***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

DidiAlex, cu siguranta voi regreta aceasta perioada caci in burtica e mai bine sa-l tii decat afar caci astfel vor incepe si problemele si grijile mai mari!Insa eu am avut placenta foarte nos de la inceput si pitik este cam jos pozitionat iar colul f scurt asa ca....din ce am inteles de la dr nu mai am decat max 1 sapt(caci una deja a trecut de cand am fost la dr)!Am incredere in dr ca va face ce trebuie cand trebuie!mersik oricum de sfaturi!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tot io...nu mi-am baut cafeaua pe ziua de azi si nu stiam de ce sunt asa de terminata

Arthurana, nu are sens sa iti faci griji din cauza greutatii lu bb. In afara faptului ca ecograful nu da datele exacte cu precizia +/- 1 g mai sunt copii micuti. Ai citit povestea lu Filip de Androix. Tot micutz a fost si sa vezi ce flacau e acum. Bun de combinat
E drept ca la tine, spre deosebire de altii s-au strans toate, ma intreb cat mai poti dar incearca sa iti revin, s-ar putea sa te pasca si o depresie post natala.
Un remediu bun ar fi sa scrii mai des pe la noi. Ce zici, ne da-i raportul zilnik?
Pp ca fetele de la america te-au informat cu datele obiective noi o sa le completam pe cele subiective!
Si, daca bb nu mai crestea in burtica atunci era mai bine sa il scoata afara. Asa e bine merci unde e.

Irinucca, voi erati 2 irine sau 3 chiar: una de GB, una de state si una de timisoara. Cu tine faceam bisericutza de mame de baietii, ca suntem vreo cateva. V-ati hotarat la nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ella, da nasterea e considerata urgenta si e gratuita dar NUMAI daca esti venita pentru nastere naturala cu membranele rupte! Pana atunci nu esti urgenta si daca te bazezi pe litera legii poti fi legal trimisa acasa sau pusa la plata. Cezariana programata sau la cerere nu sunt urgente din acest punct de vedere.
In 2005 asa era poate s-a modificat intre timp. Oricum ca sa fiti sigure faceti-va rost de toate hartiile necesare. Pentru mamicile care sunt in CIC e nevoie de adeverinta de la primarie care sa ateste asta. Mie asa mi-au zis cand m-am internat cu disgravidie la 9 saptamani. Atunci insa m-au primit si cu talonul de indemnizatie, pentru nastere insa m-au prevenit sa merg sa-mi iau adeverinta asta de la primarie.
Am rasfoit putin legea de care zici dar acolo am gasit asa:
TITLUL IV sistemul national de asistenta medicala de urgenta si de prim ajutor calificat
SEC#354;IUNEA a 4-a Asistenta medicala privata de urgenta
Cap II: Acordarea asistentei publice medicale si tehnice de urgenta si a primului ajutor calificat
art. 102
al(4) "Criteriile de internare de urgenta a pacientilor care sunt consultati si asistati în unitatile/compartimentele de primire a urgentelor, precum si criteriile de transfer de urgenta catre alte spitale vor fi stabilite prin normele de aplicare a prezentului titlu.

Ei, unde gasim normele astea? ai idee?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Pitica, mesajul tau cu epidurala a venit la fix, dupa ce era sa fac o depresie cand am citit cum a nascut irinuca... sa ai bafta si de data asta!

alyna, sa ne anunti cumva maine daca ramai in spital ... oricum sper sa fie totul bine pentru tine si bebe.

ella, ce nastere a avut mama ta!

Andreea 29+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alyna24 super burtica ta, si se vede bine ca o crescut.i-ti doresc mult noroc maine la control.

arthurana nu te necaji bebe e grasunel, si ecografele dau enumite erori in luni asa mari de sarcina.sper sa se rezolve problema asa cum i-ti doresti,pana atunci treci mai des pe la noi sa i-ti descarci sufletul de toate grijile acumulate.

32+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Pauly, Sobi, multumesc mult pt cuvinte si sprijin!Daca se intampla o minune maine, va anunt eu!

Alyna 36+cu

Mergi la inceput

Am schimbat si eu saptamana, ca uitasem!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

m-am trezit la 8 azi dimineata si aveam tensiunea 14 cu 10. am sunat la Tutu si nimic ! mi-am lipit ochii de tv si am adrmit pana la 2 cu pauze de trezit sa mai sun la doctor. n-a raspuns. la 2 am sunat-o pe Ramona (asistenta) si l-a intrebat pe Filipescu ce sa fac. mi-a zis sa iau 1/2 Dopegyt la juma de ora. cum am inghitit pastila a raspuns Tutu. i-am zis ce si cum si mi-a zis sa "bag o nifedipina sub limba" pana scade la 13 si s-o tin scazuta cu nifedipina. asta ar insemna sa tin continuu o pastila d`aia sub limba... si dup`aia mi-a zis de m-a terminat. CEZARIANA clar. dar nu oricand, ci imediat dupa 34-35 sapt daca o tin cu tensiunea asa. si m-a terminat de tot ! s-a dus nasterea mea naturala ! singura chestie care ma mai alina e ca pot sa-i aleg eu ziua de nastere Sosonicii ! ma duc sa imi confrunc consortul cu privinta la data !
va pe toaaaaate !!!

p.s. de la sot de chris mai stim ceva???

avem 30 sapt, nu 29, da mi-e lene sa modific semnatura...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Kay, si daca cezariana e solutia.........atunci asa sa fie!numai bine sa-i fie Sosonicii, nu?Nu mai fii supi!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

da la 34-35sapt Alyna??? e prea repede ! da daca emai bie afara decat la mine in burtica...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput