Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

am scris ditamai mesajul nu stiu pe ce am apasat
marani si anca roade si linge toata ziua dar dintisorii nu se vad ...de regula primii ies incisivii centrali inferiori...la ki primul dinte a iesit la un an si doua luni fara nici un disconfort ,ca si ceilalti de altfel ...astept sa vad cum si cind va fi la bubu ...are dreptate donia ...la al doilea copil o iei mai usor ,esti mai sigura pe tine ,mai relaxata si la mine au trecut 7 ani si jumatate de la experienta anterioara ....daca la kiki dupa primele trei luni eram epuizata acum ,desi volumul de munca e mult mai mare si nu ma ajuta nimeni ,nici nu am simtit ca am bb in casa ..sint tare curioasa cum o fi la bb 3 desi nu cred ca voi avea parte de experienta asta...cit despre suzeta eu sunt pentru ...o poti spala si fierbe si poti renunta cu usurinta la ea , linge citeva zile si uita dar ce te faci cu degetelul care e tot timpul la purtator si nu intotdeauna curat , ma refer la perioada cind va misuna bb plus ca nu-l poti dezvata pre usor ...din pacate bubu prefara degetelul oricit m-am luptat eu sa o invat cu suzi
anateo ai doi copii minunati ,sa te bucuri de ei...pozele facute de teo unde-s ?
madaluta eu o mai pun pe bubu in scaunelul de masina si incearca ea singura sa se ririce in fund ...cind o tin pe picior nu mai are stare ,zici ca vrea sa se ridice , se impinge intr-una in picioruse ,nu ar sta o secunda locului
dandusa , raluca sper sa ne intilnim vineri in Herastrau ...probabil voi intra pe la Arcul de Trimf
nusicasiely semintele de kiwi sunt alergene ,deci nu se dau la bb , iaurtul l-am intodus in alimentatia cristinei ,fetita cea mare , pe la cinci luni si jumatate- 6 luni ,si l-am facut in casa ,...spanacul se da ceva mai tirziu , daca nu ma insel e usor laxativ
aelita da-i sofiei un de la noi ...zici ca nu a luat mare lucru in grutate dar cit are acum ?...un si pt tine ca stiu de la kiki ,cit iti e de greu cind vezi ce arata cintarul
ralumat stiam ca nan2 se da de la 6 luni ...eu am avut acum vre-o 2-3 sapt senzatia ca nu se satura cu nan 1 dar a trecut ...nu ti-a zis dr cum ia in calcul greutatea de la nastere ?...copii nostri au avut cam aceeasi grutate
adunazot tu cum ai procedat cu mincarea la borcanele...2-4-6-...lingurite ? ...cu restul de mincarica din borcanel ce ai facut ?...a doua zi din cite stiu nu-i poti da si ni se pare cam costisitor sa desfac borcanelul pt 2 ingurite ...poate fi restul congelat?
raluca am vazut-o pe adinuta ...ce de braterele are ea pe minute ,picioruse , avem si noi citeva dar voi ne-ati luat...
stefan de miki
marc alexandru de dianarus
andreea de dosdorsilia
eduard de deborah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

asiza bine totusi ca david are o greutate buna per total...ve-ti recupera cu siguranta luna asta
oanacat voi pe unde va plimbati ...daca am retinut bine stai in giulesti ...deci : constructorilor sau cringasi? ...eu stau in cringasi
dandusa ,ralumat greu cu diversificarea ...cite capete atitea pareri ...greu de hotarit

fug la bucatarie ca inca nu am pus supa la foc si tb sa o pape cind ne intoarcem de la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am revenit si noi in peisaj, am avut cateva evenimente...

sambata am facut botezul, cu baita completa, marc a fost cuminte, apoi o petrecere linistita la restaurant cu rude si prieteni. saptamana trecuta am lipsit din motive organizatorice... pozele... imi fac timp zilele astea si le pun la semnatura.

duminica am dat-o pe gratare in curte, cu 2-3 amici. profitam si noi de venirea primaverii.

luni a fost prima zi de gradinita pt ianis, am avut niste emotii... las' ca vedeti voi cand va vine randul. ii place asa mult ca dupa-masa la 16 nu prea vroia sa plece... sunt in culmea fericirii ca nu trebuie sa-l vad plangand la despartire.

ieri puiul meu a implinit 4 luni si am sarabatorit prin... munca. era toata casa cu fundul in sus, eu singura cu el (apropos ralumat, si al meu sot e sclavul unui anume minister si ma lasa cand mi-e lumea mai draga). inca nu am terminat micul santier cu usile, am si azi un zugrav care se joaca la mine in bucatarie...

sambata ne pregatim iar de chef, imi sarbatoresc ... majoratul. glumesc... in curte, gratare, salata, inghetata si ... cine ce-o vrea. locuri nelimitate! cine mai vine?!

va pup deocamdata, poate apuc sa citesc macar paginile astea de la cap.35

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Auras, n-am idee, ca nu am intrebat. Si se pare ca "invatacelele" doctoritei stiau deja metoda de calcul, ca nu le-a mai explicat. David a avut 3,300 la nastere, iar la 4 luni si 20 de zile avea 7,300. Daca crezi ca poti face ceva calcule...noi vom mai sta ceva pe Nan1, ca eu primesc de la Constanta cate un bax (are nasa mea un prieten la Nestle ) si dureaza cam 2 saptamani de cand ii spun pana cand ni-l livreaza.....De fapt, de aia am intrebat mai mult daca putem trece pe 2, ca sa dam comanda.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele mele dragi,
in primul rand va multumesc ca ati fost foarte dragute si ati tot intrebat de mine.

suntem bine - am sosit luni seara acasa - dar inca nu ne-am revenit - cel putin eu - si cred ca ma paste si o raceala ... sper sa nu i-o dau si Karei.

Un mare pentru sarbatoritii ce si-au serbat ziua, o noua luna in buchetel si pentru sotii mamicilor care au avut aniversarea.
Un bun venit in pentru Monica.
Felicitari lui Chris pentru locuinta, la fel si Ralucai pentru noua locatie - dar si pentru michelina de Adinutza - tzuca mama grasimile ei.

Mi-a fost dor de voi - am citit DIAGONALA DIAGONALEI - asa ca prea multe nu am retinut - dar incerc eu sa ma reintegrez in grup.

Aici aveti cateva poze de la botez. A fost stresant pentru mine - bine ca a trecut.
Kara a fost o SUPER cuminte - nu a zis nici pās. In biserica a stat cuminte si ba se uita la preot, ba la nas - la tinut chiar si de mana - apoi l-a apucat de buzunar - stia ea de ce. S-a jucat si cu aranjamentul floral al lumanarii. La scalda nu a zis nici pās - a stropit-o doar pe cap - deci ei ii place.
La restaurant i-a placut - a dormit cca 15 minute - in rest din brate in brate. A mai fost si la plimbarica pe afara cu bunicile ... si pe la 10 am dus-o acasa si a ramas cu mama. S-a trezit doar o data - dimineata la 5 - numai bine pentru mine - ca noi ne-am intors pe la 3.30 - deci de ce ar mai trebui sa doarma si mami asta? Apoi - la 7.30 inevitabilul: NU MAI E NOAPTE!!!!

per total a fost OK - am iesit bine si cu banii - ne-am scos cheltuielile - ceea ce e fff important si am ramas si cu ceva in plus- pe care vrem sa-i punem pentru Kara la banca. SPER ca asta, si nu alta va fi intrebuintarea lor.

CE NU MI-A PLACUT LA BOTEZ:
- obiceiul cum ca dupa botez nu ai voie sa pupi bebelul.
bineinteles ca s-au gasit si meseni care sa nu tina cont de asta.

- faptul ca eram impinsa de la spate de soacra sa o ajut pe nasa sa dezbrace/imbrace fata
cand ajungeam la masa de infasat - nasu ma indeparta usurel - cica sa stau deoparte si sa savurez momentul ca nasa se descurca ... cand ajungeam la locul meu - incepea iar soacra-mea cu indicatiile de rigoare

- faptul ca primeam din toate partile sfaturi vis-a-vis de copila mea - pe care consider ca o cunosc mai bine decat toti la un loc

- faptul ca tot eu eram considerata mama exagerata, nora rea, etc.

-faptul ca la plecarea copilului - ca ii cadeau ochii in gura de somn - s-au gasit cativa sa sara sa puna darul la copil.
cica nu ne cinstesc pe noi - ci copilul - mama lor de rai - da pana atunci cine i-a tinut sa nu cinsteasca copilu???

- micile hāre dintre invitati

si ar mai fi - dar mi s-a cam pus ... asa ca BINE CA A TRECUT!!!

v-am pupacit si mai revin.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Buna, fetelor!

Noi ne confruntam cu o problema destul de urata in privinta scaunelor de vreo 3 zile...si inca nu pricep care ar fi cauza.Asa ca incerc sa elimin pe rand posibilele variante. Bogdanel are, de obicei, 3-4 scaune pe zi. De vreo 3 zile are doar doua si s-a schimbat complet aspectul. Sunt ca o pasta sau ca o smantana mai grosuta, dar culoarea e greu de definit.Daca inainte erau galbene, acum is aproape ca noroiul...un fel de kaki inchis-spre maron si au un miros dubios.

Ariadna, dupa mine nu e nimic in neregula si al meu face noroios cateodata, pastos ca o smantana si si-a rarit scaunele de la 6-7 pe zi la unul singur..dimineata la ora 7 fix fix fix..si e urat mirositor..
eu cred ca stomacelul lui a inceput sa functioneze cum trebuie, digera tot ce mananca si elimina doar reziduuri..
mai lasa-l cateva zile si daca nu are alte simptome de febra, dureri de burtica, nu cred ca e cazul sa te impacientezi...

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Ralumat, multumesc pt. completarile respective. De ce iei formula de aici, de la C-ta? E mai ieftin sau ai alte motive?
Daca e mai bun decat cel din comert si crezi ca prietenul tau mai poate prelua si alte comenzi, te rog, anunta-ma si pe mine.
Mi se pare cam slabut NAN1, fata de alte formule experimentate (Similac si Milumil)....medicul de fam. imi recomandase sa-l folosesc pana la 6 luni, dar nu stiu daca se va satura copilul cu asta....la 6 luni, daca acum cere sa pape si la 2 ore jum. uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Ralumat, nu ma supar, sunt convinsa ca vom avea suficiente ocazii sa ne vedem ! Tinem legatura!

Raluca..

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Luciaro Ktrinel ......Sa aveti parte de toata fericirea din lume alaturi de puii vostri si de familia voastra draga! Cu pupici speciali, Oana ...

Auras, multumi pentru gandurile bune, dar pe-al meu il cheama Denis, nu David ...dai un miel...la anu' de Paste!
Dianarus, wow, prima zi de gradi la ianis...La mai multe, frumoase si neplangacioase!!!! Felicitari pentru crestinarea lui Marc! Sa fie intr-un ceas bun!!!
Aelita, da, 100g...eu stiam ca a luat mai putin, undeva in jur de 300/400 g ma gandeam eu, dar nici chiar 100g...las' ca-l cantaresc diseara si pe cantarul meu de-acasa sa vad daca e vreo diferenta! Vezi ca te-am luat, asa ca nu te mai plange de Sofia...noi am pus onorabila greutate de 25g/sapt...acuma incep sa va inteleg mai bine pe cele care va stresati cu cantarul!
Mirooo, , bine ai revenit! Felicitari pentru crestinarea Karei!!! Ma duc fugutza sa ma uit si la poze...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

M-am uitat dintr-o suflare la toate cele 59 poze ale Karei...mai,mai ce domnisorica frumoasa, finutza si eleganta!!!! Bina ca totul a iesit bine, acuma ca au mai existat mici chestiute neplacute...astea cred ca sunt de neevitat la astfel de evenimente...Ce frumoasa e moasa fetei!!! Stiu ca s-a mai discutat acum tz luni, dar n-am retinut: ce rol are moasa???? Ca p-aici nu se practica!...Va pupam!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput