Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna dimineata fetelor!

RALUMAT, mersi de raspuns. Asta-i treaba cu dintisorii, durere, irascibilitate, agitatie, plans, etc....nu pot fugi de asa ceva, bine ca e sanatoasa mititica. Multumim ca imparti informatia cu noi, astept cu nerabdare controlul la homeopat.

OANACAT, unde ai fost? ce s-a intamplat de nu ai mai scris?

ARIADNA, ai observat ca ai primit o stelutza? cu kk nu te pot ajuta, la ce nu ma pricep nu ma bag, nu-mi pot da cu parerea, Ana Maria il face juma verde inchis, juma "d-ala bun" cu galben bobite. Despre miros...ce sa-ti zic? n-a ajuns mirosul pana la tine? tot blocul cred ca stie cand face pisica kk.

AURAS, suzeta nu i-am dat, am citit ca dintre suzeta si degetelul supt, cel mai rau e degetelul. Ideea e ca pisica nu-si suge degetelul, ea isi ia aratatorul si-l roade, pentru a se calma. Cat despre spalatul mainilor....isi formeaza anticorpi draga....

MIRONA, felicitari pentru crestinarea Karinei, ma uit acus pe poze. Ma mine ma dispera discutiile si parerile tuturor despre obiceiuri, unul vine c-o idee, altul zice ca nu-i chiar asa....of, nu pune la suflet...norocul meu ca la botez n-o sa fim decat noi, nasii si ceva prieteni. Apropos, Ana Maria e ultimul fulgulet necrestinat?

o zi minunata sa aveti!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Noua ne-a zis doctorita piure de cereale din prima. Ii mai bagasem eu de capul meu acum vreo 2 saptamani o masura in biberonul de seara, dar nu se pune, ca m-am oprit. In prima zi a zis 30 ml apa cu 1 masura de Milupa cu mar si morcov. Asa am facut si era subtireeee rau. In seara asta ii fac 60 de apa cu 2 masuri, si de maine incep sa-l ingros, pana ajung sa ii fac cum scrie pe cutie. David aseara dupa cele 30 de cereale a mai mancat si 160 ml lapte.

Acum, dupa masa de fructe (apropo de intrebarea Laurei), care a fost cam 20 ml suc de mar ( ca l-am stors taraneste, cu compresa sterila, sa masor, dar de maine promit ca nu mai fac, pun la ochi) plus o lingurita pulpa de mar plus o lingurita Milupa orez si porumb, nu a mai vrut decat 50 ml lapte. Probabil ca tipa de foame peste vreo 2 ore. E, dar acum problema mea e alta: deja sucul meu e mai mult un "shake" de mar, cu storcatorul asta. Daca mai pun cereale, cred ca iese prea vartos. Ce sa fac? Sa mai adaug apa? E ok? Ruxandraaaaaaa????

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

mirona sa-ti traiasca frumoasa karina ,sa te bucuri de ea...o adevarata domnisoara ...si ce palariute avem...iar cu hainuta de fulgulet m-ati dat gata...cit despre discutii si soacre nu le lua in seama ...eu am intrebat-o pe soacra mea daca mai tb moasa sau nu imediat dupa nastere si mi-a zis nu ...bun...cu o saptamina inainte de botez ma intreaba ea : cine e moasa...nimeni...toata saptamina m-a batut la cap dar eu am facut ca mine ...eram sigura ca se va supara si va zice ceva dupa...n-a fost asa ...a acceptat decizia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

desiree,dat PM

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Lume noua......bine ati revenit Mirona...am vazut pozicile Karei si e o adevarata domnisoara...scumpa foc..a fost asa de cuminte....!Ma bucur ca a iesit totul ok...normal ca niciodata nu poti multumi pe fiecare,sincer si pe mine ma enerveaza babismele astea!... ai inca odata felicitari pentru micuta crestina!
Danita.....si ma bucur ca sunteti bine!
Adinutza...imi pare rau pentru ochisorul Alessiei...nu stiu de ce o groaza de copi au problemele astea! si poate trece fara operatie!
Asizuca...lasa nu fi ingrijorata,eu zic ca e bine la lunisoarele lui,Mark avea 7,900 la 4 luni!
Dianarus...felicitari si pentru crestinul Marc...!
Luciaro Ktrinel
Dianocica...unde esti?...iar probleme cu netu?
Roxanica...cum e ochiul lui David?
Yagmur...nu ai ajuns inca acasa?...
Bamboleta...felicitari pentru dintisorul Antoniei...
Donia...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

desiree,dat PM

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
poze

am raspuns..

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KATRINEL,LUCIARO
MIRO,bine ai revenit!!!
RALUCA,ADinuta e scumpaaaaaaa foc!!!Imi vine sa o musc de obraji!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

multumin felelor pt aprecieri.
de dimineata dau mail-uri pt petrecerea lui fimea.vineri face 3 ani,nu-mi vune sa cred cat de repede a trecut timpul.daca scap cu bine si de evenimentul asta,dau petrecere.desi sincer incepe sa mi se ia de atatea chefuri,de fapt de organizarea lor
aelita,am reusit.merci
aurassa stii ca avem pozele pe care le-a facut teodora,surprinzator stie sa incadreze ff bine.bine e face si pe acasa si-a pozat deja mare parte din jucarii
mironafelicitari pt botez,ff frumoase pozele si Karina a avut niste toalete...
asiza,am vorbit-o de rau pe nasa pe aici,si ea de data asta m-a surprins placut.meritde fapt cam cu 3 sapt inainte de botez am fost pe la ei,si mi-a spus ca ii place ff mult cum ii imbrac pe copii-adicatele culori normale-si asta cred ca a contribuit considerabil la schimbarea radicala.costumasul e ff frumos are papion si vesruta si am sa il dau si la ziua teodorei.
nu te impacienta cu kg,si teo a luat 150g intr-o luna cand trebuia sa ia 500g,si ea era mult mai mica-ca kg decar david-si am mers mai departe cu sanul.bine culmea era ca incepusem si divesificarea si chiar manca.
dianarus,felicitari pt botez.si inteleg ingrijorarea legata de gradi.si eu vreau sa o dau din toamna pe teo.cred ca eu voi fii cea mai devastata.
in loc sa plec in IOR stau pe forum,dar fimiu s-a culcat si mi-a stricat planul,sper ca desiree si octavian nu s-au suparat prea tare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna!
BEBINUTA si MONICABB mersic pt. rasp.-si da,mi-a venit CM.o data ,pana la controlul de 6 sapt. dar nu stiu ce sa cred,ma gandesc ca poate din cauza ca nu am mai luat niciodata anticonceptionale si din cauza asta mi s-o fi dereglat organismul,nu stiu,zic si eu.
DESIREE siropelul acela mi l-a dat si mie pediatra in momentul cand i-am spus de David ca nu doarme aproape deloc,l-am luat ,nu a facut mari minuni,dar totusi....iar eu am dat 330 de lei vechi pe elsi mi-a spus sa-i dau de 2/zi cate 3 ml.
BAMBOLETTA mersi mult si de la DAVID
MIRONA felicitari pt.micuta si frumoasa si dulcica crestina KARA!
ASIZA de ce te stresezi cu greutatea aia,bat-o vina,e adevarat ca a luat putin ,dar per total e super ok,eu ce sa mai zic de al meu Davidutz,care la aproape 4 luni are 6.500???

deeAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Felicitari tuturor mamicilor care si-au botezat bebeii! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Mirona, vazut pozici, Karina e o scumpete!
Ariadna, si eu ii dau Alexiei tot "Orez si porumb cu lapte" de la Milupa de o saptamana si scaunul ei si-a schimbat aspectul, a devenit mai pastos, de culoarea mustarului, dar mai inchis, si miroase.... de-ti muta nasul din loc!
Dandusa, de unde ai cumparat carutul sport pentru Crinuta?
Tare as vrea sa venim si noi in Herastrau vineri, dar am programare la fizioterapie la 15.30. Sper ca data viitoare sa spunem si noi prezent.

La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput