***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 27
piticasigogosica spune:
Sobi,nuuu.Eu am patutul,carutul si restul accesoriilor de la Iris.Si de ceva vreme au stat aruncate printr-un garaj.De aceea le-am spalat.
poze
Iri 35-36 si Iris
Cheburashka spune:
Multumesc pentru rapsuns, dragele mele!
Oricum, m-am mai linistit, caci l-am sunat pe doctor si nu e nimic grav. Este vorba despre "Staphiloccoc aureus", pe care l-am facut, dar se pare ca nu e asa grav. Oricum, sfatul meu este sa va faceti neaparat analizele de col in saptamana 36 (de streptococ B). Doctorul meu tine foarte mult la acest analize si se pare ca are dreptate, mai ales pentru cele care vreti sa nasteti natural. Eu nu am crezut nici o clipa ca poate sa apara cev ape ultima suta de metri, mai ales ca am trecut si in saptamana 38 si nu mai e timp de tratament.
In rest sunt bine. Multumesc ancamari pentru sustinere. O sa nasc la Elias si tare as vrea sa nasc natural cu anestezie. Sa speram ca se poate. Bebita mea inca nu da semne ca ar vrea sa vine, chiar daca eu o astept din zi in zi si i-am pregatit deja totul.
Va pup pe toate si va tin la curent cu noutatile, mai ales ca eu sunt printre primele pe listutza. Adica, am termen pe 2 mai, dar stiind ca e fetita, are toate sansele sa vina mai devreme.
Felicitati fetelor care au nascut deja. Sa va traiasca puii sa va bucurati de ei.
Va pup,
eu
38+
ioana29 spune:
Buna fetele!
Eimotto bine ai venit acasa cu minunea!
Eseea felicitari, sa-ti traiasca comoara si sa te bucuri de ea!
Arthurana si Miniuta LA MULTI ANI! sa aveti parte de nasteri usoare si de bebei sanatosi si mancaciosi!
Fetelor, voi ma bagati in sperieti cu nasterile astea inainte de termen. Eu azi am schimabt prefixul, am intrat in saptamana 30 si ma rog sa stea bebe cuminte inca 8 saptamani, adica pana pe 20 iunie, cand am programata cezariana.
In rest, suntem bine, saptamana viitoare mergem la eco si sper sa avem vesti bune.
va pup si multa bafta tuturor,
Ioana
30+
moko spune:
intru si eu repede, sa-i tin pumnii Alynei24- sa fie asa cum doresti tu!
eimotto sa fiti sanatosi si sa te asteptam cu foto si detalii, atunci cand vei putea si-ti va da voie piticul!
piticasigogogsica da-mi un pm, te rog, cu varsta lui iris si cu zona in care locuiti, poate te pot ajuta!
fug putin in pat, sa ma odihnesc si revin mai tarziu!!!!
edit, ca am uitat: Daphne ma
sa reusesti cat mai repede sa scapi de aparate!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze
cristalina spune:
Buna burtici,
N-am fost pe faza si-mi cer scuze daca pun o intrebare aiurea.
Poate sa-mi zica si mie cineva ce e cu cei 15%...!? Despre ce e vorba?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Androix spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Androix cum procedezi pentru 15%? Ce demersuri sunt, ca nu sunt lamurita?!
Alina-Mirela30+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
Ella a zis ca faci cerere scrisa ca pentru salariu bonus.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
ella_74 spune:
Alynta 27,
Nu este o cerere tip pentru cei 15%, insa ar trebui sa sune cam asa:
CERERE
Subsemnata ………....................................,angajata in cadrul firmei ………………….......................,solicit a-mi aproba plata diferentei de 15% intre salariul de baza si indemnizatia de maternitate,conform urmatoarelor prevederi legale:
L 130/1996 in baza careia s-a incheiat Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007-2010:
Art. 66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia sa acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
Art. 3.(1) Clauzele contractelor colective de munca produc efecte, dupa cum urmeaza:
a) pentru toti salariatii incadrati in unitatile din tara, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt), in cazul contractelor colective de munca la nivel national;
(3) In cazul in care, din diferite motive, partile au incheiat contracte colective de munca la un nivel inferior inaintea contractelor la nivel superior, cele de la nivelurile inferioare se vor adapta contractelor colective de la nivel superior, acolo unde prevederile minimale ale acestora nu au fost atinse
Codul Muncii
Art.238 (1) Contractele colective de munca nu pot contine clauze care sa stabileasca drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munca incheiate la nivel superior.
(2) Contractele individuale de munca nu pot contine clauze care sa stabileasca drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munca.
(3) La incheierea contractului colectiv de munca prevederile legale referitoare la drepturile salariatilor au un caracter minimal.
Art 239:Prevederile contractului colectiv de munca produc efecte pentru toti salariatii, indiferent de data angajarii sau de afilierea lor la o organizatie sindicala.
Art. 241. - (1) Clauzele contractelor colective de muncă produc efecte după cum urmează:
d) pentru toti salariatii încadrati la toti angajatorii din tară, în cazul contractului colectiv de muncă la nivel national.
In cazul in care se refuza prezenta cerere va rog a-mi preciza in scris temeiul legal (lege, ordonanta, contract etc etc) in mod explicit pe baza caruia se bazeaza acel raspuns de refuz si persoana care isi asuma prin semnatura aceasta decizie.
Data:
Semnatura
ella
Androix spune:
Alyna24, stiu ca ti-e greu si vrei sa scapi dar mai ai putina rabdare. Ce sa te opreasca daca bb nu da semne? Crede-ma ca e mai bine si mai usor sa nasti cand vrea el decat cand vrei tu. ![]()
Vali, nu m-a mai durut, probabil a fost din cauza pozitiei pe scaun, ca am tot stat cu orele de sambata pana aseara tarziu. Azi mi-era deja mai bine, dar cand am iesit de la scoala m-au incercat niste intepaturi tare nasoale in burta, asa ca acum citesc, raspund si p-orma somn de voie pana maine dimineata daca rezist atata in pat ![]()
Eimotto, bine ai venit acasa! E mai greu la inceput dar o sa intri intr-o rutina si devine din ce in ce mai simplu.
Ella, multumesc pentru modelul de cerere, l-am salvat.
cred ca o sa-l folosesc pana la urma.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia