Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)
Raspunsuri - Pagina 27
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by danielle02
intrebare: voi ati inceput sa mancati pateu sau branza topita dupa ce ati vazut ca analizele sunt bune si aveti anticorpi?
imi saliveaza gura dupa o felie de paine cu pateu sau branza topita
Cu pateu am mai inteles care ar fi riscurile.. da' cu branza topita? Ca aia e facuta din lapte pasteurizat....
Oricum, raspunsul meu e.. da, eu am mancat si pateu si branza topita... Pofta buna iti doresc!15+ cu
Ioana
multumesc de raspuns
sper sa nu patesc nimic... de la pateu... dar nu mai pot de pofta.
BETTY 
danielle
17+pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Mada_Ele07 spune:
Zozela,
draguta....nu stiu ce sa zic, e totusi mic sa miste, acum am 16 sapt, si asta simteam deja pe la 14-15....de asta nu m-am gandit ca ar fi el......ce faci? eu astept la 4.30 sa ma duc la tuns....nu imi mai sta parul deloc......burtica se vede un pic....acum 2 zile mi-a facut dr. eco pe burta, nu pe jos....sunt mandra ca se vede.. desi nu mult....
pupici 
ramonaiani spune:
Pateu n-am prea mancat, insa branza topita e favorita mea...
Ieri am fost la stomatolog la control. Mi-a gasit o carie, si mi-a pus o plomba provizorie, ca cica amalgamul e contraindicat in sarcina. M-a chinuit nitel .. bebe mi-a dat cativa pumni cand eram pe scaun. Aseara tot asa, antrenament de kung-fu din partea lui.
Azi am programare(a lunara) la ginecolog. Sper sa imi dea ceva informatii - ca mi-a iesit un herpes de toata frumusetea, si nu stiu care-i legatura intre virus si bebe.
18+
Bee spune:
Buna fetele.
Eu n-am nici o sansa sa mai tin pasul cu voi, dar tot ma straduiesc.
LAvinia, la prima sarcina am avut mereu pulsul in jur de 110 si tensiunea maricica. Cu pulsul cica n-ar fi probleme. E normal sa creasca in sarcina. Si eu mi-am intrebat doctorul "atat de mult?". Si mi s-a raspuns ca da. Deci n-am luat nimic, n-am facut nimic, a ramas mare non stop, pana am nascut. DIn fericire, vad ca acum nici urma de puls peste 90 sau tensiune.
Danielle, eu una nu m-ash retine la nimic din ce mi-ar face rau pofta! Totul cu masura. EU una am mancat pateu, am mancat branza din piata (branza topita nu, fiindca nu-mi place) si multe alte interzise. Si Duminica eram cu sotul si nasii la un restaurant si nu stiu cum se nimeri, dar am luat o salata cu branza "mucegaita". Am cam sarit-o, dar tot a intrat ceva in mine.
Despre noi numai de bine. Mi-e rau in continuare si o foame cumplita. SI ma consolam c-am inceput iar kinetoterapia cu fetita mea si am ceva de mers pe jos (30 minute dus, 30 intors, impingand la carut in pas alergator, ca domnisoara mea nu are deloc rabdare), dar de unde, mersul pe jos face foame!
. SI dupa toata alergatura, ma mai opresc si in parc sa distrez copilul si in parc, scoate sufletul din mine. De ce n-am si io copchil sa stea la nisip linistita? Io fug si urc toboganele ca asa vrea pitica mea. Sa speram ca bb2 va fi mai linistit (eu una asa cred, dupa cat de "ignorat" e saracul deja- in ciuda raului si a burtii deja prea vizibile, ma simt foarte bine).
la toate burticile si bebeii.
Bee
14
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
aeperju spune:
Roxana, saru' mana pt raspuns. Vroiam sa te intreb: ceara calda folosesti singurica acasa sau te duci la cosmetica? In functie de ce-mi zici, o sa indraznesc sa ma duc si eu. Mersi!
Emma
carpatina spune:
quote:
Originally posted by afibebe
am slabit 9 kg si jumatate in 4 luni si nu am pus decat grame pana acum. asta da lauda nu-i asa?
NU e drept

15+ cu
Ioana
AYUMI spune:
Mai devreme ne-am intors de la doctor.Domnul doctor era cam grabit si nu prea a avut timp de noi.Dar ne-a facut o ecografie unde am vazut ca bebeii sunt amandoi bine,ne-a mai dat ceva tratament si ne-a recomandat mult repaus la pat.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Bee spune:
CArpatina, poate n-ai de unde slabi (sper din suflet pentru tine sa fie asa, daca te incadrezi in profilul gravidutelor slabutze care am vazut ca s-au adunat la septembrie octombrie anul asta). Off si eu sufar din greu cu 3 kg luate. Cu Anuta mea slabisem 4 si le pusesem la loc pana la sfarsitul primului trimestru, dar am pus 9 in ultimele 2 luni. Acum am 3 luate si stiu ca ce se spune cum ca iei mult in greutate in ultima parte, e perfect adevarat. Asa ca trebuie sa ma pazesc de tentatii.
Ayumi, felicitari pentru vestile bune! Si cat mai multa odihna, sa ajungeti cu totii sanatosi la termen!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
zozela spune:
Mada echo faci tot la Smaranditza?
As vrea sa merg si eu cu o prietena la ea..Ajungem greu?![]()
![]()
Am auzit ca si Miha cu Justi "muncesc"![]()
pe 
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..