Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Emushi, m-am distrat teribil de patania voastra in parc...mi te si imaginez, nu stiu daca tie iti venea a rade, dar din afara e tare distractiv....
Bianca are 2 ani si 5 luni, din cate am citit aici pe forum si pe cartile ce le-am primit, e varsta ideala de a scapa de scutec...si sa stiti fetelor ca este chiar asa. Anul trecut in vara am mai facut o incercare (nereusita) de a scapa de scutec, si chiar m-am crucit cat de des facea pisu asta mica a mea....din sfert in sfert de ora...si chiar i se falfaia daca era uda, n-avea nicio treaba...Si acum am scapat repede repede, se vede ca e pregatita, ca are controlul sfincterelor. Raportam un somnic la pranz si unul azi noapte fara accidente.
Va pup fetelor...ce-o fi cu vremea asta?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

emushi, tare m-ai facut curioasa evenimentele de saptamana trecuta..nu ne povestesti? sunt sigura ca fetele nu o sa se supere de offtopic...eu pe imed mai rarut...

ilincalif, clar m-am invatat minte sa nu ma mai extaziez..decat in sinea mea

ev, felicitari pentru fetita mare.cu casuta din povesti cummerge? in ce zona ziceai ca e, ca am uitat?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cu casuta suntem in grafic...dar abia la inceput....e la intrare in Ipotesti dupa casa de oaspeti...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Dau o chiar si la ora asta, ca mi-e somn de nu va vad...
Meg, felicitari pentru Yaris, sa-l stapaniti sanatosi!
Emushi, m-a distrat povestioara ta!
Ioana, a mea vrea si ea la calculator, dar o intereseaza doar tastatura!, Cand o vede... daca i-as da-o pe mana cred ca ar trebui sa merg imediat sa cumpar alta...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

meg, cred ca te-am facut curioasa...asa fi preferat sa nu scriu aici, dar ca sa nu fac pe secretoasa...stiam eu ca primavara lumea o mai ia razna, da' nici chiar asa...uite pe scurt, sa nu plictisesc lumea...extras din evenimentele de sapt trecuta: una bucata profesor care a facut depresie si si-a taiat gatul cu lama dupa ce a trimis sotia sa-i cumpere banane...de l-a gasit saraca intr-o balta de sange...si fuga la domiciliu, da-i cu hemostaza, cat se mai putea face, chemat salvare, descarcerare s.a.m.d. (asta chiar in ziua cand am vb cu ilincalif)...faza buna e ca s-a revenit omu', e inca la spital dar relativ bine; una bucata cucoana diabetica pe insulina, care si-a intrerupt din proprie initiativa tratamentu' si-a trecut pe ADO, coma, spital + scandal + fugit din spital...s.a.m.d.; na, cam asa a evoluat saptamana trecuta, nu mai dau si alte exemple, ca mai sunt...da' cred ca nu mai e cazul sa povestesc!

acu' sa schimb subiectu', noi iesim la o balaceala ca am vazut ca a plouat si mai vrem la baaaaltaaa!!!!!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Mai dar vad ca aveti activiate aici...

Carmen m-ai bagat in ceata!

Meg , felicitari pentru masina si pentru silueta...

Emushi, ai un site grozav si mereu invat cate ceva de la tine. Vad ca si ca medic faci treaba buna

Eveline, cum mai stati cu casa?

Xandrutza, am inceput sa merg din nou la sala pe Marasesti...sunt multe doamne trecute de 30 de ani acolo.
Cand deschidem si noi o sala de gimnastica?

Kali, te inteleg...se lucreaza mai usor pe Piczo dar pot fi copiate pozele si distribuite oriunde...

Ce mai stiti de Turtita fermecata, iliuta, dandush...?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele,
de jumatate de ora zamfirucul doarme beeeton, iar eu ma prefac ca vreau sa imi redactez referatele alea ! dar asa de frumos se aude ploaia ca mi se face chef de orice, numai de gindit lingvistic nu !

sa nu uit !
LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE BUCURII pentru Catalin al Doinei noastre.
Sa-ti traiasca flacaul, mami !

emushi, cum a fost in balta ?
xandrutza, am vazut pe-un site reclama la tastaturi dintr-un material gen cauciuc, puteai sa tragi de el, sa-l bagi si in apa ! cred ca de ala ne-ar trebui noua !

revin
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

si bancul zilei :

Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment intr-un vagon de dormit. Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior. In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune: - Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati va rog inca o patura? Femeia se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune: - Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti? Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune: - - Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!

Mergi la inceput

hi-hi-hi, ilinca, ne distrezi ca de obicei! bancul de data trecuta mi-a placut in mod deosebit, era bancul studentiei mele, aveam un grupusor cu vreo 5 chitari (nu mai zic ca am luat si amenda pt cantat in parc...disturbarea linistii, deh!), si cand ne intalneam la cate-un sfarsit de saptamana....cica hai la un volum de Dostoievski (asta era "taria"), sau Sadoveanu (vin), sau George Toparceanu (bere), sau ce ne mai trecea prin cap pe-atunci ...parca a trecut o vesnicie! hmmm, ce fumos era...

n-am mai fost la balta! grrrrr...dupa ce am imbracat-o pe don'soara, ca am zis ca totusi ar fi mai bine s-o scot cu carutul (ghici de ce?), a inceput ploaia...s-apoi sa vezi chin la explicatii, de ce nu mai mergem...si vremea asta capricioasa...5 minute ploaie, 5 minute nu...uff toate astea dupa ce am demolat juma' de balcon pentru extragerea mai-sus-numitului carucior, nefolosit de cateva luni!
in schimb m-a plouat pe mine bine de tot, ca m-a trimis iedutza dupa "topitop" (branza topita...mama ei de branza, ca tocmai s-a discutat pe-aici despre ea), nush ce i-a venit asa din senin sa ma ia de mana, condus la bucatarie, deschis frigiderul..."topitop dai..."; uf, si are un stil lipicios cand cere ceva...ca nu m-am putut abtine! asa ca da mami fuga la magazan, deh, cere iedu'...bine-nteles ca nu mi-am luat umbrela, ca nu ploua cand am iesit, in schimb la intoarcere curgea apa de pe mine de parca iesisem din masina de spalat! nu ca m-as fi plans de dimineata ca ma doare gatu' si-o ureche...acum noroc de Otocalm-ul Mirunei, ca i-am luat mai demult si am si eu cu ce ma doftorici pana dimineata, ca mooooor de durere de urechi!

P.S. ne inscriem si noi pt tastatura! desi daca nu-i aia pe care-o foloseste mami si tati, presimt ca n-o sa aiba farmec!
xandrutza, iti dam noi un exemplu...deja suntem la a doua tastatura...dar cea veche nu mai prezinta interes de muuuult, e "sticata" (va rog, cititi cu accent pe "i", ca altfel n-are farmec!)

Mergi la inceput

mey iar am scris cu caru'...mai opriti-ma!!!!!!

Mergi la inceput