***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 6
lilky spune:
Buna dimineata ,
Dupa o zi istovitoare ieri, cand am incercat sa termin aranjarea dormitorului lui Dienuta si m-am ales seara cu niste dureri ca la ciclu, de credeam ca nu mai trec,am reusit si eu sa reintru pe forum.Camera tot nu am terminat-o, mai am un pic, de calcat o lenjerie, de aranjat...Mi-au venit comenzile pe net cu ce mai imi trebuia si astazi vreau sa sterilizez pompita cu biberoanele si cu pompita de nas...sa vedem daca apuc.Ca vreau sa merg pana la coafor pt. un tratament cosmetic.Nu mai am rabdare, si maine merg la control la doctorul ginecolog si mai tarziu la cel de familie, ca am reusit si noi sa-l convingem sa ne dea certificatul pt.absolvirea cursului de puericultura, asa ca sotul meu va avea 15 zile de la serviciu!
Bagajul meu tot nu l-am terminat, iar pe al micutei nici nu l-am inceput.Nu stiu ce-i cu mine, presimt ca se apropie si totusi nu pot face mai nimic...sigur mai si obosesc din nimic.
Taticule lui Daphne, sa ne dai vesti bune despre pui si despre mamica, ca eu una stau pe ghimpi!
Pupici pe burtici!
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Alyna24 spune:
Lilky, bafta la dr azi!
Si...am si eu o intrebare!Ne trebuie din toate actele acelea pt spital , pt declararea copilului, pt inde,mnizatii sa fie legalizate?Adik treb legalizate copiile dupa certif de nastere, casatorie.....??????
Alyna
36+cu
lilky spune:
AlynaMersic, maine merg la doctor.Bafta tie maine si eu am emotii pt. tine.
Poate iti intalnesti comoara...Ai facu bagajul lui bebe?Ce ti-ai luat?
Nu trebuiesc legalizate, pt. ca sotul trebuie sa aiba originalele la el..
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
ralucami spune:
Salut fetele cu burtica!
Eu sunt la munci, in pauza de masa ( cu o mana mananc, cu una tastez
).
Ce am constatat: am eliminat painea, orezul, pastele si m-am dat doar pe fructe si legume ( recunosc cu rusine ca am mancat si vreo 3 cartofi fierti cu unt si putin cascaval
) si de ieri mi-am revenit la tonusul meu normal. ( nu arsuri, nu dureri de burtica si NU maini umflate!!!
) Cred ca pana nasc o sa ma chinui cu stilul asta de alimentatie ( eu sunt carnivora inraita si mi-e tare greu sa ma satur doar cu fructe si legume). Dar daca ma ajuta si pe mine si pe papusa , facem si chestia asta!
Elteka vorbesti de lucruri "sfinte".
Ce stimulare sexuala?!?! Cred ca la reinceperea vietii sexuale trebuie sa ma "instruiesc" din nou ( sa-mi cumpar casete video, reviste deocheate si alte alea, ca am si uitat cu ce se "mananca"
)
Nu te mai necaji cu toti japii sariti de pe fix ( sunt unele specimene , de care ma si mir cum de-i lasa sa umble fara insotitor pe strada
)
Te rog, nu ma uita daca stii, cu raspunsul la siropelul de colici.
Gata s-a terminat pauza, fug la treaba! 
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lilky
AlynaMersic, maine merg la doctor.Bafta tie maine si eu am emotii pt. tine.Poate iti intalnesti comoara...Ai facu bagajul lui bebe?Ce ti-ai luat?
Nu trebuiesc legalizate, pt. ca sotul trebuie sa aiba originalele la el..
Liliana+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Mersic
!Pai, bagajul de bebe nu l-am facut!Inca!Adik maine imi iau doar pt mine cele necesare(mai am maruntisuri azi de luat) iar daca si raman maine in spital, imi vor aduce ai mei bagajul pt bebe!O sa-l faca sora mea!Astea si in functie de ce mai zice dr ca trebuie sa-i aduc lui bebe!Adeverinta de salariat trebuie s-o am maine in caz ca raman la spital sau se poate aduce si ulterior?Trebuie trecut si prenatalul cumva?Sau numai CM-ul luat in ultimele 12 luni?
Sper sa mi-o faca azi sau macar maine pana in 12 s-o iau!
Alyna
36+cu
lilky spune:
Alyna Adeverinta o poti aduce si ulterior, trebuie sa scrie pe ea ca esti angajata si ti se platesc asigurarile medicale in contul xxx..,nu conteaza concediul.Eu sa-ti spun drept l-am pus pe sot sa o ia de azi, ca se duce sa duca prenatalul la mine la serviciu, ca e greu dupa aceea si o dau la internare.
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
miniuta spune:
buna dimineata, burticute dragutze!
iar a trebuit sa iau o pauza de forum de cateva zile, dar macar de data asta a fost una foarte prolifica, de sambata dorm acasa la mine!!!! sunt fericita tare, cadou mai frumos nu puteam primi anul asta de ziua mea. parte proasta e ca mi-a fost cam rau doua zile la rand, dar asta nu ar trebui sa ma mire prea tare, pentru ca m-am agitat foarte mult sa fac curat, sa pun lucruri la loc...nimicurile care mai sunt de facut sunt parfum.
ieri am reusit sa luam si primele lucruri de bebelus, adica patut cu tot ce ii trebuie (ma tot intreb acum la ce-oi si luat si perna, plapumioara si lenjeria aferenta, cand oricum nu le pot folosi cateva luni...noroc ca nu cer de mancare in dulap), un set de sticle de la avent, pompa manuala, covoras, si chiar si vreo doua hainute.
adevarul e ca de cand s-a dat startul la nascut m-a apucat groaza ca eu nu am nimic pregatit...asa ca acum o sa ma mai agit o saptamana-doua ca sa am si eu totul gata.
imi pare rau ca nu apuc sa scriu fiecareia in parte asa cum as vrea, dar ma iertati.
in legatura cu durerile de spate sau cele asemanatoare celor menstruale, o sa va zic ce ne-a zis noua moasa la curs. cica in ultimele saptamani de sarcina incep niste contractii false, care ajuta bebelusul sa coboare, si care pregatesc corpul pentru nastere. in mod normal, acestea nu ar trebui sa doara deloc, dar moasa spunea ca e a constatat in ultimii ani ca tot mai multe femei vin panicate la spital cu dureri asemanatoare celor ce anunta travaliul. ei, ea ne-a spus si cum putem diferentia contractiile false de cele adevarate. indicata ar fi o baie de relaxare facuta la o temperatura placuta (totusi, nu foarte fierbinte) care sa dureze cam o jumatate de ora. in mod normal, dupa, durerile ar trebui sa inceteze. daca se intetesc, devin regulate, fuga la spital! (nu avem voie sa facem baie daca suntem singure acasa, ca nu cumva sa ni se faca rau. daca suntem singure, singura calmare o gasim in pat).
pentru arthurana, care isi facea griji ca bebelusul ei ar fi prea mic (oricum masuratorile astea de la ecograf sunt aproximative, dupa cum spuneau si fetele): sotul meu a fost la nastere mai mic decat oricare dintre pisicii pe care i-a avut vreodata (si crede-ma, a avut multi!). cica ar fi avut 48 de centimetri si doar 2900 de kile, si acum e super-ok. nici macar imediat dupa nastere nu a avut probleme, cumplicatii....asa ca nu te mai stresa. abia va fi nasterea mai usoara cu un bebe mic (si sanatos).
gata, ca vad ca m-am intins ca pleasca...ma duc la doctor si apoi la cumparaturi, ca ieri am prins iar gustul
.
sanatate mamicilor si burticilor, si mai ales bebelusilor (ma rog si eu pentru micuta daphne, sper ca totul e in regula intre timp).
just free your mind, and the rest will follow
mary_lou spune:
Buna dimineata!Fetelor,poate ma ajutati si pe mine cu un sfat pt ca sunt f stresata si nu stiu ce sa fac.Cateodata simt niste batai (nu stiu cum sa le explic)in partea stanga (bebele meu e deja cu capul in jos)dar sunt prea rapide,cred ca sunt una dupa alta,fara pauza intre ele,sunt normale?M-am gandit ca poate sughite dar sunt prea dese,daca ar fi asa nu ar trebui sa fie o pauza cat de mica intre ele?
Astazi am zis sa sun si dr sa-l intreb,sa nu fie altceva.....doamne fereste!Va multumesc
poze cu noi si bebe
Mary
30+
Patrick Andrei
lilky spune:
mary_louSi eu simt uneori niste batai, exact cum spui tu, dar ma gandeam ca loveste bebe.Si la mine este cu capul in jos...Eu zic ca nu-i nimic, sapa ca sa iasa afara...
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
mary_lou spune:
lilky,si eu il simt f des pe bebe dar astea sunt altfel de batai,parca ar fi inima care bate fara intrerupere......chiar si o prietena a tinut mana aseara in locul respectiv si s-a mirat si ea,cam 5 min nu s-a oprit deloc,bate tot timpul,una dupa alta,sper doar sa fie ok,atata tot!Multumesc!
poze cu noi si bebe
Mary
30+
Patrick Andrei