Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

In seara asta ii fac 60 de apa cu 2 masuri, si de maine incep sa-l ingros, pana ajung sa ii fac cum scrie pe cutie.

...mie mi-a zis pediatra sa o iau treptat,sa incep cu o lingurita apoi cu 3 ,sase si tot asa...,dar piure de cereale...,nu apa chiaora...,ca sa ma exprim asa...si sa incep cu cele simple cu orez...
...dar cum am mai zis...,citi dr atitea sfaturi...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRONA,
bine ati revenit...felicitari pentru micuta crestina,foarte frumoase pozele vostre de la botez,sa va traiasca bubulina
A-DEJU,
pe unde umbli fata?... sa nu-mi spui ca inca bocesti dupa Brigitta,fir-ar ea sa fie...,daca o prind...,sa vezi paruiala ce-i trag...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

MIRONA scuze pt.prescurtarea numelui bebelinei(KARA)dar suna frumos si asa
KATRINEL si LUCIARO si sarbatoritilor de azi!

deeaA de DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Ralumat

In seara asta ii fac 60 de apa cu 2 masuri, si de maine incep sa-l ingros, pana ajung sa ii fac cum scrie pe cutie.

...mie mi-a zis pediatra sa o iau treptat,sa incep cu o lingurita apoi cu 3 ,sase si tot asa...,dar piure de cereale...,nu apa chiaora...,ca sa ma exprim asa...si sa incep cu cele simple cu orez...
...dar cum am mai zis...,citi dr atitea sfaturi...

Luna 6-a,a Crinutzei

Da, ca sa ne dea noua bataie si mai mare de cap....dar ai putut sa o opresti dupa o lingurita sau dupa 3? Ca David aseara mai avea putin si-mi lua castronelul din mana, si au fost vreo 10-12 lingurite.....Iar azi-dimineata a fost si mai haios- cand l-am asezat in scaunul de masa si i-am pus bavetica, a inceput sa se linga fericit pe buze- cand a primit marul, a fost un pic contrariat, ca de, avea alt gust. Dar pe urma, miam, miam.....

Si apropo de intrebarea mea cu piureul de mar si cerealele....era din gama "idiot mom". Ca trebuia sa prepar lingurita aia de cereale cu apa, apoi sa amestec pasta cu sucul de mar si cu pulpa, nu sa o arurc acolo, cum am facut eu Ma mai si miram ca nu se topesc cerealele.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEX,DANDUSICA,mesri si eu sper sa se faca bine okisorul,sa nu o mai chiuni.
MIRO,sa iti traiasca domnisorica,e superba!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Cine vrea sa vada cum ii place Alessiei mai nou sa stea,sper sa nu stea asa si cand e mareAICI

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

nusicasiely, multumesc pt. raspuns.Nah, cred ca si administrarea cerealelor se numeste diversificare :) (numai cereale ii dau deocamdata), deci...cred ca ele sunt cauza schimbarii aspectului scaunelor.

Oricum, dupa ce am scris primul mesaj aici, a avut si primul scaun pe ziua de azi....(exceptand tentativa de la ora 8:00). N-a mai fost verde inchis si nici asa pastos, a fost de un verde deschis, spre galben...si mult mai legat.Unde mai pui, si mirosul suparator s-a atenuat.:) Sa speram ca se va normaliza.

Bogdan Andrei (29.11.2006)

e normal asa.si o sa vezi,cand vei incepe si cu celelalte o sa patesti asa,pana se invata stomaeclul.si mai apoi o sa vezi in kk curcubeul culorilor,in functie de ce papa.iar mirosul nu va mai disparea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by nusicasiely

quote:
Originally posted by Ariadna30

nusicasiely, multumesc pt. raspuns.Nah, cred ca si administrarea cerealelor se numeste diversificare :) (numai cereale ii dau deocamdata), deci...cred ca ele sunt cauza schimbarii aspectului scaunelor.

Oricum, dupa ce am scris primul mesaj aici, a avut si primul scaun pe ziua de azi....(exceptand tentativa de la ora 8:00). N-a mai fost verde inchis si nici asa pastos, a fost de un verde deschis, spre galben...si mult mai legat.Unde mai pui, si mirosul suparator s-a atenuat.:) Sa speram ca se va normaliza.

Bogdan Andrei (29.11.2006)

e normal asa.si o sa vezi,cand vei incepe si cu celelalte o sa patesti asa,pana se invata stomaeclul.si mai apoi o sa vezi in kk curcubeul culorilor,in functie de ce papa.iar mirosul nu va mai disparea

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica

Incurajator

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Multumesc, fetelor.
M-am mai linistit putin.Ma ingrijora faptul ca scaunele lui Bogdanel capatasera acel miros...pt. ca inainte nu prea se simtea nici un miros.Ma rog, miroseau ele intr-un fel, dar nu era suparator mirosul.:)

marani, da, am observat.am deja vechime, ce mai..:) (ma rog nr. mesajelor e responsabil pt. steluta respectiva).Eu n-am mai acordat importanta nr. mesajelor pt. ca nu pricep cum sunt contabilizate....scriu si cate 4-5 mesaje zilnic....si tot acelasi nr. apare la mesaje.:) Asa ca, nu mi-am batut capu` sa le tin contul si sa urmaresc mom. in care venea steluta.
Tu alaptezi sau de la formula sunt scaunele alea asa aromate?:)

Teutz, ii dai cerealele preparate cu apa asa, ca atare...sau i le amesteci cu ceva. Intreb asta pt. ca nu stiu dca tu alaptezi...Eu ii dau formula acum si adaug cerealele in laptele rezultat (pun 30 sau 60 ml apa in plus fata de cat pun pt. formula...si adaug cantitatea de cereale aferenta celor 30/60 ml apa.

dandusa, parca alaptezi, nu? Multumesc pt. raspuns.

Uff...vreau sa incep cu supica de azi....si nu stiu din ce legume sa o prepar la inceput. Am citit mesajele voastre pe tema asta, dar, cum parerile is impartite...:) Ba sa incep cu morcov, pastarnac si patrunjel....ba cu aproape toate legumele, dar pasate doar morcovul si pastarnacul....ba sa administram doar zeama, ba din prima cu legume....IS IN CEATZA RAU DE TOT!
Oricum, cred ca incep cu zeama deocamdata. Am doar morcov, pastarnac si telina (patrunjel n-am gasit ieri in piata).E bine cu astea sau mai astept cu telina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ARIADNA, pisica papa Nan hipoalergenic 1, de cand ii dau formula le face asa aromate!

parca intreba cineva de cat se da Nan 2....ori nu intreba nimeni? stiu ca de la 6 luni se da.

ARIADNA, cat despre supa, la fel procedez si eu, zeama intai 4-5 zile, din morcov, pastarnac, patrunjel...telina mai tarziu caci mi-e ca poate nu i-o place gustul, si apoi sa-mi pot da seama de la ce-i. Si apoi pasat morcovul...eu cartof nu-i pun ca e pisica prea grasa, nici cereale nu-i dau, numai suc si zeama de supa. Plus lapte, evident.

E soare chipurile afara, ne facem curaj si iesim un pic, poate binevoieste Ana Maria se reziste mai mult decat a facut-o in ultimele zile ( max o ora, numai la lac a stat 4 ore ).

Miro, am vazut pozele de la botez! Mai e nevoie sa-mi spun parerea? Printzesa e printzesa, iar mama frumoasa rau!

O zi minunata sa aveti!

mamica de bubamara

Mergi la inceput