Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
Tzuni, Delia, Puskin, pe unde sunteti?
Gusta, ma bucur pentru tine!
Mamicadulce, ce bucurie pe capul tau! 
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
an-k spune:
pai eu doar am dat replay cu quote, nu am adaugat nimic si pentru ca nu m-am uitat la lista dinainte am sters albastrul si de la greutatea initiala...huh. Acum ce fac? e ok asa sau pun albastrul inapoi??
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
gusta spune:
Anky sa imi spui si mie numele pastilelor ca sa vad ce fac.Si pe Mara am dusa la un loc de joaca cu mai multi copii sa vad ce face da nu e de ea.In august merge la peuter.
La zile de nastere.Eu 15 iunie si fiicamea Mara Augusta 31mai2005
Marilena si Mara Augusta
an-k spune:
Carmen, te rog ajuta-ma acum mi-am dat seama unde am gresit, la sub trecut sub 136 era negru si nu albastru ca restul, asa ca am incercat sa-l fac albastru. Spune-mi unde sa mai modific, te rog.
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Am tras chiulul aseara pt ca....nu am avut net!!!
Asa ca ieri am papat asa:
MD: un mar
P Pui pe sticle(juma de piept si un ciocanel) cu salata de cruditati
C Ton in apa (dar de fapt era in ulei ca nu am vazut decat cand am bagat in gura) cu salata verde cu de toate.
Azi am mancat asa:
MD un mar+o porto
P piept de pui la gratar + salata verde cu de toate
C sper o maaare salata de macrou marinat daca ajung sa imi iau.
Deja am 1.700 kg mai putin decat inceputul dar....si eu cred ca si sor'mea ca m-am desumflat ca nu puteam slabi atat in 2 zile. Sper sa va uimesc luni la raport si mai sper sa nu dau jos in ritmul asta ca....nu e ok.
Eu sunt de acord cu Violeta alias sor'mea. Cunoscand-o mai bine ca voi va pot spune ca si la ea ca si la mine se cam pune orice pe noi. Eu recunosc ca m-am ingrasat din cauza lingurei, imi place sa mananc interzise si..asta e. Si mie un nutritionist mi-a zis in urma analizelor....ca pe organismul meu daca aplic tactica generala...se poate sa ma ingras asa ca....am aplicat WW care pe mine a functionat si am dat jos anul trecut 11 kg. Acum tin regimul Addyei desi imi e destul de greu sa imi prepar mesele...cand mult mai simplu imi era sa pap un iaurt sau un mezel slab cu branzica...sau...altele pe care le papam la WW. Dar....incerc si varianta asta sa nu mor neincercata.
Gata ca ,m-am intins ca o placinta!!!
Mai revin diseara daca am net!!!
PS: Ms pt raspunsul cu poza. Am sa i-o trimit ei sa o puna in album sau....o sa o pun eu la mine la semnatura!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
mephala30 spune:
An-k, nu te mai chinui cu negrul ala. Deschide separat subiectul 137, copie listutza de acolo cu reply with quote si da paste la subiectul deschis de tine.
Sper sa mearga!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
an-k spune:
Merci Carmen, dar nu mai merge, am incercat, fiind sub inchis, nu mai pot raspunde... daca ce am facut negru, adica greutatea initiala o fac albastra e ok? sau mai trebuie modificat ceva. Am incercat sa aliniez listuta... da am dat cu mucii'n fasole![]()
an-k spune:
Dordia, care e varianta Addei? Sunt in cautarea dietei minunate.
anky spune:
Vad si la mine un semn de intrebare,am inceput de la 58 de kile,am specificat in capitolul trecut.
Eu cred ca am sa ma bag la o dieta Waerland de trei zile pe saptamina,stiu ca e cam drastic si nu e bine dar trei zile rezist eu,sper,impreuna cu pastilele din plante si crom.In sapte zile se slabeste cam 4 kile,sint curioasa daca e chiar asa.
Gusta,pastilele se numesc SuperSlank(Bloem)-Slankmakende Formule,le gasesti la Etos.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
mephala30 spune:
An-k, atunci lasa inaltimea cu negru si greutatea initiala cu albastru.
La zile de nastere lasa asa cum e...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~