***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lasa Andrada ca e mai bine pentru bebe sa mai stea ceva timp in burtica! Cunosc sentimentul nerabdarii vederii minunii! Mai e putin si vom fi si noi mamici fericite!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici

Si noi a apel...
Andarada esti cea mai nerabdatoare mamica dintre noi!
Cristinamaria f bine ca mai asteptati.
Arthurana nu te impacienta de greutate,bebe sa fie sanatos!Eu chiar asat spun mai mereu :mai bine un bebe in jur de 3 kg decat unul in jur de 4.(din proprie experienta vb).Am auzit de atatia copilasi mai mititei care au recuperat rapid si sunt mari ca brazii acum.In plus se nasc mult mai usor.Nu ma intreba cum e sa nasti natural un copil de 3,700 Kg.Si unde mai pui ca si pe asta cam tot pe aici ma astept
Hai sa va spun si eu de epidurala:
-mai devreme de 4-5 dilataie,nu se face,ceea ce insemna destule ore de travaliu,acum depinde,pt ca mie mi-au rupt membranele fiindca ajunsesem in sapt 42(teoretic)contractiile au fost destul de nasoale din prima ,practic la dilatatie 5 le aveam la 5 minute si groaznice.
Astfel ca atunci cand si-a facut efectul epidurala(nu mai devreme de 10-15 min)am crezut ca mi-a luat Dumnezeu durerile.
-astfel ca le simteam,contractiile, dar nu ma durea nimic.Pe masa am impins la indicatiile doctoritei si a iesit.Nu m-a apasat nimeni pe nimic,nu s-a folosit forcepsul.Nici cusutul nu l-am simtit.
-Iris a luat nota 10!
-eu nu am ramas cu nici o durere de spate sau de cap,tin minte doar ca imi era groaznic de frig dupa nastere,aveam frisoane,cred ca efectul anesteziei.
-intr-adevar am fost taiata cam mult,de teama asazisei nasteri intrziatepoate si de teama "nesimtitii" din cauza anesteziei.
-m-am refacut greu dupa epiziotomie fiindca din pacate pt mine la vremea aceea era un catgut infect,care a dat multe probleme inlcusiv mie.In plus am nascut un copil mare...

Una peste alta fara epidurala nu as fi nascut,asa de rau era...
Acum vreau tot epidurala,desi se zice ca la a -2 a sarcina e mai usor.Doamne ajuta!

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Elen bun venit! Fii optimista!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Miniuta, felicitari de casa noua!Sa fiti fericiti in ea!Si.....spor la pregatiri!

Lilky, mai devreme am sunat si eu la servici sa le spun ca pana maine sa-mi faca 2 adeverinte din alea!Vroiam sa le spun sa-mi treaca si prenatalul acolo insa daca nu nasc maine?Asa ca mai bine am lasat doar Cm-ul pe ultimele 12 luni!Nu cred sa trebuiasca si prenatalul trecut, nu?M-am gandit eu asa ca de auzit n-am auzit la nimeni de asa ceva!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by irrinuca

Poate cineva sa promita ca a doua oara e mai bine???????????????????????????????????

Da! EU! Sunt sigura ca a doua oara e mai bine, mai repede, mai usor, mai putina durere, mai multa experienta, mai mai mai tot ce vei tu!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Elen, eu sincer as naste cu dr mea!Chiar daca mai devreme un pic!Atata tp cat dr zice ca e ok, de ce nu?Mi-e teama sa ma las pe mana altui dr mai ales acum pe ultima suta de metri!
De aceea si sper sa se intample maine caci dr mea e de garda si asa e cel mai bine!Daca ma apuca nopate sau in wk si nu dau de ea?Eu pun raul in fata si.....prefer mai devreme!

Poohy, nu tin sa-i iau locul Andradei insa....sunt nerabdaTOARE!Si sor'mea abia asteapta, chiar azi mi-a zis ca poate se intampla maine sa scapam de o grija!Si....sa dam de alta , evident!

Andrada, imi pare rau sa aud ca ai problemute!Ai grija de tine!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andreea,bravo ne dai sperante!
Taticul lui Daphne,ce face micutza?Chris?

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Bun venit la burticutzele noi!

Chris si Daphnica suntem alaturi de voi!!
Asteptam vesti noi si imbucuratoare!

EimottoNu ai scapat inca de spital?Hai ca abia asteptam sa ne impartasesti experienta ta de prima mamica de mai 2007!SA ne pregatim..ca stam toate la rand

AndradaLas` ca e mai bine sa stea Antonio`n burtica...stiu eu de ce se incapatzaneaza...O ASTEAPTA PE ANTONIA !!![:d]

Alyna24
Multa bafta dak e sa ramai maine sa nasti....nastere usoara iti doresc si sa ne vedem sanatoase si voioase si cu bebeii la plimbareala prin parc!!

Eu ma duc mai indata sa imi iau rezultatul la papanicolau si streptococ b.. sa fie bine!!

Am pus pozici noi cu burtica la 35 saptamani...VIZIONATZI VA ROG!!"

Mone35+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Pitica, sa dea Dzeu sa avem toate norocul tau cu epidurala!

Azi am fost si eu la epilat ca doar maine mergem la dr, nu?Sper ca nu m-am lasat chinuita degeaba!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Monytza, hai ca acu' ai si tu burtik mai mare!bafta la rezultate!
Si eu treb sa le iau maine pe cele de urina!
Si....cred ca am si eu capotel alabastru ca al tau(se vede in poza la tine)!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput