Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Sandra, of, nasoala faza cu carutul. SI Miha povestea zilele trecute ca i-au furat portofelul din carut. Adevarul e ca cine fura de la copii nu pot si decat niste brute. In fine, de fapt cine fura...e o bruta oricum. Dar carutul cel nou e foarte frumos. Sa aveti parte mai mult de el!!!!

Am tras un ochi la fulguletii de nov-dec 2006 si am vazut o chestie pe care poate o copiem si noi. Ei pe prima pagina sub numele bebicilor etc etc pun sarbatoritii lunii respective cu urarile de rigoare. Eu cred ca e mai frumos asa, in felul asta nu se supara nimeni ca ramas nefelicitat, in fine, cum credeti. Stiu ca s-a mai propus o data ceva asemanator, dar a ramas fara ecou.

Pana atunci, LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am modificat in sfarsit numele gargaritzei pe prima pagina si am adaugat-o pe lista Progreselor. Si am mai umblat la albumele in natura si 4 labute, sper ca acum se pot accesa.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lakioana, ai o fetita SUPERBA.
In legatura cu pr ta, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau. Pot sa iti spun doar ca la mine dupa ce am intarcat-o pe Ana (la 2 ani) a mai fost laptic in san inca vreo 4 luni (nu curgea decat daca apasam cu pe sfarc). Nu e ceva anormal, ci firesc. Cu siguranta emotia a contribuit la furnicaturile din sani.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna lexi, sper ca bobita ta cea frumusica sa redescopere placerea somnicului de noapte...
sandra, chiar ai avut ce povesti... imi pare rau de carucicorul furat, ce oameni!! dar si asta nou arata foarte bine! felicitari pentru
si pentru ridicatul in fundulet gargarita! bine ca ati scapat si de vaccin...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

Sandra, of, nasoala faza cu carutul. SI Miha povestea zilele trecute ca i-au furat portofelul din carut. Adevarul e ca cine fura de la copii nu pot si decat niste brute. In fine, de fapt cine fura...e o bruta oricum. Dar carutul cel nou e foarte frumos. Sa aveti parte mai mult de el!!!!
Multumim .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

sandra, chiar ai avut ce povesti... imi pare rau de carucicorul furat, ce oameni!! dar si asta nou arata foarte bine! felicitari pentru si pentru ridicatul in fundulet gargarita! bine ca ati scapat si de vaccin...
Puse pe hartie nu par asa multe si apasatoare, insa eu m-am simtit coplesita. Si pe langa toate astea au fost si agitatia, plansul, febra gargaritzei...Dar suntem ok, astept sa se trezeasca sa o pup si sa iesim la plimbare.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Poze noi

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de 17 !

Sandra, nasol cu hotii astia. Revoltator! Sa stapaniti sanatosi noul carucior. E foarte fain! Am vazut si pozele gargaritei... fermecatoare ca intotdeaun!

Elenia iti doresc sa se rezolve intr-un fel problema voastra, cum e mai bine pentru copil si pentru tine.

Cristina sper din suflet ca bebelusul se va face bine, ca va putea fi operat. E atat de nedrept... Durerea si grija acelei mame...trebuie sa fie coplesitoare... Of...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sandra superba gargarita ta!Si foarte frumos caruciorul cel nou!Sa-l folositi sanatoase!

Am mai citit putin si din urma si am vazut ca f multe mamici de bucurii pun sare in mancarea bebelusilor"putin, un firice, cat sa-i dea gust".....fiecare face cum vrea....dar eu sigur nu voi face asa!Cel putin pana la 1 an sigur nu va gusta sarea!
Si cu Alesio am procedat la fel si a fost ok...

Despre noi: la 7 luni Nicolas are 8350 g, 66 cm(piticotul lui mama), sta f bine in fundulet, se apleaca dupa jucarii si se ridica iarasi in fundulet, se lasa pe spate si revine in fundulet singur(un fel de abdomene), isi muta jucariile dintr-o mana in alta cand il imbrac/dezbrac, tzipa, face bruuuuum ca masina, rade de se prapadeste cand ne jucam cu el, adora sa se agate ca liliacul in parul lui mami(in special, ca e mai lung)si tot pe mami adora s-o muste de nas....dinti inca nu are...dar e cu mana pana la cot in gura....asteptam...

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Am intrat sa facem prezenta.
Cristina ma bucur tare mult ca v-ati intors din spital. Ma voi ruga pentru Tudor ( baietelul din spital).
elenia imi pare rau ca te confrunti cu astfel de probleme.
microbu felicitari pentru iepurasi si ridicat in fundic. Despre carutz...no comment.
pufy bine ati revenit, noi la fel fara dinti ....dar la 8 luni jumate. Sper sa iasa pana la un an.

La multi ani!!!!! Ada, Erik, Nicolas Mihai, Mathias, Luca, David, Vlad

Eu intru in categoria mamicilor care nu pun sare in papica pentru ca David papa bine si fara, deci pana la un an nu am de ce sa o introduc.
Pe de alta parte, am noroc de bb papacios si nu ma confrunt cu probleme la diversificare.

Mira daca vezi mesajul-pt site, David avea 8650 gr la 8 luni. Multumim.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput