Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by myral

Andries utrogestanul nu poate fi inlocuit (cu succes) de gravibinon? Ca eu nu il mai suport am inceput iar sa iau si au revenit scurgerile si acum parca si cu o senzatie de mancarime. Mentionez ca daca nu il mai iau nu am absolut nimic (de aia nu ma gandesc la vreo infectie ci ca e de la el)

Myral19+

sa stii ca la a doua sarcina pe care am pierdut-o, si-au dat seama ca am insuficienta de progesteron si mi-au facut gravibinon, dar la mine nu a mers, nu a avut efect pur si simplu, plus ca ma durea fundul de la injectii.

la a treia sarcina cand l-am facut pe Victor, am mers pe utrogestan si cu exceptia scurgerilor care si pe mine ma enerveaza si a greturilor de rigoare nu am nimic, deci mai bine ma chinui eu un pic si iese bb bine, dar eu am prescris pana la 14 sapt si atat, nu stiu de ce iti mai da si la 19 sapt, caci dupa 14 sapt placenta ar trebui sa fie suficient de mare si matura sa produca ea progesteron destul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ayumi, felicitari pentru vesti! Tu cand o sa afli ce culoare(culori) o sa aiba carucioarele tale?

Bee, as fi vrut eu sa ma incadrez in profilul ala... dar sunt o asa de mare exceptieeeeee.. In plus m-am si lasat atat de fumat cat si de mersul la sala... cand treci de la o ora de cardio pe zi la o plimbare agale de 30 de min.. si nici aia in fiecare zi... parca e normal sa nu te mai incapa pielea... Si n-am luat decat 3,5 kg.. Pana la urma copila sa fie sanatoasa, ca vad eu cum fac cu kg dupa aia.

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danielle, sigur nu patesti nimik de la o felie de pateu. Si cu branza topita nici eu nu am auzit ca nu ar fi voie! Pofta buna!

Lavinia, mersi de raspuns. Eu nu ma probleme cu constipatia, de-aia m-am intrebat oare ce e. Acum sigur sintem si noi prea speriate si paranoice. Cat despre miscarile bebeluslui, nu trebuie sa te ingrijorezi, la inceput nu sint zilnice, cel putin asa zic fetele cu mai multa experienta. De fapt bebe misca, dar noi nu simtim chiar tot. Exact asta am intrebat si eu astazi. Si mie imi vine sa ma duc la dr la fiecare sperietura, dar ma temperez. Stai linistita, totul e in regula. Iar pofta de mancare nu e permanenta. Si eu am momente cand nu am, uite chiar de vreo 2 zile parca am iar usoare greturi.

Ayumi, bravo pt bebei.

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

[blue]Mada echo faci tot la Smaranditza?
As vrea sa merg si eu cu o prietena la ea..Ajungem greu?
Am auzit ca si Miha cu Justi "muncesc"[/blue]

Eco am facut pana acum la Smara, dar in mai ma duc la Pan Med la Tudorache, e cea mai buna, asa am auzit, ca Smarandita nu are decat eco normal, 2D cred ca se numeste. Daca vrei la Smarandita te poti duce, iti faci programare cu cateva zile inainte, daca ai nevoie de telefon ti-l dau eu. La Tudorache se fac programari cu o luna inainte, ca e omor acolo, mai ales ca ghiceste sexul exact.....cica e mai buna si decat Camen...asa am auzit....
saptamana viitoare nu e Smara e libera....eu am fost marti si asa a zis....daca va programati va primeste.....e de treaba ....nu trebuie interventii....
pai si voi cand va apucati de munca...sau nu vreti inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

stie cineva cat costa ecografia morfo-fetala la euroclinic (dr. herghelegiu) ?

TOMITZA
19+
cum creste bebelushu'
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, imi pare rau pt. prietena ta. Tare rau...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
16s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Tomitza, depinde de ce fel de eco este, 2d, 3d. Suna direct la ei si intreaba, trebuie sa-ti spuna.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
16s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ramona,bee gabriela am mancat deja imi era o foame de lup si bebe protesta binisor din cauza foamei saracutul.acu s-a mai linistit.
ayumi, ma bucur ca totul e bine.cand o sa afli ce ai in burtica?

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna fetele
Roxana, imi pare rau pt. prietena ta
Ayumi, felicitari pt. eco! important e ca sunt amandoi bine, sexul conteaza mai putin..
Eu chiar ieri am mancat 2 felii de paine cu pate de pasare..nu stiam ca e unul din alimentele interzise..
Nu stiti nimic de nature? sper ca e bine si ea si bb..
Maine imi iau analizele, sper sa vin cu vesti bune..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

multumesc tomasa
o sa sun la ei sa intreb

TOMITZA
19+
cum creste bebelushu'
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput