Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Eu nu mai beau cafea o perioada, m-a gasit cu tensiunea mare 16/11 si fac pauza...voi ce faceti azi?eu o sa fac mancarica si apoi o sa stau la tv.Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
M-am intors la servici dupa un week end minunat si e taare greu. Sper ca v-ati odihnit in aceste zile si v-ati simtit bine. Eu ma bucur de caldura dar peste tot la radio acum aud ca se va institui situatie de urgenta din cauza secetei... si imi cam umbreste bucuria.
V-am pupat.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina, daca nu bei cafea hai la un fresh de portocale cu mine! dar genunchiul ce-ti mai face?

fetelor...azi e 14 mai...un an de la "ultima menstruatie"...cat am mai repetat eu data asta in ultimul an, pe la toate controalele...si ce amaratat eam anul tecut ca-mi venise ciclul si nu eram gravi..tin minte f bine ziua de 14 mai 2006...care dintr-o mare deceptie s-a transformat in cea mai fericita zi..pana pe 9 februarie!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna dimineata!

Beau si eu cafeaua impreuna cu voi...
Ma primiti ?

Meg, vezi cat de puternica esti ?
Trebuie doar sa ai incredere in tine...si la anul deja bebe alearga prin casa...tu ai din nou silueta de vis...ai timp de

As vrea sa va spun de un cort tip iglu ...de 2 persoane.

Costa doar 40 ron la Kaufland, este f rezistent ...cu fermoare,este usor si ocupa spatiu putin, iar copii sunt entuziasmati.
Am luat pt un cadou si pentru noi.

Ies cu el pe cartodrom...este f usor de montat(2 bete puse in cruce...care se baga asa ca elasticul la pantaloni in diagonala cortului).
Este ideal pentru iesit la gratar...copii se joaca sau dorm in el.

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

salutareeee
se vede ca a fost week-end si lumea n-a prea stat prin casa...sa scrie!
cu lacrimi si nervi va zic ca miruna a adormit abia acum (repeta figura de ieri, cand a dormit de la 3 la 5...si seara la 12.30?) si ma astept iar la o noapte cam alba, asa ca-mi fac din timp a doua cafea...toata lumea imi zice sa o trezesc mai devreme dimineata (azi a dormit pana la 9.30), dar...nu se incumeta nimeni
(btw, acum o ora...cand ma bucurasem si eu ca gata, doarme...numai ce-o vad in picioare la marginea patului, zicand "vrei kk!!! v(r)ei kk!!!" - tare ma distreaza noul mod de a anunta chestia asta - si uite-asa se-amana somnicul...)

bunica-mea e cam rau, parintii mei au plecat de dimineata la Giurgiu, suntem cam singurei (singurele, ca tati e la serv pana seara), mi-am luat si eu cateva zile libere si ma pregatesc cu avant de...JOACAAAAA!!! singurul lucru care ma bucura e ca pot sta de dimineata pana seara cu galusca mica...
acu' doarme si nu stiu cum sa-mi impart timpul...spalat (dupa fiecare excursie pe-afara cu "d-ra murdarici", n-am de ales ), calcat, mancarici, cotrobait dupa rochite si tricouri (trecem la garderoba de vara, nu?)...uff noroc ca mai pot pierde putin timp si pe forum

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

revin cu o poveste de sambata...
eram la ziua unui prieten, am lasat iedutza acasa cu buni,...galagie, muzica s.a.m.d., suna tel - buni, sa-mi povesteasca ultima pozna; eu, retrasa intr-un colt de camera, sa aud mai bine, pufnesc intr-un ras cu lacrimi, mai-mai sa ma inec...toata lumea se uite crucis la mine, tati zice compatimitor "lasati-o, a murit bunica-sa" (ca v-am zis ca se simte rau), eu cand il aud mai-mai sa ma asfixiez de ras...ce le-a mai trecut prin cap! toata lumea incerca sa ma linisteasca, eu nu ma puteam opri...sa le zic printre hohote ca nu plang, rad! faza oarecum tragi-comica...
in fine, acum sa va zic si voua de ce radeam: fiica-mea a vrut sa-l faca pe tati pescar, chiar daca nu se pricepe! mi-a zis buni sa-i cumpar repede si o undita, ca mergem maine la pescuit...ca pantaloni de pescar are deja! a pus buni pantalonii lu' tati la spalat in masina, ca duminica aveam o alta aniversare...si cand sa-i scoata...ie-te na...masina era data la 90 de grade, asa ca pantalonii s-au fiert bine (nu sunt chiar scurti, trec usor de genunchi...de mentionat, pantalonii de la costumul cumparat acum cateva luni...)

cu ocazia asta ne-am hotarat sa mergem sapt asta la cumparaturi! (sunt curioasa ce luam...costum sau undita?)

Mergi la inceput

completare:
dupa pozna, a intrebat buni: "Mimi, cine a umblat la masina?"
raspuns: "nu copiu'...nu copiu umbat...MOTANU'!!!"
la asa raspuns...cum s-o mai certi?

P.S. nu avem pisica...nici motan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna sucevence dragi!!!
iaca-ta-ma ,apar si eu dupa o luuunga pauza , sa va citesc si sa va salut..pe toate cele vechi dar si cele noi ,sucevence!!
mi-ati lipsit...dragelor , si voi si bebelasii vostri !!!

nu stiu pe cine sa salut mai intai....pe meg si bebe matei , felicitari meg si sa fie sanatos ,frumos si destept!!
pe eveline si bianca , scumpa , o frumusete de fata!!!
pe carmen si donsoarele ei , neste frumuseti!!
pe ilicaf si zamfirucu cel nazdravan!!
pe turtita , dana , iliuta , si toate fetele scumpe de pe vremuri !!!
sper ca nu m-a lasat memoria si am uitat pe careva!!

deasemeni salut noile venite !!!

io , tot aspiranta optimista am ramas..
nu am facut nici un progres....poate doar un regres...in sensul ca , mi-am cam pierdut speranta, credinta, cheful de viata...si ...in general...am intrat intr-o letargie...ceva asemnator cu "putin in pasa de tot si toate"etapa...

ma ofitca orasul asta ,care nu e instare sa aiba un medic bun pt inferitilitate , un ecograf bun la care ,contracost bineinteles,sa fac si eu o monitorizare a ovulatiei ......pt toate astea trebe sa ma deplasez la iasi ,dar ,si acolo , poti lua teapa...
plus ca nu am timp si nici libere la nesfarsit nu imi pot lua sa ajung cat de des imi trebuie la iasi...si tot asa...

anyway...va pupic pe voi...si chiar daca o sa mai treaca juma'de an pana mai scriu un rand...sa stiti ca va citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Bine ai revenit floare de colt!

Sper din tot sufletul sa reusesti si tu sa ai propia obraznicatura...asa ca emushi...si sa ai multe amintiri placute asa ca Meg despre perioada cand dorea sa ramana insarcinata
Emushi, de acum sa te tii ...a invatat sa fie smechera...

Am fost azi de la 15 lam 17 pe Cartodrom cu cortul, copii au fost incantati...bebe Teo a facut primii 3 pasi nesustinut

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput