Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La Multi ani!Catalin, sa fii sanatos si fericit!
Fetele, aseara am avut o scena de...cosmar, ca nu stiu cum sa-i spun altfel...a aterizat Bianca mea cu capul pe marginea caloriferului si s-a ales cu ditamai cucuiul...am crezut ca mor, nu alta, avea o dunga pe cap, de am crezut initial ca s-a deformat (infundat) craniul...Nici nu va pot povesti ce m-am putut speria, si acum cand ma gandesc ma ia cu fiori. Pana la urma se pare ca a fost totul ok, insa m-am speriat de moarte.
Of, cate o sa mai fie de acum incolo...fiica-mea asta nu stie sa mearga normal ca alti copii, ea stie numai sa alerge, nici nu ma mai mir ca e numai in aterizare....
In schimb raportam inca o serie de somnici (si la pranz si noaptea) fara niciun accident vis-a-vis de pisu....de acum speram sa nu raportam decat accidentele, si alea sa nu fie numeroase...
Va pup si va urez o zi buna!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Va multumesc fetelor pentru urarile pentru Catalin!
Eveline, offffffff ce emotii ne dau copii...dar ce face micuta , e bine?cum e cucuiul?
Veniti la cafeluta?va servesc!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline Bianca se comporta ca un copil normal. Asa sunt ei, vesnic alearga. Daria cand era mica mi-a cazut de vreo 2-3 ori din capul scarilor care duc de la living la baie de am inghetat instant, dar au trecut. Acum cad,cand sunt mari fac altele si tot asa.
Doina La multi ani! pentru Catalin. Muuuuuulta sanatate si sa va bucurati de familia voastra frumoasa.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Simina vis a vis de cabinetul dr Ignatescu (pe str Dragos Voda) este o biserica baptista. Acolo este si gradinita si acolo merge ANa.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

La multi ani,Catalin!!

Carmen, de Bunul Samaritean, zici? Am o prietena care-si duce fetita acolo... cred ca despre gradi aia e vorba, nu?
Eveline, si Alexia imi face des faze din astea. Pupam cucuiul sa treaca repede.

Oana, mami de Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

la multi ani pt Catalin, sa creasca maaare frumos si sanatos!

eveline, pupam si noi cucuiul, si ne laudam si noi cu unul, asa, ca sa fim "trendy" - tot de ieri, tot de la calorifer!
ca sa vezi sincronizare...vroiam si eu sa scriu despre asta!
a intrat iedutza asta mica peste mine in baie, eu pe "tron", ea sarea de colo-colo, si-a mai adus si un iepure dupa ea, si....poooc! cu capul de calorifer! acum e bine, nici nu s-a umflat, nici n-a plans prea tare, mai mult cred ca as fi plans eu, dar faceam pe dura...buni crizata ca de obicei, mi-a adus repede gheata, prosop ud...sincer, mi s-a parut ca mai mult am chinuit-o cu gheata, ca a plans mai mult la asta decat la lovitura, dar din fericire, cred ca a meritat - stia buni ce stia...nu i-a ramas nici vanat, nici umflat, doar o dunga mica-mica rosiatica...
offf

noi mai incercam o iesire afara, sa vedem ce-o iesi,...sunt singura si n-am sanse sa car carutul, asa ca iesim si de data asta la balta...

si fara pampers, ca nu ne-am dat seama ca nu mai avem, si abia azi ia tati salariul...a facut acum la olita, dar afara o scot cu "protectie", ca pipileste di ora-n ara...
asa ca-s curioasa cum ne-om intoarce acasa, ude de la balta sau de la pp

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by emushi

la multi ani pt Catalin, sa creasca maaare frumos si sanatos!

emushi, m-am stricat de ris, esti fantastica... auzi, sa creasca mare... pai a facut 21 de ani ieri !!!!!! asta e faza lunii !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

mai fetitelor cochetelor, noi iesim un pic pe strasse
dar vroiam sa va intreb, cine ce stie de ziua de miine, se pare ca se vor intimpla tot felul de chestii in fata casei de cultura , de dimineata pina noaptea, incluzind activitati pentru pitici si pina la concerte... am auzit ceva la radio, in maxi taxi, dar cum le prind eu de obicei, era pe finalul anuntului, si oricum trebuia sa cobor in centru, doar n-am sa ma duc pina la usa lui kali, de exemplu, numai ca sa prind o stire de la cap la coada !!!! desi ar fi o experienta interesanta... nu, kali ?

Mergi la inceput

na ca am afcut-o lata.......hi-hi-hi, asa-i, daca-s noua in club...obisnuita cu aniversari de bebici, m-am comportat ca atare!asta e...obisnuinta...(nu mai dau edit s-o dreg, mea culpa...)sa-mi fie rusinica ca nu m-am uitat sa vad cat implineste!

Mergi la inceput

P.S. doina draga, ta rog sa nu ma parasti sarbatoritului...hi-hi-hi...o sa rada si el de mine...nu de alta, ca-s numai 4 ani diferenta intre noi, si-apoi....
maaama si cand ma gandesc ca am crezut ca-i bebic mic...

Mergi la inceput