Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by cucuoancea
Gety, vezi ca am scris eu mai demult dintr-o revista despre paine. Pana nu ii apar 4 dinti nu e indicata.
Ei, vezi cum se contrazic astia? Noi pe cine ascultam?
Cred ca presupuneau ca la 8 luni au 4 dinti
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Si-a mea abia isi scarpina gingiile cu suzeta la 6 luni si-o saptamana. Alea speciale pentru dentitie raman pe langa ea.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
elenia este foarte greu sa dai un sfat la ceea ce ti se intampla, avand in vedere copilul, cred ca ar trebui sa lasati orgoliile la o parte si sa va ganditi de 2 ori inainte de a lua o decizie. Sa dea DD sa se termine cu bine toate problemele si sa va impacati, mai ales el sa se lase de jocurile astea prapastioase.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
matahut spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Asa arata www.geocities.com/bucurii2006/index.html" target="_blank">SITE-UL BUCURIILOR la data zilei. Oricine doreste sa se inscrie de acum incolo sau sa actualizeze ceva, sa trimita mail.
Super, super, super!!! Arata bine de tot!
Ma gandeam ca nu ar fi rea pagina aia cu retete Acum ca tot am ajuns si noi la diversificare Eventual sa sriem in sus-ul paginii Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului
matahut spune:
Continuare....
Sa strangem retetele, de fapt, fiecare sa trimita retetele pe adresa de email de pe yahoo (bucurii2006...) si Mira sa le aranjeze in pagina. Sa scriem acolo ca sunt orientative, ca fiecare sa intrebe medicul inainte daca are suspiciuni etc etc.
dodod spune:
salutare la toate mamicile
sunt o manica a unui bebe ffffff pretentios pe nume alexandru dar noi parintii il strigam "imparatul"
am venit pe lume pe 25 sep 2006 la ora 12.45 cantarind 4,3 kg si 53 cm
vreau sa va spun, cu regret in suflet ca va citesc in fiecare zi dar nu am timp si cum sa va scriu
mai am un pusti de 4 ani si jumatate(diferenta intre cel mare si cel mic este de 4 ani si o zi)care nu ma lasa deloc la calculator intru citesc si parca este un facut cand sa scriu apare ceva......... bebe plange, suna telefonul si tot asa
noi am mai intrat la inceput cand am avut probleme cu laptele si am mai discutat cu lakioana care era si ea in sit meu (ii scadea laptele)
pot sa va spun ca nu am renuntat la san chiar daca am avut mai multe incercari cand ma apropiam de sticla imi spuneam "daca am lapte si ii este foame sa munceasca" dar tot puturos a ramas
eu ma mai storc si acum dupa ce papa el pt a mentine lapticul
la 5 luni si jumatate am inceput diversificare cu pireu de legume
acum evolum in acest stil
- dimineata imi mai da desteptarea pe la 3.30-5.3 (depinde de el) cand papam san apoi dormim pana la 9.30-10.30 cand papam tot san dupa care merisor cu biscuite (l-am acceptat ffffff greu dar cred ca de foame nu are incotro) mai dormim de la 12 pana la 13-13.30, la 14 papam pireu de legume si putine supita, la 18 iaur cu biscuite (cerealele nu imi plac si vars dupa ele - cred ca sunt prea dulci, prefete mai putin dulce)si la 21-22 papam la san
imi doresc fffffffff mult sa-l alaptez dar tot eu imi spun "cum vrea D-zeu"la 6 luni avem 8.5 kg (nascut de 4,3 kg) a luat la limita in fiecare luna dar asat este
am fost si raciti am facut si varsat de vant la 3 luni si tot asa
sper sa imi afc timp sa mai intru si scriu si eu
eloise spune:
Gety, nu neaparat asa ptine fructe... oricum fiecare mama intreaba si pediatrul (dar si aici, cate capete, atatea pareri). Acum...pe de alta parte e si tare greu sa ii ferim pe copii de substantele nocive continute de fructe si legume. Din pacate lumea in care s-au nascut e plina de ele si viitorul nu e prea roz din punctul asta de vedere. Poate ca specia umana se va adapta...
Oricum dupa 1 an multe dintre restrictii dispar, cel putin in ce priveste fructele.
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
matahut spune:
Elenia, e pur si simplu groaznic ce ti se intampla. Nu am fost in situatia ta, dar imi pot imagina macar jumatate din disperarea ta. EU sunt o fire mai pesimista...si cred ca viciile astea sunt tare pacatoase (ca si droguril, alcoolul, femeile etc). Ideal e ca copilul sa aiba mama si tata, dar o mama si un tata care se inteleg, se iubesc si sunt in stare sa creeze o atmosfera armonioasa in jurul copilului. Altfel...
matahut spune:
Dodod, sa iti traiasca baietii!
Felicitari pentru alaptat! Sa stii ca Maruca mea s-a nascut cu 4,400 gr si la 6 luni avea 8,150 gr. Eu sunt foarte multumita, nu ma intereseaza ce scrie in carti, nu trebuie privit cu strictete, dr a spus ca e foarte bine, ca bebeii mai grasuni pot lua mai putin in greutate. Totul e sa se prezinte bine, vioi, sa fie sanatos.
xandrutza_76 spune:
mirabelac, felicitari, imi place tare mult cum arata site-ul bucuriilor! daca ai timp poti s-o treci pe narcisa cu 8300 g la 7 luni, indata le implineste... multumesc!
elenia, ce rau imi pare sa aud ca ai probleme; sper sa reusiti sa le depasiti, sau macar sa luati cea mai buna decizie pentru darius si pentru voi...
sandra, povesteste, abia astept...
dodod, bine ai venit!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi