Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
matahut spune:
Chrisnemes si toate mamicile care mai au pr cu bebei ce vor sa suga noaptea mult...tzitzi sau suzi, am primit un link util de la colegele noastre fulguleti...
www.canadianparents.com/CPO/Babies/SleepBedtimeBabyToddler/2004/08/16/592410.html" target="_blank">AICI
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
xandrutza_76 spune:
am uitat: lakioana, am vazut pozele lui reby, foarte frumoase!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Stie cineva germana? Ca eu nu stiu o boaba si astia nu cred ca au tradus mot-a-mot ce scrie acolo pe cutie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eleņia spune:
multumesc pt incurajari dar nu stiu ce va fi
eu cu cipri vorbim ne purtam normal nu suntem certati numai ca iam schimbat domiciliul in alta camera pana se invata minte
chestia cea mai rea este ca el are de mult boala asta(ca de fapt e o boala)s avea ceva timp de cand nu mai jucase da nu stiu cum sa mai reactionez
problemele astea nu le stie mai nimeni ce vam povestit voua este pe scurt ele sunt mai multe adunate s de asta creed eu ca ma simt asa
sa trecem la lucruri mai frumoase acum ca de necazuri.......
darius a papat azi dimineata un mar+o jumatate de piersica din compot+o felie de anans si mami ia pregatit pentru ora 14 un pireut de legume cu spanac galbenus de ou s un pic de unt care este ceva de vis mie cel putin imi place ffff mult,iar la 18 o sa papam un iaurt in care mami adauga ceva fructe blendurite(mai vedem noi ce fructe)
iam facut s supa cu galeste sapt trecuta s a papat tot(galustele din gris cu un galbenus de ou la care am adaugat un pic de apa ca sa iasa pufoase)
am descoperit in magazinul plus un iaurt pt copii cu fructe care nu contine conservanti(zic ei ca e natural 100%) e facut de nemti eu am cumparat s am papat pe cel de capsuni s e fff bun la gust s nu stiu daca sai dau s la bb sau nu.
-mirabela arata superb saitul bucuriilor
fetelor nu fiti suparate pe mine dar sa stiti ca am citit tot s am vazut toate pozele s nu vreau sa nominalizez pe nimeni pt ca eu sunt indragostita de toate bucuriile
-dodod bine ai venit printre noi un de la mine s darius
acum va pup pe toate tre sa fug la banca
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
GETY spune:
Plecam la plimbarica.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
gety, ce fel de cereale ai cumparat?
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
dodod spune:
multumesc cucuoancea pt urari si urez si eu tuturor sanatate
dupa cum am mai scris am citit si am citit si de tine la "femina intim"
am vazut ca si tu ai pb cu bebe in privinta alaptatului dar asta est
eu ii multumesc in fiecare seara lui D-zeu ca ne-a mai dat o zi laptic si tot asa
in privinta greutati asta este
am auzit si eu ca cei mari la nastere nu cresc asa mult dar stii cum se spune "cinci degete la o mana si nu sunt la fel" asa si cu copii, fiecare are particularitatile si preferintele lui
eu zic sanatosi sa fim ca belele curg
sper sa aud ca se rezolva toate pb pt toate mamicile (ceea ce nu cred dar sper)si sa fie numai soare in viata noastra
microbu spune:
Acum ca a papat si banana + mar si a adormit sa scriu cate lucruri noi au aparut...
1. Vineri a aparut primul dintisor
2. Tot vineri am facut vaccinul de 6luni cu febra de rigoare (2nopti)
3. Tot vineri am iesit cu fata afara si m-am dus sa iau caruciorul care statea in uscatoria din blocul socrilor (2 scari departare de noi), uscatorie INCUIATA si am descoperit ca nu mai este caruciorul. sunt inca socata. Din ziua de Paste nu am mai scos caruciorul pt ca ne-am tot plimbat cu masina. Ce oameni fura de la un copil???? Si in ziua de Paste....Offfffff....
4. Sambata am fost sa cumparam carucior nou care arata www.inglesina.ro/trip.htm" target="_blank">asa si care-i place gargaritzei.
5. Duminica ne-a aparut al doilea dintisor .
6. Luni s-a ridicat singurica in funduletz .
Cam atat...
Sandra
gargaritza
microbu spune:
Elenia, asa de bine te inteleg...Trecand printr-o situatie oarecum asemanatoare nu-ti dau nici un sfat (e mult mai bine sa faci cum iti dicteaza tie inima) dar iti spun cum am procedat eu: i-am mai dat o sansa.
Sandra
gargaritza
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
La multi ani Bucuriilor de 14, 15, 16 si 17!
N-am mai intrat in ultimele zile pe-aici, pentru ca nu prea avem noutati. Maria a inceput de 2 zile sa se trezeasca noaptea si sa stea treaza cam 30 de min-1 ora. Suntem chiauni amandoi. Sper sa fie doar o faza si sa-i treaca.
de Maria Cornelia (20.09.2006)