Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by Zuzilici

Carmen eu zic sa lasam listuta cum e. Dupa parerea mea ar trebui sa lasam sherifele sa-si aduca si contributia proprie la listuta daca asta vor. Le batem destul la cap cu modificarile saptamanale. Acum in cazul Ancutei cred ca nici n-a vrut sa modifice culorile dar asa a fost sa fie.

sincer, nu prea sunt de acord, lista arata bine asa cum e, daca trebuie schimbat ceva, propunem si votam schimbarile

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Oh! Sa fim seriosi. Prea stam cu biciul in spatele sherifelor. Sa nu uitam ca-n cazul ei nici macar n-a incercat sa schimbe ceva pana nu a trebuit sa schimbe culoarea. Credeam ca Sherifia e o calitate atribuita fetelor, nu o transformare in robotel. Parerea mea!

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ina C

Buna seara, frumoaselor !

Astazi nu am avut o zi tocmai buna din punct de vedere al poftei de mincare.O fi de la Centrum?A mai luat cineva?

Asa ca "visele" de ieri s-au transformat in :

MD: o felie de piept pui afumat, o felie cas, o rosie, 2 masline, o cafea
10:o cafea
11:un iaurt
13:o salata verde cu jumatate conserva de ton in suc propriu, un biscuit si un outz mic, mic de ciocolata
17:cas, piept de pui, rulada pui, masline pe care le pregateam pt o salata
18:o salata verde cu ce a mai ramas la 17 taiate cubulete
19:o inghetata mica
20:un pateu
multa apa, ceai, plimbare si azi sigur fac si stepper

o seara buna tuturor si sper sa mai revin dupa ce culc copilul ( asta imi propun in fiecare seara, dar adorm inaintea lui).

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Centrum contine vitamine,nu...? De la vitamine iti creste pofta de mincare.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna seara

succes participantelor la noul concurs,
pe mine va rog sa ma treceti la mentinere pt o perioada pana scap de examene

si spor la slabit

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by an-k

Dordia, care e varianta Addei? Sunt in cautarea dietei minunate.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Roag-o pe Addya sa posteze....sau daca imi permite....ti-o trimit eu pe PM.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Imi pare rau ca am fost prost inteleasa. Nu am sa mai continui pe aceasta tema, pt. ca dupa cate vad, nu prea ma fac inteleasa.
Da anky, exista medici care iti recomanda o zi pe saptamana sa tii asa zisul "post negru". Ce nu ai inteles tu este ca acest lucru este valabil la persoane supraponderale (ca sa nu zic obeze) si nu la persoane care au o greutate normala, asa cum esti si tu si multe alte fete de aici (cand spun normala nu ma refer la manechine, sau la greutatea standard). Imi pare rau ca mi-am spus parerea despre acest lucru. dar si sa slabesti 4 kg in 3 zile (daca am inteles bine), nu cred ca este tocmai normal sau indicat.

Adyya, adica Adina, da eu sunt ,sora Dianei pe care ai cunoscut-o. Imi pare bine ca te intalnesc aici, dar imi pare rau ca nu te simti bine acum.

Meniul meu de azi:
- ora 8.00 - 2 covrigi
- ora 10.00 - 2 mandarine
- ora 15.00 - 1 portocala si un mar
- ora 21.30 (cam tarziu, stiu, dar am ajuns acasa la 21.00, si pana mi-am pregatit...) - 5 cartofi potriviti fierti cu putina sare si cimbru, usturoi verde si 3 felii de paine cu secara, mai veche.
- si binenteles vreo 3 litri de apa cu lamaie.

dupa cum vedeti mai si mananc, nu traiesc numai cu apa .

InaC, parerea mea este ca datorita Centrumului (care este un complex de vitamine)ai mancat asa de mult. Atentie! vitaminele dau pofta de mancare, mai ales la persoane predispuse la ingrasare. Mie cel putin asa mi se intampla.

Bfly, unde esti? ne spui meniul de azi?

Va pup acum si va spun noapte buna, pana maine.

PS: dordia cred ca nu a cazul sa pui vreo poza cu mine, ca nu sunt deloc interesanta.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Seara buna fetelor!!!

Am trimis si eu poze pt albumul nostru, poze cu mine si sor'mea.

Da Addya Violeta e sor'mea pe bune. E acea sora pe care ai cunoscut-o si tu in parc. Am corupt-o si pe ea la forumeala.

InaC ia d-aicea pt outzul mic de cioco, pt inghetzata si pt ca nu ai fost cumintica. Lasa vitaminele si mai bine baga fructe si legume la greu!!!

Addya offf... pai....asta seara cand m-am suit pe cantar...de control...aveam iar 91.3 kg deci...mai bine ma cantaresc direct luni dimineata sa vad ce iese.
Sper sa slabesc cu regimul asta ca....la cat efort depun in pregatirea salatelor din x legume....
Mi-am facut pt in seara asta si maine la pranz o minunata salata de cruditati care contine varza rosie,morcov,telina,patrunjel radacina, ridichi,castravete si gulie. Am asezonat-o cu otet,un pic ulei,sare si coriandru. Yamiiiii

Gata ca ma duc la nani!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Ba am pus!!! Sac,sac,sac! Si ia d=aici si o sa iti treaca supararea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna seara!

Imi pare rau ca am fost prost inteleasa. Nu am sa mai continui pe aceasta tema, pt. ca dupa cate vad, nu prea ma fac inteleasa.
Da anky, exista medici care iti recomanda o zi pe saptamana sa tii asa zisul "post negru". Ce nu ai inteles tu este ca acest lucru este valabil la persoane supraponderale (ca sa nu zic obeze) si nu la persoane care au o greutate normala, asa cum esti si tu si multe alte fete de aici (cand spun normala nu ma refer la manechine, sau la greutatea standard). Imi pare rau ca mi-am spus parerea despre acest lucru. dar si sa slabesti 4 kg in 3 zile (daca am inteles bine), nu cred ca este tocmai normal sau indicat.

Adyya, adica Adina, da eu sunt Adriana ,sora Dianei pe care ai cunoscut-o. Imi pare bine ca te intalnesc aici, dar imi pare rau ca nu te simti bine acum.

Meniul meu de azi:
- ora 8.00 - 2 covrigi
- ora 10.00 - 2 mandarine
- ora 15.00 - 1 portocala si un mar
- ora 21.30 (cam tarziu, stiu, dar am ajuns acasa la 21.00, si pana mi-am pregatit...) - 5 cartofi potriviti fierti cu putina sare si cimbru, usturoi verde si 3 felii de paine cu secara, mai veche.
- si binenteles vreo 3 litri de apa cu lamaie.

dupa cum vedeti mai si mananc, nu traiesc numai cu apa .

InaC, parerea mea este ca datorita Centrumului (care este un complex de vitamine)ai mancat asa de mult. Atentie! vitaminele dau pofta de mancare, mai ales la persoane predispuse la ingrasare. Mie cel putin asa mi se intampla.

Bfly, unde esti? ne spui meniul de azi?

Va pup acum si va spun noapte buna, pana maine.

PS: dordia cred ca nu a cazul sa pui vreo poza cu mine, ca nu sunt deloc interesanta.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Ok,am auzit de diete cu sucuri de fructe si legume plus muulta apa sau dieta cu fructe si muulta apa dar numai de apa nu am auzit.
Dieta Waerland se tine trei zile pe saptamina,deci in 7 zile slabesti 4 kile.Eu am sa incerc,sint tare curioasa.Ar fi frumos sa scap de 4 kile intro saptamina.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey Dordia, nu te cantari seara k nu e bine, ai in stomacel tot ce-ai bagat peste zi, dimineatza dupa... vezi adevarata valoare...
eu incununez ziua de porceala cu iste whisky pe care il bag direct din sticla k mi-e lene sa ma duc dupa un pahar...
mi-e destul de rau shi la faza asta alcoolul imi face bine...asta e, zi de stagnare...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Addya stiu foarte bine dar...de dragul cantarului...ma mai sui un pic. Stiu ca dimineata se cantayese asa ca...stiu ca nu e greutatea reala.
Te sa treaca raul si...betie placuta dar...eu tot iti dau ceva pt abatere!!!

Mergi la inceput