Suceava!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 22

xandrutza_76 spune:
Simina, deschidem sala, dar ne trebuie sponsori... ca eu m-am gandit de mult la asa ceva...
Ioana, tare bancul, am ras, pe infundate, desigur, ca doarme Narcisa. Pana la urma cred ca o sa iau o tastatura doar pentru ea, sa se joace pana nu mai poate...
Eveline, Emushi, m-ati speriat si pe mine cu cucuiele voastre sa treaca repede!
Doina, la multi ani pentru Catalin!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

megbeng spune:
doina, "la mlti ani!" lui catalin!!
matei a implinit ieri 3 luni, azi mergem al control si am ceva emotii, ca dupa cantarul de acasa nu a lat decat 600 de grame luna asta si sper sa nu ne puna pediatra sa suplimentam cu formula!
in alta ordine de idei: pentru cele care ati nascut natural, la cat timp dupa nastere sexul a fost la fel ca inainte?
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

simina2005 spune:
"LA MULTI ANI!" Catalin...si toate cele bune familiei tale draga Doina...
Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet "LA MULTI ANI!"
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina

Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

carmen spune:
quote:
Originally posted by kali
La multi ani,Catalin!!
Carmen, de Bunul Samaritean, zici? Am o prietena care-si duce fetita acolo... cred ca despre gradi aia e vorba, nu?
Eveline, si Alexia imi face des faze din astea. Pupam cucuiul sa treaca repede.
Oana, mami de Alexia Ioana (25.12.2005)
Da, acolo e gradinita.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

carmen spune:
Emushi tare faza cu La Multi Ani!
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

kali spune:
Ilincalif, din cate am inteles maine vine caravana de la Antena 1. Nu stiu exact ce-o sa fie, dar imi inchipui ca va fi mare agomeratie.
Cat despre vizita e super ideea; tare mi-ar place sa vad 2 printesici in actiune. Spatiu avem berechet, jucarii cat pentru o gradinita, numai ca ar trebui sa asteptam o zi ploioasa, ca-i pacat de soarele de afara, nu?
In alta ordine de idei, noi nu ne mai intalnim? (exceptand ziua de maine, cand merg la cosmetica).
In we. plecam la Iasi. Vrea cineva ceva de acolo?
Oana, mami de Alexia Ioana (25.12.2005)

ilincalif spune:
fetele cochetele, miine dam o raita pe la porumbei,sa vedem ce e pe acolo, daca e abrambureala si mai ales imbulzeala fugim in alte locuri mai tihnite... daca mai aflu ceva intre timp, negresit va dau de veste !
de simbata sau duminica s-ar putea sa ii las pe tati si pe buni sa se descurce cu maimutzul, eu am o propunere de colaborare pe care parca n-as rata-o, un grup de 40 de francezi pe care sa ii insotesc pe la manastiri citeva zile (ei se vor regrupa la sucevita in fiecare seara pentru nani, eu ma voi intoarce la scumpica mea) .
dar pina atunci mai intram pe-aici.
kali, nu zi de doua ori, in prima zi ploioasa ne infiintam !
putem sa il aducem si pe dl Iepuru ?
pupici mici si alintati, tuturor

ilincalif spune:
Daca tot n-am somn, iaca niste citate care mie mi-au placut :
Suntem cu totii pelerini aflati in aceeasi calatorie, doar ca unii dintre pelerini au harti mai bune.(Nelson DeMILLE)
Un morman de pietre inceteaza a fi un morman de pietre in momentul in care un singur om, care il contempla, vede in el imaginea unei catedrale. (Antoine de SAINT EXUPERY)
si inca unul (si ma duc)
"Noi nu mai traim in democrat'ie, ci in mediacrat'ie. Mass-media creeaza s'i ment'ine pentru noi o transa culturala la care noi aderam incons'tient." (nici macar nu mai tin minte cine a spus-o)
voi n-aveti ?
dormitzi ? ia sa ma duc si eu la nani !
pupici

doinabita spune:
Va multumesc mult fetelor!Mi-am facut niste analize si merg cu rezultatele azi la doctorita, VSH a iesit cam mare...si radiografia de la genunchiul care a fost umflat a iesit cu ceva modificari acolo, sa vad ce zice doctorita!Va pup pe toate!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

xandrutza_76 spune:
Neatza, fetelor, mai bea cineva la ora asta?
Doina, sanatate multa!
Ioana, nu rata colaborarea!!! Mi-au placut citatele...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi