Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 5
puskin spune:
Buna,
Carmen, eu sunt in delegatie in Rhodos, nu am timp nici sa scriu nici sa citesc. Am sa revin la "normal" de luni incolo.
Ruxandra
an-k spune:
lista cu zile de nastere arata k inainte, o sa rezolv si restul problemelor, ca mi-am dat seama de 'smecherie'
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Zuzilici spune:
An_k felicitari pentru permis.
Insa mi-e mila de
. Sper sa nu uiti cu desavarsire de ea si s-o mai folosesti din cand in cand pentru distante mai scurte.
Pentru listutza vezi ca ai vreo 2 [/ blue] care nu-si au rostul la datele de nastere.
Carmen eu zic sa lasam listuta cum e. Dupa parerea mea ar trebui sa lasam sherifele sa-si aduca si contributia proprie la listuta daca asta vor. Le batem destul la cap cu modificarile saptamanale. Acum in cazul Ancutei cred ca nici n-a vrut sa modifice culorile dar asa a fost sa fie.
Mamicutza dulce de Mark cred ca esti super fericita. Ce zici te mai tii tu de dieta cu mama alaturi??? Eu stiu sigur ca n-am reusit. 
Sigrid nu mai dai nici un semn? Saptamana viitoare n-am sa fiu asa ca te rog sa-mi ti tu locul la postari. Una pe zi nu mai mult. 
Delidana ai inceput munca??? Sper caabia asteptau si copii sa te revada, nu doar tu pe ei. ![]()
Gusta ma bucur pentu tine si sper sa slabesti cele 4 kg. pana la operatie. 
Mimi, Sanse sunteti pe baricade???
Meniul meu de azi:
MD - 1 rosie cu 4 buc. castravete + 1/2 chifla neagra + 20 gr. branza feta
G - 1/2 grefa
P - varza cu carne de vita si mamaligutza
C - salata de varza alba si rosie.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)[/b]
addya spune:
fetelor eu azi am zacut.
mi-au venit rusii ceva mai devreme acompaniati de o mare cadere de calciu, am ciugulit niste feta shi un fagaras cu ceva cartofi ramasi de la fi-miu, un ceai si o bomboana.
mi-e rau de crap shi sigur voi face retentie de apa....
Dordia, la regimul ala tinut corect in prima zi dai jos 1.5 kg, a 2-a zi cca 400 gr shi cam pe acolo in urmatoarele zile, spre final, in ultimile 2-3 zile ale celei de-a 2-a sapt nu mai dai jos nimik, incepe faza de stabilizare.
violeta e sora ta pe bune???
poop u all si de 2 ori silfidele!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
an-k spune:
Cred ca listuta e in ordine acum. Dasca s-a mai strecurat vreo gresala trageti-ma de maneca.
Acum fug repede la curs. intru mai tarziu. Va pupik pe toate.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
sanse spune:
Gata Zuzilici aici sunt!
Nu am putut tine Scardsale si stau tot cu Monti.
Meniu azi:
MD:fructe
P:ton cu ulei si lamaie
C:fripturica porc cu salata
La kg. de dat jos mai scad putin daca trec pe Monti ca sigur nu pot da 5kg in 5 sapt.
Ma treceti si pe mine cu 3 kg.
Daca trebuie sa mai scriu si altceva in plus pentru tabel sa-mi spunetzi...
Va pup
ps.putem scrie asa colorat daca sintem la echipa verde?
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
anky spune:
Meniul de azi
M.D un ou fiert tare
iaurt(0,1% grasime)
Cafea
ceai
P. peste
2 bucatele de cioco (72% cacao)
C. mega salata cu feta si masline
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Carmen eu zic sa lasam listuta cum e. Dupa parerea mea ar trebui sa lasam sherifele sa-si aduca si contributia proprie la listuta daca asta vor. Le batem destul la cap cu modificarile saptamanale. Acum in cazul Ancutei cred ca nici n-a vrut sa modifice culorile dar asa a fost sa fie.![]()
sincer, nu prea sunt de acord, lista arata bine asa cum e, daca trebuie schimbat ceva, propunem si votam schimbarile
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Delia, te intreb pe tine, ca esti prietena buna cu sportul: in zilele 'dureroase' mergi la sala?
Oricum, voi intreba si la sala.
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ina C spune:
Buna seara, frumoaselor 
!
Astazi nu am avut o zi tocmai buna din punct de vedere al poftei de mincare.O fi de la Centrum?A mai luat cineva?
Asa ca "visele" de ieri s-au transformat in :
MD: o felie de piept pui afumat, o felie cas, o rosie, 2 masline, o cafea
10:o cafea
11:un iaurt
13:o salata verde cu jumatate conserva de ton in suc propriu, un biscuit si un outz mic, mic de ciocolata
17:cas, piept de pui, rulada pui, masline pe care le pregateam pt o salata
18:o salata verde cu ce a mai ramas la 17 taiate cubulete
19:o inghetata mica
20:un pateu
multa apa, ceai, plimbare si azi sigur fac si stepper
o seara buna tuturor si sper sa mai revin dupa ce culc copilul ( asta imi propun in fiecare seara, dar adorm inaintea lui).
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC