Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 23
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Imi cer scuze ca nu am putut intra pana acum...dar....bb, servici...etc.
Nu am un raport tocmai favorabil din cauza porcelii din weekend asa ca.... 91.2 kg desi...e pe ne
. Sper ca sapt. viitoare sa fie mai mult.
Adriana Fedorca sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos.
La multi ani 

tuturor celor ce isi serbeaza ziua de numa si mai ales...sotului lui Bfly.
Violeta,Bfly felicitari!!!
Inaaaaaaaa unde esti???Sper ca nu in frigider ca pun
pe tine!!!
Meniul de azi:
MD: o portocala
P: pui fiert cu salata verde cu detoate
C: ton in apa cu salata verde cu detoate
Va poop!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
niko_26 spune:
Pentru inceput vreau sa ajung la 60 kg. Runda a doua la 55, adica atatea cate au fost inainte sa o am pe Maia.![]()
Cristina_C spune:
Niko, 
Daca renunti la dulciuri si la paine/paste si mai faci si miscare, nu se poate sa nu slabesti. Nici eu nu tin o dieta anume.
Bine ai revenit in echipa purpurie!
niko_26 spune:
Multumesc Cristina!
Noapte buna si cat mai putine kg va doresc la toate.Merg la somnic.Mai citesc maine si raportez si kilogramele.

Niko
de Maia
Zuzilici spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile adresate Isabellei. Cred ca nu mai are rost sa va spun ca-mi sunteti ca o familie si ca m-ati uns la suflet toate.
Pentru raport: 85.2 mancata bine ca abia acum seara am reusit sa ma cataresc. Oare n-ar fi mai bien sa ma cantaresc maine dimineatza? In orice caz bine ca nu m-am ingrasat dupa ziua fetei ca era posibil la cate bunatati am gatit. ![]()
Cezar
, sa cresti mare si sa-i faci pe parintii tai fericiti si mandrii de tine. 
Tzuni ai fost de coma. Auzi dar crezi ca Lola ar accepta vreun pretendent la mana ta???
Felicitari tuturor fetelor care-au slabit si tineti-o tot asa. ^ saptamana buna va urez.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
cookie spune:
'Neata!
Raportez:-400g, desi am fost in weekend la o aniversare...
Sper sa fie asa si saptamana viitoare, dupa ce merg la o nunta 
, fug la munci 
andre_ea spune:
Mey nu putea sa fie azi zi de raport? Cantarul arata 1.2 kg mai putin ca ieri. Se pare ca eram umflata de la rushi. Uitasem ca trebuie sa vina.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
gusta spune:
Buna dimineata.
Am trecut cu brio prima zi de dieta sa vedem ce reusesc azi.Eu sper sa tin 3 zile si sa se vada ceva.
Felicitari la toate fetele care au dat ceva jos si spor in continuare la slabit.
Marilena si Mara Augusta
carolinah spune:
Buna dimineata,
dupa o saptamana de stres cumpllit, anunt doar -600g, dar nici ca m-am straduit, ca nu am avut cand si cum.
De ieri lucrurile s-au mai linistit, asa ca am reinceput sa facem sport.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Delidana spune:
Raportez si eu: stagnare, cum era de asteptat. Deja m-am resemnat. 
Zuzi, ai avut musafiri de ziua Isabellei sau pentru cine ai gatit?
Cornelia, nu te lasa, tinte-te de programul tau sportiv si rezultatele vor apare. 
Diana, felicitari pentru atingerea tintei! 
Doroty, cum stai cu dieta? Si azi ti-e foame?
Carmen, unde esti?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie