Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 3
desiree spune:
asiza, marani, si noi avem probleme cu balutzele ( pot sa spun ca il schimb de 3-4 ori pe zi de bluzitza)...sculat din somn plangand, urlat pana adormit, ma musca de fatza, isi baga ambii pumni in gura..dar inca nu se vde nici un mugurash pe la gingie..asteptam raspuns, Donia !
roxanica, rau imi pare de ochisor..si noi am avut probleme..puroi galben la ochisoru drept..am pus COLIR dar si-a facut efectul foarte greu..abia dupa 2 saptamani..ai rabdare sa inceapa sa lucreze tratamentul..pana una alta mai consulta si pe altcineva...
anateo, vazut poze..traiasca micul crestin !maine intalneala la IOR..vii? cine mai vine? posibil intre 11-13 astept confirmare de la Ralumat !
dandusa, as veni si eu vineri in Herastrau dar deocamdata imi e peste mana sa ajung pana acolo cu carutzul..masina e deja luata de sotz la munca !poate altadata !frumoase poze cu grasunica si ochioasa !
luly, nici eu nu fac exces de diplomatie cand e vorba de bebe ! pe mama deja am pus-o la respect(deh, ea a crescut doi copii, ea are mereu dreptate..ei uite ca nu intotdeauna ! ) iar restul care il iau in brate nu au voie sa il pupe !le-am zis ca a facut bubitze pe corp de la pupatul nostru si nu il mai pupa nimeni acum ! decat eu !
mai pun un filmuletz de ieri din parc dar nu e la rezolutia corecta si nu se vede prea bine ! dar Octavian a tinut neaparat sa va salute !
www.dropshots.com/day.php?userid=277789&cdate=20070416&ctime=224246" target="_blank">filmuletz
acum mergem si noi la controlul de 4 luni ! sper sa fie bine !am o gramada de intrebari pentru dansa !
pupici
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
anateo2004 spune:
desiree,as vrea dar trebuie sa stiu cu o zi sau macar cu cateva ore inainte sa o las pe teo cu tata,ca altfel ea nu sta la plimbare.ea vrea topogane si altele
http://new.photos.yahoo.com/anateo2004/album/576460762398298821
madaluta spune:
anateo: felicitari pt increstinare ...superdraguti amandoi iezii.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
de carnat nu am reusit sa scap,desi am urmay niste instructiuni ale aelitei.in fine e bine si asa.plec ca plange.
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
http://new.photos.yahoo.com/anateo2004/album/576460762398298821
Felicitari pentru crestinarea lui Sebastian, am mai spus-o si o mai spun ai niste copii superbi (sa nu se supere celelalte fete - toate avem copiii frumosi si destepti) dar acum ii laud pe ai Anei.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Buna ,mamici!Mai intru si eu pe aici,doar ca sa va spunem cate ceva despre noi(mai degraba sa-mi spun si eu off-ul).Tocmai am venit si noi de la spital,de la operatia la limbuta(v-am spus ca era scurta rau si trebuia sa-i taie atisoara de sub limbuta),a durat 4 min. pana mi l-au adus,a plans 20 min. si apoi a inceput sa rada,dragul mamei(mai rau am bocit eu cand mi l-au luat).Dar sa va spun ceva absolut incredibil despre baiatul meu,el care se trezea din ora in ora sa pape,de la ora 4 dim nu s-a mai trezit decat la 7(INCREDIBILLL)cand a trebuit sa plecam la spital si eu care imi faceam griji ce o sa-i fac ca nu trebuia sa manance cu 3 ore inainte ca i-au facut anestezie.Off,il iubesc asa de mult,parca m-a simtit ingrijorata si a fost asa cuminte!
Si am si eu o INTREBARE,fetele care iau Exluton vi s-a intamplat sa vi se intrrupa C.M.-ul????Ca eu le i-au de 2 luni si inca nu mi-a venitcare stie si doreste sa-mi raspunda!!!!!
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
DeeaA dar tu aveai deja CM cand ai inceput sa iei Exluton? Din cate stiu eu acesta este un anticonceptional pentru cele care nu au inca CM. Asa ca nu stiu ce sa zic, eu iau de la 6 sapt si inca nu mi-a venit CM, dar eu mai alaptez si nu-mi fac probleme.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Si am si eu o INTREBARE,fetele care iau Exluton vi s-a intamplat sa vi se intrrupa C.M.-ul????Ca eu le i-au de 2 luni si inca nu mi-a venitcare stie si doreste sa-mi raspunda!!!!!
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
Si mie mi-a spus medicul sa iau Exulton pana la prima menstruatie. Dupa aia nu stiu ce mai fac ce n-am mai intrebat. Te-am lamurit bustean, nu?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Monica? Monicaaaaaaaaaa???
[icon cu ochii iesind din orbite]
Nu-mi vine sa cred! Ce surpriza ne facusi! Super, deci te-ai hotarat sa iesi din umbra. Bine ai venit si la cat mai multe povesti si stat la taclale.
lui Dragos.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Ruxandra, nu mai puteam, nu mai puteam sa rezist sa tac!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
nusicasiely spune:
buna,fetelor.am si eu o intrebare,si sper sa am lamuriti si pe mine,pentru ca avem puiuti cam de aceeasi varsta.intrebarea mea e legata de alimentatie.voi dati kiwi la bebeii de 5 luni?dar iaurt?dar spanac?daca nu,cand ar trebui sa incep cu astea?
marani spune:
Asiza, Desiree, vad ca suntem colege de suferinta...daca nu bse zareste nik, probabil cresc mugureii...nu stiu, asteptam mesajul Doniei, care probabil ca a trecut prin asa ceva cu Roxana.
numai o ora a rezistat afara.....sunt varza....dar ea saracutza?! inafara de durerea care i-o ameliorez cu calgel, pentru mofturi, nervi, plictiseala si altele generate de aparitia dintisorilor nu cunoasteti vreun unguent?
mamica de bubamara
Laura13 spune:
salutari mamici!
dandusa, chris multumesc pt rasp!
dandusa mie mi-a spus doctorita sa nu pasez alte leguma decat morcovul, patrunjelul si pastarnacul, dar sa pun in supa de toate, adica: telina, sfecla rosie, ceapa, rosie, ardei, conopida, brocoli, etc.
chris eu vreau sa ii dau sucul exact inainte de masa de lapte de la 10 pt ca in timp sa inlocuiesc acea masa. pai intre masa 1 si 2 nu am cum sa ii dau, ca el manaca la 6 dim apoi la 10, iar de trezit se trezeste pe la 9.30. crezi ca e rau sa ii dau exact inainte de masa??? ce se poate intampla? diaree?
dani doarme momentan asa ca ma duc si eu langa el!
mai astept pareri azivate! PLS!
pupici!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006