina lor ca nu pot. Probabil sunt si mamici care nu vor sa alapteze, da, astea-s de indrumat cat de bine e, dar noi, restul....? Cand stiu cat m-am chinuit ca sa pot sa ii dau macar 3 luni lapte de-al meu...Of!!! Sotul a zis ca nu ma mai lasa si ca nu mai vrea sa vada pompa de muls in casa, ca stie cat plangeam cand o vedeam.
Dar hai...ca inca nu suntem la capitolul mamici ce alapteaza, deocamdata asteptam bebelusii. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi. Noi trebuie sa gandim pozitiv, sa fim mandre de noi ca vom fi mamici, nu?

Nu stiu cand mai intru azi ca am ceva treaba.Sper sa recuperez deseara cu lectura.

Oana 25+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

ily, si bafta la eco!

pai cum sa calculeze gresit! nu se poate! ca doar la eco iti vede DPN si in functie de UM si in functie de masuratori. si vede diferenta! nu cred ca este posibil acum sa ti se mai calculeze gresit! si 40 de sapt nu inseamna 10 luni pentru ca o luna nu are exact 4 saptamani. are 30-31 de zile, nu 28. dar cu aproximatie.....

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Aylin si mie imi place calea "normala" de programare, in general nu-mi place sa vin cu interventii sau cu favoritisme, insa daca treaba asta poate ajuta pe cineva...
Persoana pe care am ajutat-o avea sarcina gemelara, cu triplu test iesit "nasol" si nu se stia daca trebuie sa renunte la ambii copii sau doar la unul.
Normal, fata era distrusa, si desi nu o cunosteam, m-am bucurat ca am putut ajuta - cat de putin - macar cu urgentarea analizei. In final a ramas cu unul din copii.

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

nicooleta27 - ma bucur ca te simti bine si bebe creeesteee

Fetelor foamea iti da si mie tarcoale uneori si noaptea , dar nu-mi fac prea mari probleme decat la serviciu cand pauza de masa e aproape si mie imi e foame , in rest rontai

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

ily, ai dreptate. asta ziceam si eu. daca e o urgenta, important e sa ajuti! am vazut asta pe pielea mea.

si vreau sa va zic ca nu am vazut niciunde atata ajutor si altruism cat am vazut pe forumul asta! ceea ce e minunat, si nu credeam ca mai exista! mai ales ca...si sper sa nu va supar cu asta, niciodata nu m-am inteles prea bine cu fetele, pentru ca in general sunt rele si egoiste. si acum descoperit ca exista inca multe fete bune, nu doar cateva!

cu ocazia asta sa va pentru ca existati si mi-ati aratat ca sunt inca multi oameni buni!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Madabout2003 parca tu esti in Franta. Am si eu o prietena care este chiar in acelasi oras...a plecat de cateva luni din tara. Mi-a adus de Paste niste hainute superbe pt. bebe de la C&A. Poti sa-mi spui si mie mai multe magazine unde ar putea gasi hainute frumoase si ieftine. Ea a prins si reduceri atunci si cu 33 de euro mi-a luat o multime.

Andreea saptamana 29 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Aylin subscriu la chestia cu fetele!!! si eu am putine prietene si desi in general sunt sociabila si comunicativa, nu ma imprietenesc usor.
Tocmai de asta probabil timp de o luna am stat in expectativa si am citit pe forum si abea pe urma am inceput sa scriu.
Am fugit la eco!!!

ily 24 saptamani

Mergi la inceput