***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Eu auzisem ca fetele se nasc mai repede si baieteii mai tz...desi acum am un nepotzel nascut la 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata Burtici

LA MULTI ANI MINIUTA SI ARTHURANA!!!BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!

ESSEA FELICITARI ,sa-ti traiasca comoara!!!
Tinem pumnii strasi pentru ingerasul Daphne !!!!Totul va fi bine!
Fetelor ce frig e azi si in casa...brrr
Eu dorm destul de bine in ultimul timp si destul de mult,oboseala acumulata cred
Azi mi-am propus sa spal patutul...
Si apropos de saptamana ,acum uitandu-ma pe disc vad ca sunt in saptamana 36,adica incep 36,35+ dupa ultimele eco iar dupa ultima eco 36+ adica 37 ,habar nu am...dupa UM nu e nimic concludent...
Asa ca voi scrie de azi la semnatura 35-36,spre 37

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Sa fie totusi DPN 15 mai,dupa ultimele masuratori...nu m-as mira ca prea e mare burtica mea...

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Miniuta si Arthurana,
LA MULTI ANI, SA FITI FERICITI, SA AVETI NASTERI USOARE SI
BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!

fETELOR, va multumesc pt sprijin!Sper sa fie bine azi!Surprinzator am dormit chiar bine azi-noapte!

Andrada, nu imi provoaca musai ca vreau!Dr mi-a zis ca max 2 sapt mai am si cum a trecut deja una....a mai ramas una daca azi nu-mi face nimic!Am si placenta f imbatranita, colul f scurt....el e f jos....deci fac cum decide ea nu ca sa ti-o iau inainte!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eseea, felicitari pt fetita ta!Sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa!

Chris si sot de Chris, multa sanatate micutei Daphne si numai bine!Suntem cu gandul la voi!O sa fie bine!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Androix cum procedezi pentru 15%? Ce demersuri sunt, ca nu sunt lamurita?!

Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

La multi ani!! pentru Miniuta si Arthurana! Nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi !
Felicitari Eseea!!! Asteptam vesti! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa !
Multumim pentru vesti tatic de Daphne. O sa fie totul bine.
Dar nu avem nicio veste despre primul nostru bebelus...Asteptam...
Azi implinesc si eu 33 sapt. Sunt asa de bucuroasa...ca nu mai credeam ca ajung aici...Acum chiar am sperante ca poate trec de 34 sapt (v-am mai spus de ambitia mea de a trece de 34 sapt-cand s-a nascut Alin). Am inceput si eu sa mai cumpar cite ceva...vata, camasi noapte, sutien pt alaptat, pampers, samponel si chiloti marime mare, mare...ca sa-i port dupa operatie...
Va pup,
Diana 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chris si sot de Chris, multa sanatate pentru mica Daphnee Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, dar sunt sigura ca o sa fie bine! Multi si curaj pentru Chris si Daphnee

Eseea, felicitari!! Sa iti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, mancacioasa, si sa va bucurati de ea! Te mai asteptam pe la noi

Miniuta si Arthurana La Multi Ani!
Sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi

Alyna24, Lilky, Andrada, bafta la control azi!
Vali5? Stie cineva ceva de ea? Poate fetele din Constanta?

Anca 34+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am facut un mare dezastru pe prima pagina. Scuze. Ma duc sa mai refac.

arthurana LA MULTI ANI!!!

miniuta LA MULTI ANI!!!

andrada si alyna bafta azi la dr.

adiinel multumim pentru veste.

eseea sa iti traiasca bebelusul. Te asteptam cu vesti.

Mai am inca o senzatie de voma. Ce sa iau?

Pentru fetele care au incheiat contracte cu cord blood, cristinamaria si pauly cred, am si eu cateva intrebari. AM primit contractele pe mail si intreb:
- daca factura se emite de catre firma din Bratislava de ce se emite in lei si de ce este purtatoare de TVA??? (ma refer la suma anuala pentru depozitare). Din cate stiu facturile internationale se emit in euro si nu au TVA.
- nu se specifica in nici un contract ce se intampla daca o sa avem nevoie de celule (doamne fereste, sa trebuie sa ne gandim si la asta, nu, ca de aia facem contactul asta). Cum ni le trimit? Ce trebuie sa platim ca sa intram in posesia lor?

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani MINIUTA si ARTHURANA!
Felicitari ESEEA pt fetita! Bine ai venit pe lume LARA GEORGIA!
Alyna 24, bafta azi! Sa ne tii la curent!
Mie de 2 zile nu imi merge netu, sunt ceva probleme de la linia mea, si acum astept sa imi vina sa vada care e problema. Acum sunt la calculatorul surorii mele, asa ca am citit in graba, va raspund pe scurt si ma apuc de facut un pic de curatenie prin casa pana vin astia de la UPC. Sper sa ajunga pana la 1, ca de la 2 am program la epilat.
Tatic de Daphne, multumimi ca ne tii la curent cu ce fac fetele! Micuta e o luptatoare si sunt sigura ca in curand se va insanatosi! Ne rugam in continuare pt ea!
Fetelor, mie chiar nu mi-e frica de nastere, nici de faza cu schimbatul si imbracatul bebelului. Chiar ieri am fost la verisoara mea si am facut toate aceste lucruri: schimbat pampers, imbracat, hranit, un pic de masaj pe burtica - o durea burtica de la colici....Pe de alta parte in weekendul asta am zis ca mergem la Braila, la socrii, dar sotul meu zice ca merge singur, ca ii e frica sa ma duca in starea in care sunt...daca ma apuca pe drum?! Si cum sa stau eu 12 ore in masina pe scaun, cu picioarele mele si asa umflate?! Stiu ca are dreptate...un drum de 1300 de km dus-intors in decurs de 2 zile e foarte obositor....dar as fi vrut sa imi vad si eu nepotelul, sa ies si eu putin din Zalau, sa nu fiu si weekendul asta singura....
ok! Hai ca va las...mai intru si mai raspund in detaliu dupa ce imi repara conexiunea la internet!
Va pup!
Edit: azi am implinit si noi 35 de sapt! Intram in 36! Dar i-am spus taticului sa stea linistit, ca nu nastem cat e el plecat!
diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput