***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

dragele mele,
stie cineva cat de grava este infectia cu "es aureus"?

merci pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

quote:
Originally posted by Cheburashka

dragele mele,
stie cineva cat de grava este infectia cu "es aureus"?

merci pentru raspuns!

Īntrebarea R#259;spunsul

cervicita cronica - streptococus aureus
(2007-03-12 14:06:39)
Stimate Dle Doctor,
Am fost de curand diagnosticata cu cervicita cronica. Printre cautarile mele pe internet nu am reusit sa aflu cauza aparitiei acestei boli si nu pot sa fac nici legatura cu virusul streptococus aureus. Cat de grava este boala? Acum sunt sub tratament cu antibiotice (destul de puternic dupa spusele medicului care m-a diagnosticat) insa as dori sa aflu cauzele producerii acestei boli si care sunt sansele de a ramane insarcinata pe viitor. Mentionez ca am 24 de ani. (2007-03-17 00:35:17)
Cervicita cronica este un proces inflamator la nivel de col uterin.

R#259;spunsul

Inflamatia este provocata de o flora patogena existenta in vagin si ascendenta spre col. In cazul D-voastra Streptococul poate fi cauza acestei inflamatii. Este bine ca efectuati tratamentul cu antibioticele selectate in baza culturii din vagin cu antibioticograma. Odata inlaturata flora patogena si manifestarile inflamatorii, nu ar trebui sa fie probleme cu instalarea sarcinii.
Serghei Gladun
Ginecolog

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Eimotto asteptam povestea si pozele
Motannel,am si eu o intrebare,de fapt o rugaminte fierbinte:fiind cadru didactic si invartindu-te in mediul acesta,nu cumva cunosti pe cineva la Minister pentru Gradi.Sunt disperata ca nu gasesc sa-mi inscriu fetita in toamna.Cred ca stii de dezastru.Poate ma poti pune in legatura cu cineva.i-ai face un MARE BINE.

Fetelor eu cred ca am inebunit de tot.Am spalat patutul si salteluta.Sunt terminata de oboseala.Astept pe cineva a vina sa-l monteze deja,deocamdata in camera lui Iris.
Am bagat la masina husele de la landou,un alt avantaj ZippY System.Apropos toate accesoriile au huse detasabile deci de spalat.
ma bate gandul sa plec iar la tocat bani

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Pitica, trebuie sa spalam si husele de la landou?!

Eimotto bine ai revenit printre noi... asteptam poze!

Andreea 30+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eimotto, multumim de vesti, te asteptam cand ai timp! Deci la 35 s implinite a fost un pic prea repede, dar sper ca nu sunt probleme mari!
Cheburashka, imi pare rau dar nu stiu ce e cu asta. Ti-a iesit la analiza de secretie? Tu ce mai faci? Cum o sa nasti si unde (spital, dr)? Mai da-ne si noua vesti despre tine si bebe.
Eseea, felicitari! Cum a fost? Sa fiti sanatoase amandoua si sa ajungeti repede acasa!
Arthurana si Miniuta - La Multi Ani si nasteri usoare!
Alyna, lasa ca punem majorete si saptamana viitoare, tu bine ca ai totul pregatit. Si mie mi-e teama de controlul colului de pe 24 apr, mai ales ca la mine nimic nu e gata, sotul e plecat, eu sper sa nu am vreo surpriza, pt mine chiar ar fi neplacuta.
Lilky, succes la dr! Poate mai dureaza un pic si la tine!
Andrada, ce bine ca iar il vezi pe Antonio! Hai, mai stai cu noi vreo 2 sapt!

la toate burticile!
Sunt binedispusa pt ca abia acum 2 ore m-am trezit! Trebuie sa ma mobilizez sa ma spal pe cap dar am niste intepaturi naspa in col si nu prea-mi vine sa topai in cada. Mai stau un pic cu voi.

Ella, tu mi-ai dat idee buna cu patutul de la Ikeea, daca zici ca si asa nu prea foloseste latura care culiseaza daca patutul are 2-3 nivele pt saltea. De fapt ideea e sa nu te apleci pana te refaci dupa nastere, nu-i asa? Ca dupa aceea oricum te apleci cand se lasa salteaua in jos.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Hello burtici,

nu mai poate omu' sa doarma pana la 12 ca voi deja terminati capitolu'.

Raportez ca de azi am intrat in saptamana 38

Urez si eu La multi ani! sarbatoritelor Miniuta si Arturana

Bun venit acasa lui Eimoto si asteptam sfaturi...

Sobi si Alynta 27,
Cererea pentru concediu bonus se depune dupa nasterea bebelusului; cererea pentru diferenta de 15% poate fi depusa si inainte de nastere, din momentul in care s-a intrat in concediul de maternitate.
Deci, este important momentul de la care se naste fiecare din cele 2 drepturi.
Termenul maxim de depunere este de 3 ani din momentul la care suntem indreptatite cf legii fiindca asta este termenul general de prescriptie prevazut de Codul Muncii.

Androix,
sunt in aceeasi situatie ca si tine cu salariul bonus...mi-ar fi convenit ca baza de calcul sa fie salariul meu de baza si nu media pe unitate, fiindca avem colegi care isi iau salariul pe micro , taman aia care sunt platiti cu sume foarte mari si deci, nu vor fi luati in calcul la stabilirea mediei pe unitate iar restul care sunt pe carte de munca sunt cu salarii mai mici.
Cat despre cei 15%, este dreptul tau legal sa-i ceri, eu nu o sa renunt, dar ca sa nu ma complic, o sa depun ambele cereri (pt salariu bonus si cei 15%) dupa ce nasc.

37+

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ancamari,

patuturile de la Ikea sunt intr-adevar o optiune; eu am vrut cu latura culisabila pentru ca nasc prin cezariana si m-am gandit sa-mi fie mai usor sa asez bebe in patut.
Acum, dupa ce l-am montat si salteluta e pe treapta cea mai inalta imi dau seama ca, si daca nu ar fi avut latura culisabila, tot ar fi fost usor de manevrat.

Nu stiu acum daca astia de la Ikea au facut refill, ca io cand am fost a 2-a oara pe acolo, ziceai c-au trecut hunii, nici urma din ce vazusem cu o saptamana in urma.

Si gasesti tot la ei cel putin 5 modele de salteluta, insa nu stiu daca din aia de cocos...am vazut sigur din spuma si gen relaxa cu arcuri.

Oricum, succes!

37+

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ELLA 74 multumesc pentru sfaturi; am luat si eu crema aia, e f buna dar mi e cam frica s o folosesc zilnic pt ca scrie in prospect prudenta in sarcina.o sa ncerc stafidele; mi e si teama la nasterea normala sa nu se agraveze; of, doamne, ce pacatosi sunt!

ARTHURANA si MINIUTA LA MULTI ANI!!!!!!!

EIMOTTO, asteptam sfaturile pt ultima suta de metri; multa sanatate!

ESSEA felicitari.

CHRIS AI INCREDERE CA TOTUL O SA FIE BINE!

Fetelor, in ceea ce priveste cordonul ombilical, pt celulele stem mie dr mi a zis ca nu ar merita ca celulele stem se refac si din coloana vertebrala; nu am citit prea mult despre asta si nici studii medicale nu am dar poate reuseste cineva sa ma lumineze si pe mine; sa fac sau nu contractul????

cristina 32+ BIANCA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella "mutam fain" de lamurire! Este cumva o cerere tip pentru 15%? Felicitari pentru noua saptamana! Se apropie cu pasi repezi la tine MOMENTUL!

Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

La revedere!Plec la doctor!Va pup pe toate!

Liliana 37fix cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput