Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura13 spune:
madaluta pt pus in fundult.... http://www
bebelusultau.ro/detalii.php?cod=AR04
eu folosesc asa ceva si dani sta comod, ii place, ii pun jucarii in jur si ne jucammmmm
hai ca acum chiar fug
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dandusa mie mi-a spus doctorita sa nu pasez alte leguma decat morcovul, patrunjelul si pastarnacul, dar sa pun in supa de toate, adica: telina, sfecla rosie, ceapa, rosie, ardei, conopida, brocoli, etc.
...pai ziceai ca vrei sa faci altfel decit spune pediatra...
...mie mi-a zis sa nu pun prea multa radacina de patrunjel si pastirnac...,asa ca ...,dr. diferiti,pareri diferite...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by nusicasiely
buna,fetelor.am si eu o intrebare,si sper sa am lamuriti si pe mine,pentru ca avem puiuti cam de aceeasi varsta.intrebarea mea e legata de alimentatie.voi dati kiwi la bebeii de 5 luni?dar iaurt?dar spanac?daca nu,cand ar trebui sa incep cu astea?
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica
...eu stiu asa: kiwi,pina la un an este interzis...
...iaurtul se da dupa 8 sau 9 luni si spanac se poate da dupa 6 luni...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
madaluta spune:
laura 13: multumesc pt intentia de a-mi raspunde..dar nu se vede pt k e reclama... Am incercat eu sa deschid situl respectiv..dar n-am gasit subiectul...
editez:cumva PERNA RELAXYS MINI ai vrut sa mi-o arati? sau era vreun articol despre statul in fundulet?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
roxanica2006 spune:
Va multumesc din suflet, fetelor, pentru incurajari si pentru pupicii pe ochisorul bolnav al baietelului meu.
Dandusa, te imbratisez cu mare drag, iti multumesc mult pentru articol si pentru sustinere.
Asiza, merci muuuuuuult pentru informatia despre clinica. Stii ca fratele meu e in Cj si ne ajuta cu tot ce e nevoie, multumesc. David a facut acum conjuctivita, problema cu..canalul lacrimal se rezolvase si eram tare fericita.
Poate exagerez pentru o simpla conjuctivita sa ma pun pe drumuri, dar nu-mi place deloc cum arata ochisorul puiului, e adevarat ca n-am avut niciodata afectiunea asta , nici n-am vazut persoane cu conjuctivita, poate asa se manifesta boala, dar totusi am hotarat sa consulta si un alt dr.
Va pup pe toate si va doresc sa nu va fie NICIODATA puiutii bolnaviori!
Am 4 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Laura13 spune:
madaluta, da perna vroiam sa ti-o arat.
dandusa nu fac cu mi-a spus doctorita la modul ca ea mi-a spus sa dau sucul intre mese pt a nu inlocui inca o masa de lapte (asta ar pp sa nu mai ies dimineata afara), sa ii dau supa tot intre mesele de la 14 si 17 (deci iar nu mai ies afara), sa nu ii mai dau cereale (ca cica e prea gras Dani, adica a luat 400 gr in 2 sapt jumate si e mult prea mult) si alte chestii de astea. dar mi-a spus ca rosia si ardeiul sunt acide, iar cartoful are prea mult amidon si de aceea nu se da pasat decat de pe la 6 luni.
editez: eu stiu ca supa cand va contine de toate cele trebuie sa fie 1/3 morcov, 1/3 radacinoase albe (adica patrunjel, pastarnac, telina, 1/3 alte legume). acum vorba ta cati doctori atatea parerei
roxanica eu nu stiu exact ce are David (nu am citit nimic din urma dupa cum spuneam), dar Dani a avut conjunctivita (doar la un ochi, am avut noroc si nu a fost afectat si celalalt), era ffff rosu si ffff umflat. la noi a trecut in 3 zile cu tobra dex, cate o pic la 6 ore in ambii ochi. multa sanatate puiului tau!
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele...nu am avut timp sa va citesc decat asa printre randuri,am o groaza de treaba si pe langa asta trebuie sa ma ocup si de Mark asa ca ......mai rarut!
Roxanica...imi pare tare rau ca ochisorul lui David e bolnavior,sper sa gasiti o solutie si sa se vindece cat mai repede,oricum si sfatul meu e ca daca vedeti ca medicii de acolo nu va lamuresc mergeti la Cj!Pupam ochisorul bolnavior si pe mamicuta suparata!
Am vazut pozicile cu Crinuta si Adinutza in parc....frumusele foc...!
Dandusa...cand am citit anuntul tau eram curioasa ce este,deoarece la inceput suna asa:"pentru toate mamicile de fulguleti"...eheheiiiii..pe cand am citit mai departe pentru mine nu mai era....si iar ma oftic....si iar ma ....bine ca eu nu pot sa fiu cu voi...
Asiza......si tinem pumnii sa iasa ca si la carte botezul,asta bineinteles daca iei tu fraiele in maini....ti-au sosit invitatiile?
Restul...revin cand mai am timp...poate deseara....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by nusicasiely
buna,fetelor.am si eu o intrebare,si sper sa am lamuriti si pe mine,pentru ca avem puiuti cam de aceeasi varsta.intrebarea mea e legata de alimentatie.voi dati kiwi la bebeii de 5 luni?dar iaurt?dar spanac?daca nu,cand ar trebui sa incep cu astea?
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica
kiwi e f alergen, se da dupa 2 ani, iaurt eu stiu ca dupa 7-8 luni, iar de spanac habar n-am
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
doradora spune:
laura sincer, nu stiu ce se poate intampla, deranjamentul stomacal pare a fi cel mai probabil. in cel mai rau caz incerci si daca tine figura, cu atat mai bine. nu ai nimic de pierdut.
in fiecare caz in parte situatia e diferita. ma gandesc ca voi aveti probabil mesele mai dese-noi avem doar 4 pe zi, plus sucul de fructe. (pisi sa traiasca, cu obiceiurile ei bune!)
nusicasiely-ne-ai cam bagat in ceata. pe aici se mananca morcovel, merisor, eventual bananuta si cereale. bebeii nu au ajuns inca asa departe. incearca sa le intrebi si pe memicile cu copilasi putin mai maricei decat ai nostri, poate stiu ele raspunsul la intrebarile tale. dar am si eu o nedumerire: in ce context ai ajuns sa te gandesti la kiwi? ca o sa mancam candva si iaurt, asta e clar, dar zau ca nu mi-am pus problema de fructele astea. pot doar sa iti spun ca am o finuta de 1 an si o luna si iaurt mananca de ceva vreme, dar kiwi nu cred ca i-a dat inca.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Donia spune:
marani, tot ce descrii tu pot sa fie semne ca dintisorii sunt pe cale sa apara. Doar ca din cate tin eu minte caniniii apar mai tarziu, intai apar incisivii centrali, apoi cei laterali, apoi premolarii si apoi caninii si la urma ultimele maselute.
Eu cu Roxana habar n-am avut ca ii ies dintii, a salivat mai mult si a rontatit tot ce nimerea cu gurita, dar n-a parut sa aiba dureri, nu s-a trezit noaptea, a papat bine, deci eu nu prea am experienta in privinta asta. Dar din citite stiu ca de fapt pot sa treaca si 2 luni de cand incep neplacerile si pana se vad dintisorii.
O alta chestie e ca nu toti bebeii au apetit scazut. E normala (dar nu obligatorie) si o stare febrila pana pe la 38 de grade pentru ca dintele care sta sa sparga gingia cauzeaza o inflamatie iar organismul reactioneaza printr-o usoara crestere a temepraturii. Din cauza salivei abundente cacaliciul poate sa fie mai moale, de aceea unii parinti spun ca bebe are diaree. Tot din cauza salivei poate sa apara eritem fesier si o iritatie a fetei (obrajii si barbia). Alte semne: iritabilitatea, trezirile ziua si noaptea, muscatul, rontaitul (jucarii, san, degete, etc).
Uneori se da vina pe o aparitie a dintilor cand e vorba de otita, dar in cazul asta copilul mananca prost pentru ca miscarile de supt dau dureri.
Pentru linistea oricui se poate merge la doctor, macar sa stiti ca nu e nimic altceva.
Eu am mai scris de un preparat homeopat care se poate administra, se numeste Chamomilla, si zice-se ar calma iritabilitatea si durerile. Sau mai exista varianta cu Paracetamol (Eferalgan, Panadol) in caz ca noptile sunt chiar grele si copilasii nu mai reusesc sa se odihneasca (pentru ca si lipsa odihnei duce la cresterea iritabilitatii).
Of, ce sa va zic, decat rabdare si putere. Am mai citit ca durerile sunt mai neplacute la aparitia primului dinte, sau primei serii de dinti, apoi copilul se obisnuieste cu ele si le tolereaza. Doamne ajuta!
Am gasit o poza aici
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)