Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Tre` sa va zic ultima mea nebunie: mi am luat pastile cu ananas Kilozym ,emy, au un gust suuuper buuun, nush dak ajuta la slabit, cum scrie pe ele, dar sunt buneee
Mercedes - acum am vazut ca esti aici

O zi frumoasa tuturor !

Meniul meu: 3 mere, megasalata cu fripturica si 1 felie de paine, iaurt, si speeer sa ma abtin diseara sa nu mai pap porcarii mai ales dupa ce ajungem acasa din parc ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Am citit aici despre Heritage si pare Ok din descriere.A mai folosit careva dintre voi,chiar ajuta?

http://www.naturaplant.ro/produse/1604/Heritage_Elite

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anky- eu am mai folosit dar tot asa ameteam, slabisem vreo 4 kg cu 3 tabl/zi dar mancam . Am luat maxim 5 sapt a fost ok dar dupa m-am ingrasat la loc deoarece dvoram dulciurile concentrate.

Acum am zis ca voi lua doar o tabl/zi deocamdata nu ametesc.

fetele daca va uitati pe adresa data de anky cautati si forumul referitor la heritage

daria- da si io sunt pe aici ar fi fost cazul, nu?

of topic - daria- am reusit so tund pe fiica mea ieri la coafor si culmea a stat in scaun fara sa comenteze. sa vezi ce mandra e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Echipa teal ramane cu cinci fete? In acest caz, totalul de 14 kg nu-i corect pentru ca Deea nu a dat raportul!

Deea, unde esti?

Dupa ce aseara am mai scapat in tot felul de lucruri nepermise (o miniprajiturica, 2 smochine) azi o sa incerc sa fiu cuminte

Meniul meu de azi trebuie sa cuprinda doar:

cafea, cereale cu lapte soia
grapefruit
rosii cu masline, cateva migdale crude
iaurt vegetal
ciorbica de zarzavat, bame

pupici si sa ocolim frigiderul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

An-k felicitari de carnet.

Anky primit aprobarea pentru operatie sunt super bucuroasa.

Inflacaratelor eu trebuie sa scap de cele 4 kg asa ca gata cu dulcele gata cu toate cat mai sanatos si plimbari lungi cu fiicamea.Sper sa le dau jos pana la data operatiei.

Cu gradinita a fost un dezastru asa ca mai amanam un pic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele!!!

Eu de doua zile de cand a inceput concursul n-am dat jos nici 5 grame,nici n-am pus -am stagnat total.

Sper sa-mi revin cat de curand ca incepe sa ma dispere cantarul.

Sunt foarte fericita!!!Maine dimineata la 8 ma duc si o iau pe mama de la gara din Koln,n-am vazut-o de mai bine de 1 an jumate,nici nu-mi vine sa cred!!!!Sper sa stea macar o luna incheiata la mine.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am ajuns acasa, am fost repede pana la primarie sa-mi depun cererea pentru carnet, azi pe la 3 va fii gata. Am fost cu autobuzul si am asteptat cam 40 minute ca sa vin inapoi. Asa ca la 3 merg cu bicicleta, sunt 12km, 6 dus si 6 intors da e bine- se cheama sport! Diseara o sa conduc pentru prima oara singura in masina, merg la cursul de cosmetica.

Gusta, sper sa fie totul ok cu operatia.

Mamica dulce, trebuie sa fii tare fericita, ma bucur pentru voi. Si la mine vine mama pe 22 iunie si nu mai am rabdare.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Buna.

An-k felicitari de carnet.

Anky primit aprobarea pentru operatie sunt super bucuroasa.

Inflacaratelor eu trebuie sa scap de cele 4 kg asa ca gata cu dulcele gata cu toate cat mai sanatos si plimbari lungi cu fiicamea.Sper sa le dau jos pana la data operatiei.

Cu gradinita a fost un dezastru asa ca mai amanam un pic.

Marilena si Mara Augusta

Gusta,super vestea,pe cind te-au planificat?.
Maruta are deja 2 ani?.Cris merge la gradi din 14 mai 4 zile pe saptamina.

Fetelor,mi-am cumparat de aici niste pastile in genul Heritage,contin crompolynicotinat si extracte din plante inclusiv extract de ceai verde.Citind prospectul mi se par super,sint chiar curioasa.Sper sa nu mai poftesc la dulce...mai ales ca se apropie rusii.

Mergi la inceput

Remedii pentru slabit din plante, pe piata romaneasca

VIAREDIN

Este un remediu produs de prestigioasa firma “Walmark”, remediu care inglobeaza plante extrem de valoroase din flora mondiala. Aceste plante fac din Viaredin o arma redutabila in lupta cu caloriile. Iata, pe scurt, cateva din atuurile acestui produs:
Garcinia hanburyi este o planta tropicala considerata o adevarata minune. Ce face ea concret? Favorizeaza descompunerea accelerata a grasimilor, diminuand considerabil tendinta de formare a tesutului adipos. Rezultatul: efectul unei cure de slabire, chiar si moderate, va fi amplificat foarte mult.
Planta braziliana Guarana actioneaza la nivelul sistemului nervos, in special la nivelul creierului. Ea stimuleaza activitatea psihica, inlatura sentimentul de oboseala si somnolenta. Rezultatul: vom fi mai putin obositi, mai putin vlaguiti si considerabil mai bine dispusi in timpul curei de slabire.
Afinele rosii, mai vechea noastra cunostinta spirulina, impreuna cu alte cateva substante esentiale adaugate (carnitina, lecitina, colina etc.) asigura protectia ficatului, vitaminizarea organismului si accelereaza procesul slabirii prin influentarea extrem de precisa a lantului metabolic.
Pentru a face mai agreabil tratamentul, a fost facuta o varianta, Viaredin-cocktail, in care toate componentele anterior amintite au fost facute pudra, care se poate dizolva in lapte degresat si care are un gust si o aroma foarte placute. Interesant este ca Viaredinul - extrem de eficient prin compozitia sa - a fost completat de un alt produs al aceleiasi firme “Walmark”, produs care aduce la rampa alte cateva descoperiri extrem de noi in domeniul slabitului. Despre acest produs, Chromdiet, vom vorbi in continuare.

CHROMDIET

Acest remediu aduce in discutie doua arme importante ale regimurilor de slabit: cromul si fibrele alimentare.
La ce ajuta cromul? Cromul este un microelement esential in organism, deoarece determina o activitate optima a insulinei si echilibreaza nivelului acesteia in sange. Tinand cont de faptul ca insulina este un hormon care regleaza nu numai nivelul zaharului, ci si pe cel al grasimilor si al proteinelor, ne putem da seama de importanta sa in procesul slabirii. De altfel, studii medicale facute in Austria au pus in evidenta ca un aport crescut de crom determina pur si simplu scaderea proportiei de tesut adipos si - element important - pastrarea masei musculare.
La ce folosesc fibrele alimentare? Despre efectul fibrelor alimentare asupra sanatatii si asupra greutatii corporale pot fi scrise nu unul, ci mai multe articole extrem de interesante. Fibrele din alimente sunt substante extrem de folositoare organismului, desi sunt nedigerabile. Ele sunt o componenta naturala pana acum destul de neglijata din dieta normala, lucru provocat de consumarea preponderenta a fainei de grau si de aportul scazut de fructe si legume. Continutul necesar de fibre in alimentatia zilnica este de pana la 30-35 g pe zi. Fibrele curata ca o adevarata matura intestinul gros si intreg tubul digestiv, absorb deseurile si substantele toxice, optimizeaza activitatea ficatului si a pancreasului. Multe boli moderne, de la cancerul de intestin gros la hemoroizi si varice, ar putea fi eliminate daca oamenii moderni ar avea mai multe fibre in alimentatie. In Chromdiet intalnim doua tipuri de fibre:
- de origine vegetala, care ajuta in cura de slabire prin intensificarea proceselor de eliminare, prin aparitia rapida a unei senzatii de satietate, care duce la reducerea automata a apetitului alimentar.
- din coaja crustaceelor (asa-numitul chitosan), care este un adevarat magnet pentru colesterol si grasimi de care se leaga si pe care le elimina prompt din organism.
Dincolo de consideratiile teoretice, tandemul celor doua produse, Viaredin si Chromdiet, s-a dovedit in practica extrem de eficient. Cele doua produse se administreaza in paralel (desi au efect si separat), inainte de masa cu jumatate de ora, asa incat efectul sa fie maxim.

AYURSLIM

Este un remediu pentru slabit al firmei “Himalaya Drug Company”, facut din plante tropicale renumite pentru actiunea lor complexa in procesul slabirii.
Planta de baza este o alta specie de Garcinia, care se pare ca la ora actuala e cea mai mare speranta a medicinii moderne in reglarea naturala a greutatii, Garcinia cambogia. Ea intervine in metabolismul grasimilor si zaharurilor, care, mai ales combinate, sunt principalul inamic al siluetei. Mai mult, aceasta planta actioneaza direct asupra unor substante eliberate in corp, asa-numitii neuro-transmitatori, care dau acea senzatie de foame chinuitoare, bine cunoscuta celor care se lupta cu kilogramele.
Planta indiana, cunoscuta sub numele de guggul (Balsamodendron muccul, sinonim cu Commiphora wighti), topeste si ea kilogramele, tinta sa principala fiind grasimile. In plus, ea scade nivelul colesterolului din sange.
Fara doar si poate ca noutatea exceptionala din acest produs este o planta de la poalele muntilor Himalaya, Gymmema sylvestre, care face un lucru mai neobisnuit: ne ajuta sa nu mai simtim nevoia de dulce. Or, rontaitul de ciocolata, atacurile asupra delicioaselor prajituri, consumul de inghetata si de alte produse dulci este in cazul a peste 50% dintre cei care se plang de ingrasare cauza principala a problemelor lor. Planta aceasta inhiba efectiv receptorii gustului dulce de la nivelul limbii, ceea ce ne face pur si simplu sa nu ne mai dorim dulciurile atat de bogate in calorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by an-k

Carmen, am inceput cu zilele de nastere, pentru ca si mie mi se pare f mult albastru- dar nu a fost listuta mereu asa?

nu, n-a fost asa, vezi lista din subiectul trecut.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput