Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
desiree spune:
...am venit de la control
e super multumita, 70 cm, 8 kg, totul ok..numai ca..a remarcat un soi de tremur al mainilor si picioarelor si ne-a dat calciu natural siropel..
ce m-a multumit cel mai mult la ea e ca nu a zis sa incepem diversificarea..ci dimpotriva..sa mergem numai cu san in continuare...eram pregatita cu ...just in case !
ce este cel mai important..aviz mamicilor cu copii nervosi de la aparitia dintilor...mi-a recomandat un siropel homeopat CALMA BABY, de la ERBA VITA pe care l-am si achizitionat..pe baza de plante ( tei, musetel, passiflora, flori de hamei, flori de portocala dulce, flori de levantica, roinita si manioc..) ..pentru agitatie nervoasa datorata colicilor si eruptiilor dentare, insomnie...se da de 2-3 ori pe zi..e dulce..il accepta foarte bine vad..costa 290.000 lei...
sa vedem acum efectul...
intalnire maine IOR, la pista cu role cine mai doreste cine mai pofteste !ora 12 !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
marani spune:
Donia, multumesc din suflet pentru mesaj. A vazut-o doctorul saptamana asta, a zis ca de la burta nu crede sa fie, cel mai probabil de la dinti.
De mancat a mancat bine azi, adevarat ca somnul si ziua si noaptea e agitat, mi-a plans azi si de la durerea pe care in cele din urma i-am calmat-o cu calgel, dar si de oboseala. Deh....
De febra am citit si eu, a avut cateva seri cu 37.7 - 37.8, ma astept la ce-i mai rau, kk e chiar batosan deloc moale, si o usoara roseata are la fundulet.
Eu iti multumesc tare mult si pentru poza!
Cand o sa-i apara primul dintisor ( sau primii, mai stii ) o sa fii prima pe care o anunt!
Sper ca bblusului tau sa-i fie tot atat de usor cu dintisorii cum ii fu Roxanei!
Seara buna va doresc!
mamica de bubamara
marani spune:
Desiree, dar se prezinta bb super bine!
Preparatul de unde l-ai luat? De la farmacie? o sa intreb si eu prin saracia asta de oras al nostru, poate gasesc, sunt dispusa sa incerc.
M-ai pus pe ganduri cu tremuriciul....Ana Maria face ceva de genul: din senin parca tresare, fara sa o sperie nimeni, se "scutura" din umeri parca...nu stiu cum sa ma exprim...poate ai idee daca seamana manifestarile...de ieri face asa. O sa intreb si eu doctorul, cred ca ma duc s-o stresez iar pe doctorita cu un control.
mamica de bubamara
desiree spune:
quote:
Originally posted by marani
Desiree, dar se prezinta bb super bine!
Preparatul de unde l-ai luat? De la farmacie? o sa intreb si eu prin saracia asta de oras al nostru, poate gasesc, sunt dispusa sa incerc.
M-ai pus pe ganduri cu tremuriciul....Ana Maria face ceva de genul: din senin parca tresare, fara sa o sperie nimeni, se "scutura" din umeri parca...nu stiu cum sa ma exprim...poate ai idee daca seamana manifestarile...de ieri face asa. O sa intreb si eu doctorul, cred ca ma duc s-o stresez iar pe doctorita cu un control.
mamica de bubamara
da, tresare si chiar si prin somn..iar cand il las jos pe pat..la fel, tremura...intreaba doctora mai bine
preparatul l-am luat de la farmacie..mi-a zis sensiblu da eu l-am gasit la helpnet..daca doresti ti-l cumpar si ti-l trimit...imi spui...
da, bebe se prezinta bine..dar nu la fel de bine ca in alte luni: fata de 1200-1300 cat lua pana acum...a luat doar 800 gr..dar e bine, multumim !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
bamboletta spune:
Buna fetele
Azi ne-am plimbat cu Mario de Porumbita care e tare frumusel barbat mare
Multumim mamicilor care ne-au raspuns cu premergatorul
Cristina1974-drum bun cu
Dandusa-vai ce am ras chiar asa le zici? cred ca fac cate o fata as putea si eu sa le zic asacum Antonia e cu dermatita atopica ar tine figura oricum am noroc ca nu prea o pupa doar de manute o iau
Anateo2004-f frumoase pozele de la botez si baita sa va traiasca
Deea-pupam pe David ,despre Exluton nu stiu ce sa zic nu folosesc
Desiree-frumoase filmuletele
Laura13-noi inca nu am inceput cu suculetele papam mar copt si piure de legume si cereale mai vb noi maine la intalnire
la supa pun asa:morcov,patrunjel radacina,o bucatica ceapa si cartof
Roxanica2006-multa sanatate la puiut o sa fie bine
Alexandra25-
Despre dintisori: Antoia era f nervoasa strangea f tare jucariile,bale la greu dar de iesit nu stiu cand ia iesit cand m-am uitat eu deja il avea si parca se vede si al doilea putin dar inca e cuminte sub gingie
Sunt cu antonia in brate si vad ca mesajul meu dispare incet incet cand ma uit antonia era cu degetul pe enter
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Donia spune:
roxanica, da o cautare pe google - images - cu conjunctivitis si o sa vezi cum arata. Sau apasa aici.
Eu te-as sfatui sa faci tratamentul 3 zile si daca nu vezi nici o imbunatatire sa mergi la alt medic, ca nici sa schimbi tratamentele una-doua nu e bine. Si miracole oricum nu se prea produc, trebuie putin timp pana incepe sa se vindece ochisorul. si nu te panica!
Eu sunt (din nou!) cam pe fuga si nu prea am timp sa raspund, dar trebuie neaparat sa ii dau asizei un pupic din partea Roxanei care a fost foarte impresionata ca a primit si ea un mesaj.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Raluca_u spune:
Buna fetelor,
pentru toata lumea dar pentru Asiza in special poze super noi cu Adinutza. chiar fierbinti putem spune ca sunt de acum 2 ore.
mai avem si altele de acum cateva zile aici. fluturele din poze este inamicul nr 1 cu care ne luptam zilnic sa-l mancam dar de fiecare data mai ramane si pentru a doua zi. tot el este responsabil de ridicatul in fundulet.
vizionare placuta.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
danita spune:
pupici la gagici !
miro ? miroooooooooo !!!
ralumat : ptiu sa nu va deochi , grasilor !
chris : pup mai si pe pisicosul tau !
alexandra : pup ptr marc !
ramsannnnnn!!!!!!!!! pupiciiiiiiiiiiiiiiiiii
donia: cand vii acasa? trimit un pup de aici ....
angi : mrs cruise .....faina fata !
monicabb: wellcome back!
dolores : pupici micuti pe botici !
dandusel : hola darling , crinel -bombonel este un frumusel ! pupam pe el :)
noi suntem ok ... ne gandim ce sa mai papam nou ? ne-a lasat inspiratia .......voi ce mai bagati nou ?? ca aia nu .....aia nu .... :)
noapte frumo !
D
BeBelusca
adinazot spune:
Buna seara la toata lumEA!!!
Am fost azi la control la ofta,si dr soune ca dupa cum arata e canal infundat,i-a luat si o secretie care va fii gata peste 3 zile,mi-au dat Tobrex sa pun in ochisor o saptamana,sa fac masaj si daca intr o sapt nu se amelioreaza ,desfunda canalul...off sper sa se rezolve
,sa nu chinui copila...dar daca trebuie ca sa facem...
LAURA,si eu fac la fel,prima masa dimineata la 6,7 e lapte,apoi urmatoarea,10,11 este masa de fructe,ii dau ba mar cu morcov suc,sau piure de para sau borcanse de la nestle cu diverse fructe,si in completare dau lapte care cateodata mai vrea cateodata nu,si diaree nu a facut niciodata.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Laura13 spune:
adinazot incepusem sa ma gandesc ca sunt singura ce idei din astea! de maine nu, dar de joi ma apuc si eu! multumesc!
pupici la mamici... fug la somn!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006