***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Daphni e la fel,medicii au spus ca au mai redus din parametrii aparatului pentru a o lasa pe Daphni sa preia comanda treptat,dar se pare ca azi dupamasa au redus mai mult decat a putut duce si a facut din nou o criza si au trebuit sa revina cu mai mult oxigen,dar aseara au redus din nou si e ok
nu-mi explic cum a reusit Daphne sa "culeaga" boala asta
pneumotoraxul survine in urma contuziilor,coastelor rupte,loviturilor sau in urma boliilor de plamani(pneumonie,tbc,bronhopneumonie etc)sau la fumatorii inraiti ori Daphni nu a avut nici una din chestiile astea.
si nici doctorul cu care am vb nu-si explica...
Cris a fost epuizata,a urcat si coborat de vreo 6 ori etaju'3 azi si mananca de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mihamora,

patuturile de la ikea au mai multe trepte pentru saltea, nu stiu daca 3, dar eu n-am vazut niciunul cu laterala culisabila.
Altfel ,am mai spus, sunt dragutze.

dar sa stii ca eu mi-am dorit cu laterala culisabila si acum dupa ce l-am montat imi dau seama ca nu inseamna atat de mult, fiindca patutul meu are 3 trepte, am fixat la cea mai inalta salteluta si-mi dau seama ca nu are rost sa mai las laterala.

asa ca poti lua unul de la ikea fiindca arata bine si sunt ieftine; cele albe sunt superbe.

37 fix

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

MULTA SANATATE PENTRU DAPHNI NE RUGAM IN CONTINUARE PENTRU EA

Multumesc mult Ella am vazut 2 modele in catalog dar nu stiam despre saltea, sunt f dragute intradevar

34+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

arthurana si mie mi-au curs pete maronii la ultimul control al colului.

alyna bafta maine. .

Cred ca am mancat ceva ce nu mi-a placut ca am o senzatie de voma ingrozitoare. Ma gandesc sa imi bag putin degetele pe gat poate ma linistesc si pot sa adorm.

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mai fetelor ce mult scrieti!!!!!! acum am reusit si eu sa termin de citit....
duminica seara am fost la o nunta si ieri am dormit toata ziua, in mai multe reprize iar azi... vizite, treburi ca pe seara am deschis si eu calculatorul.

kay eu zic sa mergi cu toata increderea pe mana dr ca merita; tot el se ocupa si de pitica mea; bafta !
eu nu am cumparat nimic dar cred ca miercurea viitoare cand merg la bucuresti iau si eu cate ceva pt fetitza.

aveti probleme cu hemoroizii???eu da si sunt disperata...doare rau. aveti vre un sfat si pt mine???

pupici la burtici!!!!

cristina 32+ BIANCA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara ... desi e noapte adevarata! Astazi am ajuns tare obosita de la scoala si dupa ce am mancat cu sotul drag m-am intins sa ma relaxez putin, dar am dormit de pe la 19 la 22.30. Am deschis calculatorul, am lucrat ceva pentru scoala, apoi am intrat si am citit tot ce ati scris si iata ca abia acum pot sa ma bag in vorba ... insa singura se pare!

Ella, multumesc mult de tot! E un formular tip? Sau pot sa-l listez eu si sa-i bag hartia sub nas!

Alyna24, mult succes! Sa fii sanatoasa!

Chris27 si sot ... ma bucur sa aflu vesti de la voi! Sunt sigura ca totul va fi bine pentru micuta Daphni! Sa va traiasca!

Maine inchei si eu saptamana 35 ... si simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare ... mi se parea pana acum ca am tot timpul din lume, iar acum as vrea sa mai dureze putin. Parca ma copleseste viteza cu care se apropie marele moment .... asteptat mult de altfel.... insa cred ca mi-e si frica! Eu simt ca voi naste la termen (sau ma amagesc) dar tot mi se pare aproape. Si mai sunt atatea de facut si nu stiu cum sa le organizez.... Hainute am .... bagajul de spital e pe jumatate facut (maine calc hainutele Teodorei - acum sunt pe sarma la uscat)... cu toate astea sunt cam dezorientata!

Ma mai streseaza si actele care trebuie pregatite ... si indemnizatiile astea ... si cererile care trebuie facute .... mi se par prea multe... Si banii prea putini!

Cred ca sunt obosita ... Fug si eu la somn! Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Motanel,
pune textul intr-un word si asta e; nu exista un formular anume, adica tipizat; fiecare dr. de familie e liber sa-l scrie cum vrea; important e sa aiba semntura si parafa.

Ckristina,

da- i cu proctoglyvenol unguent; sper c-am scris corect
poti sa incerci si crema de galbenele ca e antiinflamatoare, cicatrizanta; unge un absorbant intim zilnic cu crema asta pe o zona mica si lipeste-l de slip sa vina fix in zona cu pricina.

Foloseste supozitoare cu glicerina o vreme ca sa nu-ti agravezi mai mult situatia.

Poti sa incerci sa mananci prune uscate, dar puse in apa inainte sau bea apa in timp ce le mananci; cam 10 la o tura.

Am citit ca si stafidele ar avea acelasi efect.

multe lichide, fructe, in special pere ca sunt purgative...

Nu incerca laxative!

Pana la urma blestematii astia de hemoroizi nu sunt decat efectul, iar tu tre sa lucrezi la cauza problemei - constipatia, de cele mai multe ori indusa si agravata de sarcina.

Nu stiu mai mult de atat sa-ti spun, dar poate te ajuta.

37+

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Miniuta si Arthurana

Multa sanatate, o nastere usoara si muuuuuuuuuuulte bucurii!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

MINIUTA si ARTHURANA

LA Multi Ani!!!

Sa aveti parte de nasteri usoare, bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!

Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Alyna24, BAFTA AZI!!! Desi eu tot nu inteleg de ce sa-ti provoace nastere Doar ca sa mi-o iei inainte???
Aaah...si apropos de sapt... Nu ai avut UM pe 5 august??? Eu pe 6 august si sambata schimb saptamana... Deci tu cu o zi inainte

Tatic de DAPHNI multumim ca ne tii la curent... Imi pare rau sa aud ca inca mai are nevoie de aparate, dar oricum si cel mai mic progres e bine venit!!! Ne rugam si noi in continuare pentru DRAGA de ea!!! Si pt. CHRIS sa aibe puteri sa faca drumul pana la etajul 3 de cate ori e nevoie!

ELTEKA... ma apuc si eu sa-mi fac "cafelutza"... ca vad ca am cu cine bea azi

EDIT: Pai bine, ELTEKA, eu fac cafeluta (a se citi CIOCOLATA CALDA ALBA) si tu nu mai apari???

Fetelor, sa-mi tineti pumniii ca azi la ora 14:30 ma duc sa-mi fac eco (cica ultima inainte de nastere )... De-abia astept sa vad cat mai cantareste nazdravanul meu!!!

Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput