***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 22
andradap spune:
Felicitari ESSEA!!! Te asteptam cu vesti si la noi pe forum!!!
Multumim Addinel ca ne-ai tinut la curent 
Andrada
36+ cu
Antonio
Sobi spune:
La multi ani mamicilor de peste mari si tari Miniuta si Arthurana!
Felicitari Eseea pentru bebe! M-am uitat in listuta si ea avea primul DPN de la noi - 1 Mai!
Bafta la echo azi Andrada, sa vii cu vesti bune!
Ella, vroiam sa te intreb ceva: cererea pentru salariu bonus de nastere si cea pentru indemnizatia de 15% cand trebuie sa le depunem la HR - inainte de nastere sau dupa?
Andreea 30+
Vladut
POZE
Motannel spune:
MINIUTA SI ARTHURANA, LA MULTI ANI!
Ella, multumesc mult!
Felicitari, Eseea! Bebe sanatos, voios si mancacios!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
35+,
Teodora
alynta27 spune:
Eseea felicitari pentru minune!
Androix si Ella 74 cand trebuie facuta cererea pentru salariu mediu pe unitate? Inainte sa dupa nastere? Am vazut ca trebuie atasata si o copie de pe certificatul de nastere a copilului! Voi cum faceti?
Miniuta si Artura
La multi ani! Nasteri usoare si bb-i sanatosi!Alyna24 ai grija de tine! Mult calm! Totul va fi bine!
Alina-Mirela
29+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Schimbam si noi saptamana! 30! Oare cand au trecut? ![]()
Alina-Mirela
30+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
cristinamaria spune:
Arthuana si Miniuta 

Alyna24 sa ne dai vesti cat poti de repede!! Bafta multa!

Arthurana si mie mi s-a spus ca voi naste mai devreme insa am fost monitorizata atent ecografic si rezultatele au fost icurajatoare deci.. au hotarat sa nu se grabeasca! Sanatate multa si vei vedea ce vesele vom fi peste cateva zile ![]()
Andrada eu l-am prins seara pe la 19.30! Oricum am auzit de bine de dr.Dinu!! Bafta multa!Astept vesti!!
Mica hainele din spital sunt sterilizate pe bune!! Eu le voi spala cu detergent de bebe primele 2-3 luni si le voi calca! Imi calc si mie cam tot deci....
Diana verifica neaparat tensinea ! Daca n-ai aparat opreste-te la orice clinica privata sau de stat si rezolvi
Chris si tatic de Chris sanatate multa printesei si voua putere sa treceti peste!! Imi pare rau pt ce s-a intamplat!
Sa aveti o zi excelenta!!
Eseea sa-ti traiasca fata!! Felicitari mamico , insanatosire grabnica si mult laptic!!!
UAU.... BEBE 3... nu-mi vine sa cred!!
cristina
38+
miniuta spune:
buna dimineata, fetelor.
in primul rand, multumesc de urarile de ziua mea. si vreau sa ii spun si eu LA MULTI ANI! ARTHURANEI, sanatate multa si bebit sanatos-voios-mancacios.
didialex, am ramas datoare de ieri cu un raspuns. pompa manuala de la avent am luat-o de la babyone (da un search pe net sa vezi daca ai si tu unul prin zona), e intr-un pachet ce contine pompa, doua sticlute de 125 de ml si niste protectoare de sani. era la oferta saptamana asta, redusa de la 54 de euro la 44. tot la oferta am luat si un set de sticlute de noua nascut - neugeborenen set- (doua sticle de 125, doua de 260, cu tetinele aferente, doua tetine de rezerva, o suzeta si o periuta de spalat sticlele). setul asta a fost 20 de euro. si am vazut ca aveau multe oferte, dar hainutele nu am prea apucat sa le studiez, ca eram cu sotul care imi statea in coaste. pentru asta am recuperat ieri, ca eram singura si am intrat in toate magazinele in care se vand haine de bebei, si nu am plecat de nicaieri cu mana goala.
a fost tare fain...
tin pumnii fetelor care s-ar putea sa isi vada bebelusii zilele astea, sa aibe parte de o nastere si recuperare cat mai usoare, si de bebei cuminti. (asta ne doresc tuturor!).
just free your mind, and the rest will follow
Androix spune:
Felicitari Eseea! Refacere rapida si bebic sanatos si papacios! 
Prima nastere naturala, fetelor! Din ce vad eu ceva mai devreme decat fix DPN-ul, cine zice, mah, ca fetele sunt puturoase si ies numai de la 41 de saptamani in sus? ![]()
Mie mi-au trecut durerile ca de ciclu, cred ca din cauza statului pe scaun mi s-au tras. Se cunoaste o noapte buna de somn. Azi am al doilea examen, destul de greu dar m-am impacat cu ideea: ce o sa fac asta este, nu ma mai stresez. Si asa invat mult mai bine decat multi dintre colegii mei care n-au copii nici in burti nici in bataturi ![]()
in schimb sunt copii ei insisi, le zburda hormonii care-ncotro...
Ella, mersi ca m-ai lamurit. Eu din pacate pe cat de bataioasa ma dau si chiar sunt in unele situatii, cred ca renunt la acest 15%. Macar sa-mi iau salariul bonus ca acum 2 ani pana nu i-am amenintat ca fac reclamatie la ITM si ca-i dau in judecata nici nu m-au bagat in seama. Insa de fapt daca ma gandesc mai bine, o sa vad
daca salariul asta bonus nu ma multumeste, intrucat acum se da un salariu mediu pe unitate si ei cam platesc altfel salariile decat pe cartea de munca, o sa-mi cer si cei 15%. Daca se ridica macar la nivelul salariului meu de baza atunci nu ma mai complic...
Cererile eui le depun DUPA ce nasc. Asa am facut si data trecuta si asa fac si acum. Mai ales ca trebuie si certificatul de nastere.
Gata, ma duc sa ma pregatesc sa plec la scoala. Tineti-mi pumnii sa fac bine la examen ca la vara vreau sa ma dau cu kinderii in parc nu sa tocesc pentru restante ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia