Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Ralumat spune:
Ariadna, e acelasi lapte din comert. Dar angajatii Nestle au voie sa comande cate un bax la doua luni parca, cam la jumatate de pret. Cum prietenul nasei nu are inca bebelus, iar nasa plateste ea.....noi primim laptele de la Constanta!
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Raluca_u spune:
Miro vazut pozele Karei. doamne ce dulcica e. sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
auras_v spune:
asiza miel ,curcan ,ce vrei tu ...atit de des am auzit david in jurul meu incit l-am botezat si pe denis...
nusicasiely spune:
buna dimineata!multumesc pentru raspunsuri.ely,fata mea are 5 luni si aproape jumate si cum am inceput diversificarea la 4 luni,deja papa o masa de cereale,una de piure de fructe si un bibe de suc de fructe,o masa piure de legume,adica e morcov,ca nu ii place cartoful.si am vazut borcanele pentru 4 luni cu spanac,si ma gandeam ,daca pot sa ii fac eu,ca daca de borcanelele cu piure de fructe am fost incantata,de astea cu elgume nu.mie nu mi-a placut gustul la ele.
ariadna,eu stiu ca e normal sa faca kk asa culoare.mie asa mi-a zis pediatra,ca e de la diversificare.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by asiza
M-am uitat dintr-o suflare la toate cele 59 poze ale Karei...mai,mai ce domnisorica frumoasa, finutza si eleganta!!!! Bina ca totul a iesit bine, acuma ca au mai existat mici chestiute neplacute...astea cred ca sunt de neevitat la astfel de evenimente...Ce frumoasa e moasa fetei!!! Stiu ca s-a mai discutat acum tz luni, dar n-am retinut: ce rol are moasa???? Ca p-aici nu se practica!...Va pupam!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ooo - pui sare pe rana - pai sa vezi faza:
-nasa spunea ca ea imbraca fata si o duce la biserica si apoi o imbraca cu costumul de la ea
-moasa spunea ca e invers - ca ea ar face asta
babele - spun ca moasa imbraca fata si o duce pana la biserica si apoi o preda nasei
in fine - fiecare face cum crede.
eu am pus moasa s-o imbraca - in costumul meu - a dus-o pana la biserica si a predat-o nasei - acolo a fost imbracata in costumul de la nasa ... iar costumul de la moasa i-l voi da duminica asta cand o duc la biserica la impartasit.
ca ti-ai facut timp pentru pozele noastre.
despre frumusetea moasei ... asa este - si inca ceva - ea chiar a fost moasa si la propriu si la figurat - m-a tinut de mana in travaliu si la nastere - a fost prima care a vazut-o pe Kara ( in afara doctorului).
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Ralumat spune:
Tocmai am terminat prima masa de mar cu cereale. Noroc ca doctorita nu a vrut suc clar de mar, ci piure din prima...ca tocmai am descoperit ce inseamna verbul "a te zgarci". Ca m-am zgarcit si am luat storcator de fructe si legume de la TCM, cu 130 RON. Si stoarce fructele intr-o nebunie, dar iese suc cu pulpa. Cu muuulta pulpa, adica grosut, nici urma de sucul clar pe care-l scotea Moulinexul Sa vedem ce le-o face la legume, ca m-am lamurit. Partea buna e ca nu mai trebuie sa scobesc prin interior dupa niste lingurite de pulpa.
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ariadna30 spune:
Ralumat, asa mai da..:) Am intrebat gandindu-ma in primul rand la faptul ca ar fi mai bun laptele pe care il primesti.Ce nasa de treaba ai!:)
Tu ii dai si pireut din cereale? Daca da, cum ai procedat (dupa ce i-ai dat mai intai in lapte cerealele)? Se da progresiv sau, din moment ce bebele e obisnuit deja cu cerealele, se poate da in cantitatea pe care o poate papa el?
desiree, multumesc pt. raspuns. Totusi, tu alaptezi exclusiv; cred ca e o diferenta semnificativa intre scaunele copilului alaptat si cele ale copilului cu alimentatie mixta...sau exclusiv artificiala (asa cum e la noi de aproape 2 zile). Cu siguranta e diferita situatia, ca doar si eu l-am alaptat exclusiv.:) Bine, a mai crescut copilul si e posibil sa intervina si alti factori....asa ca nu pot compara nimic cu ceea ce se intampla acum o luna, de exemplu....
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by auras_v
asiza bine totusi ca david are o greutate buna per total...ve-ti recupera cu siguranta luna asta
oanacat voi pe unde va plimbati ...daca am retinut bine stai in giulesti ...deci : constructorilor sau cringasi? ...eu stau in cringasi
dandusa ,ralumat greu cu diversificarea ...cite capete atitea pareri ...greu de hotarit
fug la bucatarie ca inca nu am pus supa la foc si tb sa o pape cind ne intoarcem de la plimbare
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
Noi stam in giulesti la capat.La casa
Noi nu prea am iesit prin parc, asteptam vremea frumoasa si pe urma iesim si noi poate ne intalnim daca vrei.
Voi pe unde va plimbati?
Nicole Oana Cat
dandusa spune:
Citeam si eu ce scria Ralumat ...,ca-si bea cafeaua...si in acel moment m-a dus cu mina sa-mi iau si eu cana si sa devorez acest amestec miraculos...,dar unde-i cafeaua mea?!?...era pe foc de vreo 10 minute...
ASIZA,
cuscra mea draga...,sa nu te ingrijorezi ca a luat asa putin,ai vazut si tu explicatii exista...,da-i titza si las ca-si ia el revansa...Puuupam tare pe voi doi,dragutilor
AELITA,
50 grame intr-o luna?..sau am inteles aiurea?Iarasi familia binevoitoare,nu stie cum sa faca sa te bage in sperieti?Sii filmul ala"cu nasul la psihiatru"?...,bagam unul nou pe pelicula..."cu familia la psihiatru"....Puuupam doua fete dragute
ASDINAZOT,
speram si noi sa treaca ochisorul dragalas,sa nu fie nevoie de interventie
ARADNA,
noi papam cereale dar nu ne regasim descrierea ta,doar in privinta mirosului,deci miroase altfel...,dar culoarea este maro deschis...,un scaun pe zi sau deloc..,uneori o data la doua zile...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Ariadna30 spune:
nusicasiely, multumesc pt. raspuns.Nah, cred ca si administrarea cerealelor se numeste diversificare :) (numai cereale ii dau deocamdata), deci...cred ca ele sunt cauza schimbarii aspectului scaunelor.
Oricum, dupa ce am scris primul mesaj aici, a avut si primul scaun pe ziua de azi....(exceptand tentativa de la ora 8:00). N-a mai fost verde inchis si nici asa pastos, a fost de un verde deschis, spre galben...si mult mai legat.Unde mai pui, si mirosul suparator s-a atenuat.:) Sa speram ca se va normaliza.