Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Andries multumesc pt raspuns mie tocmai ca de la 14 saptamani mi-a dat din cauza ca mi se intarea burtica de asta nu sunt asa convinsa de absortia lui.Crishtina am vazut si pozele tale si burtica creste ea. Danielle nu te mai plange parca o sa va vad in poze cu niste burtici imense.Fetelor dar poze cu cuculeti sau pasarici de la eco nu puneti si voi ca sunteti destule care au aflat culoarea caruciorului? V-am zis ca doctora mea nu prea vrea sa se pronunte asa ca vreau sa devin eu expertaTomitza lucrusoarele pt bebe se potrivesc si la fetite si la baietei.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

pana la urma, cum se numeste strada cu magazinul de hainute pt gravide din spatele Liceului Spiru Haret ?

TOMITZA
19+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

BETTY LA MULTI ANI!BIANCA tot ce conteaza e ca sunt bine amandoi. Au placente diferite bebeii?(tot cu gandul la sex)Myral20+

Mergi la inceput

NATURE parca trebuia sa primeasca azi rezultatul. Asteptam vesti bune. Roxana poate tu poti sa ne ajuti ca ai tinut legatura cu ea.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Vad ca "prostanacul" a reusit cu suspendarea presedintelui.... Babip(tot la sex se incadreaza si ce as zice eu acum!)

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Roxana, saru' mana pt raspuns. Vroiam sa te intreb: ceara calda folosesti singurica acasa sau te duci la cosmetica? In functie de ce-mi zici, o sa indraznesc sa ma duc si eu. Mersi!

Emma

stiu io tovarasa... stiu io! Roxana se duce la cosmetica!

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am uitat...cascata de mine..Betty78 > LA MULTI ANI!!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Eu tot umblu incep sa cred ca lui bebe ii place sa ma plimb... bine ca sunt cu energie maxima, ca sa nu ma simt obosita. Cred ca am inceput sa simt niste "gaze" prin burtica

Mada_Ele07informatii despre vaccinarea antitetanica sau alta vaccinare in timpul sarcinii:
www.clevelandclinic.org/health/health-info/docs/2800/2811.asp?index=9758&src=news" target="_blank">aici sau
aici

In mod normal, vaccinul antitetanic ofera o imunizare pentru 10 ani... iar cum ultima vaccinare antitetanica a fost realizata sigur pe la vreo 14 ani, dupa 24 ani nu mai esti protejate impotriva tetanosului. Insa atunci cand esti muscata de un caine, te intepi cu ceva ruginit sau te tai adanc si rana este murdara cu pamant se face vaccinul antitetanic. accidente din astea se pot intampla oricum, si e bine de tinut minte.
In tarile in curs de dezvoltare aparea frecvent tetanosul neonatal (noi-nascuti erau infectati cu spori ai bacteriei atunci cand li se taia cordonul ombilical cu un instrument nesteril). Insa asta se intampla din cauza conditiilor mizere din maternitati. Iar atunci, s-a trecut la recomandarea de a se vaccina mamele, iar anticorpii pe care aceasta ii facea, trecea si la fat si astfel ii asigura copilului o protectie la nastere.
Tomitza am auzit ca ar fi in jur de 285 RON, insa suna sa vezi mai bine
cristina (kriss79) rezultate bune la analize
ayumifelicitari pentru bebei sanatosi
Annisia, sim_stoian, christina, danielle02, slippers, frumoase burtici si cele mari si cele mici. eu nu am curaj inca sa o pozez
betty78 sa ai parte de tot ce-ti doresti
andreea(Aniast) felicitari pt un eco bun si un copil perfect sanatos. sa vedem ce ne zice si noua marti cand ajungem la eco de 20 de saptamani... am un pic de emotii
danielle si eu am auzit ca daca visezi tiganii inseamna noroc
Roxana imi pare rau pt prietena ta
sabina felicitari pentru ieri

mai citesc si incerc sa mai raspund, ca greu mai este cand nu scrii de ceva vreme

Madalina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, si eu tot la Giulesti vreau sa raman ca sunt multumita de doctorita mea. Pt rezerva nu am platit nimic, doar pt cele de la nasteri se plateste am inteles. Erau multe saloane libere in perioada sarbatorilor, si de aceea cred ca am nimerit la rezerva/sau asa a vrut doctorita mea ca atunci cand m-am internat ea era la spital dar a luat legatura cu medicul de garda.
Si eu sunt de aceeasi parere cu tine ref la cine dai, dc se poarta urat, degeaba dai.

Mandarinutza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty78 La multi ani

Ayumi, bravo pentru vestile bune

Annisia si Sim, eu am vazut niste rochii dragute de vara(nu de nunta) la Mango cam la 250 RON, largi sub san, in diverse combinatii de culori-galben, verde cu alb.

Mandarinutza 20+

Mergi la inceput