Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Offffffffffff!
Ori sint eu hipersensibila, ori unii sint nesimtiti. Am reusit sa am o disputa de toata frumusetea cu o "colaboratoare". Asa necajita sint. Asa ma enerveaza oamenii astia nesimtiti.
Si asa eram eu ingrijorata de bebe, ca aseara am avut scurte crampe la burta si acum tot astept sa miste bebelica, sa ma linisteasca! Nu am luat no-spa, ca a fost o duerere sporadica. Nu s-a repetat. Cred ca exagerez, dar sint tare necajita!

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02

raluca,ayumi succes la doctor.sa veniti cu vesti bune
crishtina cred ca noi avem cele mai mici burtici.aseara ma bucuram ca se vedea mai bine (eram balonata) iar cand m-am trezit dimineata...parca nici nu sunt gravida ma bucur insa ca il simt pe bebe aproape in fiecare dimineata,cred ca imi trage suturi sa ma trezesc ca ii e foame

fetelor...voi deja va cumparati lucrusoare ptr bebe...ce fainnnn
si eu mi-as mai cumpara o gramada dar vreau sa astept pana stiu ce e.
aseara si alalta seara am visat tigani.nah...ce o fi si asta???

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Danielle, tiganii sint de bine in vis. O sa ai un copil norocos...Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am mai postat, azi am o dispozitie mai trista.

Legat de epilat, eu am folosit ceara calda, deocamdata fara probleme.

In ceea ce priveste antitetanos, si eu am facut mare scandal la sarcina precedenta. Ca doar nu nasteam pe camp. Insa e obligatoriu, el se face pe la 17-18 ani cred, la noi nu stiu de ce s-a sarit si e valabil 10 ani. Dr a zis ca e mai bine sa il fac, iar medicul de familie era isteric dc nu il faceam. Acum nu mai e nevoie ca sunt in cei 10 ani de la rapel.

Nu am avut nici o reactie, nici o problema. Nu cred ca da avort nicicum. Si e mai sigur sa fie facut, date fiind conditiile din spitalele din Ro.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Offffffffffff!
Ori sint eu hipersensibila, ori unii sint nesimtiti. Am reusit sa am o disputa de toata frumusetea cu o "colaboratoare". Asa necajita sint. Asa ma enerveaza oamenii astia nesimtiti.
Si asa eram eu ingrijorata de bebe, ca aseara am avut scurte crampe la burta si acum tot astept sa miste bebelica, sa ma linisteasca! Nu am luat no-spa, ca a fost o duerere sporadica. Nu s-a repetat. Cred ca exagerez, dar sint tare necajita!

Mai fata, doar am tot scris si eu si alte fete pe aici ca de la 18 la 20 de saptamani se intampla ceva pe acolo prin burtica si bebe nu mai e asa de petrecaret. Nici eu nu il mai simt decat rar, dar am fost si eu si celelalte fete la doctor si totul este in regula cu bebelinul. Nu te mai stresa si ai incredere in el ca stie el ce face, are treburi prin palat... Asa ca stai linistita si nu ii mai face rau! O sa treaca perioada asta si il vei simti din nou un timp, apoi iar nu il vei mai simti decat mai rar. Citeste la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 17 saptamani, in burtica la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mada nu cumva ceea ce ai simtit tu prin burtica..a fost de fapt BB??!!
De-abia astept sa-ti vad..

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela
intrebare: voi ati inceput sa mancati pateu sau branza topita dupa ce ati vazut ca analizele sunt bune si aveti anticorpi?
imi saliveaza gura dupa o felie de paine cu pateu sau branza topita

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

daaaa..mersi, Annisia! Am intrat si ti-am vazut pozele! Ce burtica sexy si frumoasa!

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by danielle02

intrebare: voi ati inceput sa mancati pateu sau branza topita dupa ce ati vazut ca analizele sunt bune si aveti anticorpi?
imi saliveaza gura dupa o felie de paine cu pateu sau branza topita

Cu pateu am mai inteles care ar fi riscurile.. da' cu branza topita? Ca aia e facuta din lapte pasteurizat....
Oricum, raspunsul meu e.. da, eu am mancat si pateu si branza topita... Pofta buna iti doresc!

15+ cu Ioana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Dragile mele gravidute abia am reusit sa citesc ce a-ti scris 2zile.
Gabriella crampe poti sa ai si de la constipatie daca ai asemenea probleme.
Raluca bafta pe diseara la doctor,asteptam vesti.
Aniast felicitari pt. baietel,drum bun si distractie placuta.
Roxana imi pare rau pt prietena ta.
Liana noroc cu tine ca ne mai ridici moralul si ne mai faci sa ra.

Eu fetelor iar m-am trezit de dimineata panicata ...nu-mi mai era foame deloc,iar pe bebita nu am mai simtito de alaltaieri....am vrut sa merg iar la dr apoi m-am calmat si am zis ca nu pot face asta de cate ori mi se pare mie ceva...oricum cred ca ma arunca tanti dr pe geam.

vroiam sa va mai intreb are careva dintre voi pulsul mare?eu am pulsul foarte mare 95-105 ....cam asa este iar tensiune 90 cu 60.
am un tensiometru electronic acasa si-mi iau tensiunea aproape in fiecare zi.

Va pup si va doresc o zi buna.
LAVINIA20+

Mergi la inceput