***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Veste de ultim moment:sor'mea a sunat-o pe dr s-o intrebe daca azi totusi ma opreste la spital si se pare ca NU!!!!Doar in caz ca vede ea ceva in neregula la control atunci ma opreste:colul deschis, .....sau cine stie ce altceva!
Chiar sunt dezamagita!
Dar daca dr asa zice.....asta e!Speram saptamana viitoare!
Offffffff.....inca o saptamana???????Nu mai pot!!!!!!!!!

Va anunt oricum diseara ce am facut !

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Nu am mai reusit sa intru ieri sa va spun ce am facut la doctor. Colul este inchis, copilul este foarte bine si mi-a spus si doctorul legat de durerile care le-am avut, ca de acum... Si mi-a zis exact ce m-ati sfatuit si voi: un Nospa sau Spasmocalm, stat linistita in pat si sa urmaresc contractiile cand apar - "cam in doua saptamani ne propunem sa nastem". Placenta mea este cam jos inserata si daca voi sangera in timpul travaliului o sa fac cezariana. Sunt asa de debusolata... La inceputul sarcinii vroiam cezariana si eram pregatita sufleteste pt asa ceva. Apoi m-am sfatuit cu doctorul si m-a convins pentru nastere naturala. Mi-am luat gandul de la cezariana si m-am pregatit sufleteste pentru naturala. Acum... s-ar putea sa am parte un pic de naturala cu cezariana. Ufff! Sper numai sa fie bine copilul. Stau totusi linistita ca dr m-a asigurat ca il pot suna la orice ora din zi si din noapte si mi-a explicat la ce sa ma astept.
Inca o data, va multumesc pentru sfaturi! Daca ma apuca nasterea sa stiti ca am instruit-o pe sora mea sa va anunte si am si eu cateva numere in memoria telefonului

La multi ani, Arthurana! Ma bucur ca in sfarsit te odihnesti si tu si nu mai muncesti. Cand o sa apara bebe o sa mai uiti un pic de dorul de casa. Uite un sa nu mai fii asa trista!

La multi ani, miniuta! Sa locuiti sanatosi si fericiti in noua voastra casuta!

Alyna24, eu m-am interesat la starea civila unde trebuie declarat copilul si nici macar nu trebuie copii dupa acte. Mi-a spus sa vin cu originalele si atat. Acum nu stiu cum o fii in Bucuresti, dar nu vad de ce ar fi diferit.
Ne trebuie in spital adeverinta de salariat?

mary_lou, ce ai aflat legat de bataile care le simteai?

Bine ai venit, elen! Si sa-ti traiasca bebelinele! Eu cred ca as alege sa le mai tin in burtica. Sa ne anunti si pe noi ce ai hotarat.

pauly , nu am mai avut dureri ca la ciclu, in schimb azi noapte au aparut niste intepaturi in col. Dar acum sunt linistita ca am stat de vorba cu dr si e normal de acum sa apara tot felul de simptome de genul asta. Cat despre vergeturi... eu m-am uns zilnic pe burta cu crema si tot am facut vergeturi Ce sa fac daca e materialul prost?

Aoleu, ancamari, ce chiraiala o sa fie la voi in bloc cand te intorci de la spital cu bebe... Poate o sa ai, totusi, un copilas cuminte.

Liviana, multa sanatate mamei tale!

Androix, cum te mai simti? Te-a mai durut burta?

Tatic de Daphne, ne rugam sa fie bine bebelina!

Eseea, sa-ti traiasca Lara Georgia!

Ma apuc si eu sa mai spal ceva rufe.

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salutare!
eu sunt inca acasa...asta mic se incapataneaza sa vina si eu nu mai pot!!!
am citit un pic din urma si vad ca deja avem 3 bebelusi! wowo!! deci gata, s-a spart gheata!
multa sanatate pt micuta daphne, imi pare asa de rau pt parinti ca trebuie sa treaca prin asta...
aaa, vroiam sa va spun despre mobila de la ikea, eu am in casa aproape toata mobila de la ikea! si, bineinteles si patutul pt alex de bebe tot de acolo l-am avut. are trei nivele si se poate scoate grilajul pe o parte sau chiar amandoua...sper ca intelegeti ce vreau sa spun...
eu sunt foarte multumita de tot ce am luat de la ei.
va pup si nasteri usoare la toate...acum ca s-a dat startul!

37+ Lukas si Alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Vali5, stai cumintica si ai grija de tine:no effort!!!!!!
Eu asteptam azi intalnirea cu pitik ar se pare ca nu voi avea aceasta placere decat poate sapt viitoare!Dar poate o fi mai bine asa!
Si....DA, eu stiu ca ne trebie adev de salariat cu Cm-urile luate in ultimele 12 luni pt spital!Asa mi-au cerut si cand m-am internat!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Alyna24, poate e mai bine sa mai stea bebe in burtica.
In adeverinta trebuie specificate concediile medicale? Trebuie pus si prenatalul?

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ce mai ziceti, fetelor?

Ma pregatesc sa plec la scoala, dar am intrat sa va mai salut ... caci pana diseara... e mult! Si nu se stie daca nu vin somnoroasa din nou!

O zi buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vali5

Alyna24, poate e mai bine sa mai stea bebe in burtica.
In adeverinta trebuie specificate concediile medicale? Trebuie pus si prenatalul?

Valentina 37+ Andrei
Poze

Poate ca asa e mai bine daca zice dr, nu?Asta e!
In adeverinta treb specificate toate concediile medicale din ultimele 12 luni!Atata!Si unde au fost platite darile la CAS, in ce cont, ceva de genu!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Motannel

Ce mai ziceti, fetelor?

Ma pregatesc sa plec la scoala, dar am intrat sa va mai salut ... caci pana diseara... e mult! Si nu se stie daca nu vin somnoroasa din nou!

O zi buna tuturor!

BAFTA LA SCOALA![pup]

Motannel, 35+, Teodora

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Dragele mele burticoase

Am reusit si eu sa intru mai pe fuga sa va spunem ca suntem bine. Am ajuns duminica acasa dar inca nu ne-am organizat .

Va multumesc pentru urari si o sa incerc sa mai intru astazi sa pun si poze.

E putin mai greu decat m-am asteptat, fatul ca bb e prematur (35 sapt si 3 zile) m-a cam speriat dar trecem si peste asta. Astazi si maine trebuie sa mergem la control de ochi si eco transfontanela.

Oricum abia astept sa aveti si voi puiutii afara din burtic sa vedeti ce frumos este

Va pup si incerc sa intru cat mai repede cu mai multe vesti si cu povestea nasterii.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 35+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Alyna, multumesc pentru urare, dar eu sunt cadru didactic ... deci eu ii stresez pe altii! Mai merg numai pana la 1 mai, ca sa ma apropii de sfarsitul materiilor (am clasa a IV-a si imi sunt dragi, vreau sa-i am cat mai mult posibil, apoi ma va suplini cineva). Ma dadeam viteaza ca merg pana nasc, insa imi dau seama ca sunt din ce in ce mai greuta... respir mai greu! Kg am luat 8, dar au inceput picioarele sa mi se umfle si cred ca viitoarele mamici (sau doar eu) simt nevoia de cuibarire ... eu as sta mai mult acasa la caldurica si odihna!

O zi buna!

Edit> Eimotto, bine ai revenit! De acum totul va fi bine! Sa ai bebe cumintel si mancacios! Poate ai timp si ne povesteti multe, multe!!!

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput