Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 24
anky spune:
Cornelia,fa doar cardiotraining sau aerobic pentru slabire.
Eu mi-am inceput ziua cu piept de pui la gratar,raportez deseara ce am mai mincat.
Aseara in loc de iaurt si lapte am mincat o inghetata,mi-am satisfacut pofta,inainte de ciclu ma iau poftele de dulce
,noroc ca nu s-a vazut la cintar azi dimineata.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
szivarvany spune:
Salutare tuturor !
Raport stagnare , de fapt -300 g, nesemnificative.
Pupici tuturor ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
miag spune:
Salutare natiune!
Sper din tot sufletul ca primiti inapoi oaia ratacita, care se intorce la voi cu un mare surplus de kg 

...Nu stiu cum am reusit, dar dupa tratamentul cu antiinflamatore si fara sa fi tinut total regim hiposodat...atarn la cantar 68 kg

. Nu cred ca asta este grautatea reala, pentru ca sunt inainte de rusi si sigur fac retentie de apa. Ieri aveam 66 si azi 68 kg, asa ca cer amanare pana la urmatorul raport pentru a comunica exact cate kg posed.
Sunt mai hotarata ca oricand sa ating cele 55 sau 54 kg propuse si vreau sa ajung la ele pana la 1 iulie.
De astazi am inceput regimul de la nutritionist, care promite pierderea a 3-4 kg in 2 saptamani si pe care deja il stiti, dar il postez pentru fetele noi:
MD: un fruct la alegere (inclusiv banana); cafea fara zahar sau cu indulcitor
Gustare- 10.00: un fruct , cu exceptia bananei
Pranz: 150 gr piept de pui la gratar
200 gr legume inabusite sau la gratar sau salata de verza alba
o felie de paine graham
Gustare-16.00: un fruct, cu exceptia bananei
Cina( cel mai tarziu la ora 19.00)- un iaurt degresat sau 150 gr branzica de casa+ 1 felie de paine graham
Se beau minim 2 litri de apa pe zi si maxim 2 cafele cu indulcitor.
De asemenea, dupa perioada rusilor, mi-am promis solemn ca voi fructifica la maxim abonamentul la sala, pe cere desi l-am platit in avans pe 3 luni...l-am folosit doar o data

.
Promit sa intru zilnic si doar in cazuri exceptionale sa 'dispar' cate o zi, din motive de delagatii, pe care oricat vreau nu le pot evita.
In final, urez si eu bun venit fetelor noi si va mai adresez o rugaminte: daca se poate suplimenta un loc in orice echipa pt concursul deja aflat in desfasurare, m-as alatura si eu cu drag.
Si o intrebare: ce zi a ramas stabilita pentru raport?
Pupici natiune!

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
anky spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Fetelor am o intrebare:
Peste afumat stiti cate calorii are?
ca i-am dat de gust
Hopes
Iti place...ha..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
an-k spune:
Am modificat in listuta tot ce s-a raportat.. cred (daca am uitat pe cineva, scris aiuirea... spuneti)
Zuzilici, cred ca e ok sa dai azi raportul, pe stomacul gol, sau il trec in listuta pe cel de ieri si ne surprinzi saptamana viitoare
. Cum ati sarbatorit-o pe Isabella? Pozici
?
Miaq, bine ai revenit
. Si raportul ramane pe saptamana viitoare daca nu intri in vreo ecipa. Daca se gaseste loc modific in listuta cu raportul de azi.
Hopes pestele afumat are destule calorii, da-i foarte gustos si sanatos
Restul fetelor care nu au dat raportul, unde sunteti?
Tuni, tu ai intrat ne-ai salutat, ai povestit de motanelu' buclucas, dar raportul nu l-ai dat...
- sau am omis eu
Eu pap azi fructe, printre care si o banana.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
doroty spune:
Buna ziua, fetelor!
Bfly, m-am adresat tie cu tae bo-ul ca am inteles ca tu ai pus filmuletele si tu ai facut link-ul. Daca ma insel imi cer scuze in special celei care le-a postat.
Delidana, merg in continuare cu dieta si azi intr-adevar imi e mai putin foame.De abia acum ma apuc de taebo. Sa vedem cum ma simt dupa .
Anky, ai o familie foarte frumoasa.Felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti!
Cornelia, mereu spui ca bei mult lichid.Mananci sarat?
Mie mi se intampla ca ma umflu si cresc in greutate de la lichidul in exces asociat cu mancarea sarata.
Ce grupa de sange ai?
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
mephala30 spune:
Adrianafedorca, "La multi ani lui Cezar!"
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Aici sunt, pe fuga, sper sa intru diseara sa va citesc, ca azi n-am reusit.
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi