***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 7
cristinamaria spune:
'Neata!
Mary_lou la fel ca si Lilky , mi se intampla si mie! Nu cred ca-i bai!
Arthurana stai linistita acum ca poti! In cateva zile oricum mai ia bebe cateva sute de grame!! Si nu mai fi trista! Uite iti trimitem noi de aici o multime de pupici 

Sot de Chris mai scrie-ne si noua cate ceva! E bine printesa da???
Noi ne rugam in continuare petru ea!
Irrinuca bine ai revenit! Ce mai e prin UK ? Tu stai in Londra?
cristina
38+
elen spune:
buna fetelor
sper sa ma mai primiti pe ultima suta.
vreau sa va cer o parere. eu sunt insarcinata cu gemeni (35s+4z).la eco, ieri, fetele aveau 2,9kg resp 2,8 kg si la una dintre ele dr eco a zis ca lichidul este usor redus.
am vorbit cu dr gineco si pt ca dansul pleaca o saptamsana din tara, variantele mele sunt: nasc la 36s+3/4 zile sau ma lasa la un coleg in grija pt saptamana respectiva si cu noroc il asteptam, asdica stam pana la 37s+5/6 zile.
la ctrl dr gineco a estimat totusi ca nu ar sta fetele mai mult de 37s, caci uterul e subtiat.
pe de o parte nu imi doresc sa stau stresata cat e plecat, pe de alta imi e ciuda sa le scot mai devreme decat ar vrea ele sa stea. e drept ca oricum la cezariana scoti bebelu mai devreme k sa nu te apuce travaliul...
deci, voi ce ati cam alege?
mercic
Elen
cristinamaria spune:
Elen bine ai venit!!!
Sfatul meu este sa astepti un pic chiar daca risti sa nasti fara doctorul tau!! E inca devreme in sapt 36 mai ales ca ai gemeni si sunt mai micuti! Eu am intrat in 39 , placenta e imbatranita , bebe are 3400 gr si doctorul tot mai trage de mine!! Bafta si te asteptam cu vesti!
cristina
38+
mica0307 spune:
Netza,
cristinamaria chiar asa, cat mai are de gand sa mai astepte la tine?
Mica
35+
Maya Alexandra
Poze
pauly spune:
elteka
nu prea am avut pofte de pasti, am mancat mai putin din cauza arsurilor...de care nu am scapat nici acum.![]()
nu cred sa aiba treaba bebelina cu cat iau eu in greutate... maine am programare la doctor si abia astept sa o vad, mi dor de fetisoara ei, ultima data era mai grasuta cu o saptamana.![]()
si eu simt batai ritmice in burtica,dar eu zic ca bebelina sughita, mi asa de drag de ea, sare efectiv burtica in sus.![]()
vali5
sper sa te simti mai bine.si eu am experimentat dureri ca la ciclu, dar le-am simtit mai sus in spate...dar dupa ce am stat vreo jumate de ora in pat pe partea stanga mi-au trecut.trebuie sa recunosc ca erau intense si m-am cam speriat , mai ales ca la mine ii mult prea devreme.tu ai intrat in "zona sigure".i-ti tin pumnii.![]()
32+
Riana Alessya
bebelina mea
andradap spune:
Neatza fetelor!!! 
Ella_74... NU am facut pipi pe mine
Cica iar CANDIDOZA
Mi-a dat niste ovule mixte si acum sa vedem
ELTEKA
Imi pare rau ca din cauza mea te-ai trezit la 3
... oricum daca era dupa mine stateam bine mersi acasa... dar m-a alertat o prietena rezidenta pe gineco... ![]()
Alynta27, am avut emotii si chiar ma bucuram ca nasc... dar... apoi... m-am desumflat...
Pitica, eu nici nu m-as fi dus la spital... pentru ce s-a intamplat ieri... Aveam experienta de data trecuta cand la fel: CANDIDOZA... Dar dorinta mea si insistentele prietenei mele m-au facut sa sper
... De-aia am si hotarat sa nu mai mergla spital decat cand voi fi in dureri mari!!!
Dianalaura...da, m-am convis... ANTONIO sigur se naste in MAI...
Iuliabraila... pai oricum mai bine la 37 de sapt. decat 32...desi recunosc ca eu il astept pe ANTONIO sa vina de la 5 sapt.... ![]()
Cristinamaria, nu am reusit sa vb cu el... Oricum ti-am zis: am pus-o pe mama sa vb ca intre colegi
Oricum cand aflu ceva te tin la curent!!! 

Motannel, de-acum incolo sa va emotionati pentru mine doar cand ma vedeti in poze cu ANTONIO in brate!!! Eu deja am ajuns sa cred ca mai am o gramada de timp pana nasc 
Pepsi... din carti si din teorie e mai floare la ureche epidurala...dar din patzaniile tale... BRRRR parca inclin sa cred ca FARA ![]()
Lilky, bafta la DR.!!!
Elen bine-ai venit... Si eu sunt de parere sa mai astepti!!! Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi din astea... ca eu sunt nerabdatoarea forumului... dar stii cum e: Mai bine faci ce zice POPA nu ce face POPA!!! Asa ca inca o data: Mai bine asteapta... 
KAy, cum e? Te simti mai bine??? 
Andrada
36+ cu
Antonio
cristinamaria spune:
Mica nu stiu... Dar avand in vedere faptul ca eu sunt bine.... nu-l condamn M-a intrebat si aseara la telefon cum ma simt , daca am contractii etc... ce puteam sa fac ... sa-l mint?? I-am spus ca sunt OK , fara contractii
Mai vorbim la telefon!! Tu ce faci?
cristina
38+
mica0307 spune:
Suntem bine, da cred ca au cam inceput contractiile. Mai simt cateodata durere de burtica jos, da parca nu ca cea de la ciclu ci ca si cum ai face caca. Si mai ma inteapa si colul. Da cu no spa si statul in pat vad ca trece.
Am terminat bagajul, mai am cate ceva de calcat azi si de asezat in geanta si cam gata.
Saptamana viitoare mergem la eco sa vedem ce mai zice dr.
Azi ar trebui sa inchei si eu contractul cu cord blood ca sa am saptamana viitoare trusa.
Cam atat. Pupici
.
Mica
35+
Maya Alexandra
Poze
poohy spune:
Neata burtici!
Andrada, deci o sa fii mamica de mai!
Kay, sper ca ti-a mai scazut tensiunea 
Arthurana, un
de la mine si fetita :) O sa fie bine, stiu doctorii ce stiu. Plus ca exista si o marja de eroare la masuratorile din ecografii
Irinuca, bine ai revenit! Acum ca esti in concediu poate ai mai mult timp sa scrii ;) Eu sincer cred ca o sa intru mai putin cand intru in concediu, nu mai stau toata ziua cu netul in fata
Sau cine stie ce ma apuca
Ellen, bine ai venit :) Si eu zic sa mai astepti - asta daca doctorul considera ca e ok. Sa-ti traiasca fetitele! Nu sunt foarte micute pentru 35 de saptamani (cel putin asa mi se pare)
Pepsi, brrrr, m-ai facut sa ma sperii de epidurala. Eu am o prietena rezident la ATI, si mi-a recomandat-o ca fiind aproape obligatorie... Dar cand am citit ce ai patit, nici nu stiu
Cristinamaria, sarcina usoara in continuare! Tu esti cap de lista (ca numar de saptamani) dintre cele mai active pe forum
Lilky, bafta la doctor ;) Te asteptam cu vesti
Alyna24, acum tu ii iei locul Andradei si esti nerabdatoare :)
Pauly, vorbind de kg: mie mi-a ascuns sotul cantarul
A zis ca nu mai am voie sa ma cantaresc decat o data pe saptamana
si ca nu am voie sa comentez (la nr de kg)
Mica, merci de raspuns! De goblenuri te-ai apucat ? :)
Si asta mica a mea mai sughite - miscari micute ritmice la cateva secunde. Dar cateodata se si cutremura usor - ca si cand ar stranuta. Acum eu nu cred ca stranuta... Ce o fi?
pupici,
Anca
34+ 
poze
bebelusa