Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 25
an-k spune:
Mik, felicitari! Mai ai doar 300 g si ajungi unde ti-ai propus, eventual poate depasesti pragul pana saptamana viitoare.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
gusta spune:
Buna la fete.
O vaca mare ce sunt ca nu mai satur.A doua zi de lapte si banane s-a terminat prin a manca 4 patratele de ciocolata.Imi vine sa imi dau vreo cateva in gura ca sa ma satur.Nu am mancat atata timp si acuma drept in ea m-am infipt.
Inflacaratelor bagati batul pe mine ca incep sa ma porcesc.Nici eu singura nu stiu ce sa mai cred despre mine.Of trebuie sa ma mobilezez ca altfel va trag in jos ca de scroafa mai sunt.
ma duc sa imi dau vreo 2 in cap ca poate asa ma satur.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna la fete.
O vaca mare ce sunt ca nu mai satur.A doua zi de lapte si banane s-a terminat prin a manca 4 patratele de ciocolata.Imi vine sa imi dau vreo cateva in gura ca sa ma satur.Nu am mancat atata timp si acuma drept in ea m-am infipt.
Inflacaratelor bagati batul pe mine ca incep sa ma porcesc.Nici eu singura nu stiu ce sa mai cred despre mine.Of trebuie sa ma mobilezez ca altfel va trag in jos ca de scroafa mai sunt.
ma duc sa imi dau vreo 2 in cap ca poate asa ma satur.
Marilena si Mara Augusta
Offf...mai Gusta, pentru 4 patratele de ciocolata nu trebuie sa te ingrijorezi asa,mai ales daca a fost cu 72% cacao.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by doroty
Buna ziua, fetelor!
Bfly, m-am adresat tie cu tae bo-ul ca am inteles ca tu ai pus filmuletele si tu ai facut link-ul. Daca ma insel imi cer scuze in special celei care le-a postat.
Delidana, merg in continuare cu dieta si azi intr-adevar imi e mai putin foame.De abia acum ma apuc de taebo. Sa vedem cum ma simt dupa .
Anky, ai o familie foarte frumoasa.Felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti!
Cornelia, mereu spui ca bei mult lichid.Mananci sarat?
Mie mi se intampla ca ma umflu si cresc in greutate de la lichidul in exces asociat cu mancarea sarata.
Ce grupa de sange ai?
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
Doroty,merci.Si eu va doresc tot binele din lume.Pune si tu ceva pozici.

Zuzilici spune:
Fetelor am fost destui la petrecere. Cam atati am fost.
Puteti vedea toate pozele aici.
Mi-ar fi placut sa am chiar mai multe poze dar nu stiu de ce nu prea a facut nimeni poze si nici eu nu prea am avut timp sa fac.
Diana felicitarile mele. Tu si Cami ati demonstrat intr-un timp record ca daca ai vointa se poate s-ajungi
.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Anky nici eu nu stiu ce sa mai cred despre mine.Emotii pentru operatie,frica totul isi spune cuvantul si azi am clacat si imi e o ciuda pe mine de numai pot.
Zuzulici vazut poze foarte frumoase si deja iar imi ploua in gura cand am vazut tortul.
Imi cer de acuma scuze fata de echipa dar cred ca saptamana asta sunt o mare vaca .
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky nici eu nu stiu ce sa mai cred despre mine.Emotii pentru operatie,frica totul isi spune cuvantul si azi am clacat si imi e o ciuda pe mine de numai pot.
Zuzulici vazut poze foarte frumoase si deja iar imi ploua in gura cand am vazut tortul.
Imi cer de acuma scuze fata de echipa dar cred ca saptamana asta sunt o mare vaca .
Marilena si Mara Augusta
Curaj cu operatia,vei vedea ce fericita vei fi dupa,gindeste-te la asta.Apropo,ai aflat data operatiei,banuiesc ca ti se face anestezie epidurala,nu generala nu..?
Zuzulici,frumoase poze,ai o fetita frumusica,se vede ca v-ati distrat bine.

gusta spune:
Anky voi fi sub anestezie generala cel putin 4 ore .Si nici nu stiu daca sa mai imi fie frica sau sa cred ca e normal.Data nu o stiu inca da sper sa o aflu curand.
Marilena si Mara Augusta
adablackcat spune:
Am dat su eu un kg jos...Nu prea reusesc sa va citesc. Dar daca am intrat in concurs incerc sa intru macar la raport.
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
puskin spune:
Buna,
eu iar sunt habauca la serviciu, azi am avut 5 interviuri ( si nu lucrez in recrutare!!!).
Am mers de dimineata la alergat si a fost tare bine, desi m-am trezit cam greu...
Cu regimul este ok, m-am obisnuit sa slabesc lent.
Va pup pe toate,
Ruxandra