***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, ma bucur ca esti cat de cat bine. Dr tau are dreptate si, dupa ce sari parleazul cu varsta gestionala a Soniei merigi pe mana dr.
E pacatoasa tensiunea in sarcina. ai mare grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alyna24 mult succes maine sa fie asa cum iti doresti.

Kay cum te simti sau ce simti cand ai tensiune? si mie mi-a zis dr. sa imi verific tensiunea dar nu am aparat. sa dea DD sa fii bine si sa nu iti mai creasca asa tensiunea

Fetelor as vrea sa ma vopsesc, voi v-ati vopsit parul?Nu cred sa fie nimic rau, nu?

34+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Hello!
Vad ca asteptam si gemeni acum . Nu stiu gemeni nascuti natural...doar cezariana. Idealul e sa-i tii cat de mult posibil. Eu cred ca indiferent cu ce medic vei naste ti se va acorda muuuuuuuulta atentzie...totusi gemenii sunt aparitzii rare si toata lumea le acorda o mai mare importantza.

Noi suntem bine, maine facem 36 sapt si cred ca piticutza mea va sta linishtita inca o sapt ca sa ajungem la termen. Mai avem inca de spalat, calcat. Bine ca am terminat cumparaturile.

Am reusit dupa indelungi dezbateri sa luam si carutz, mai exact un set de la CAM care ne-a satisfacut la calitate si la un pretz mai mic decat produse concurente (cel putin ce am gasit noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

kay sa nu te necajesti, tot ce conteaza ii ca sosonica sa fie bine, o sa fie bine pana la urma.sa fi optimista.

32+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

kay O sa fie bine, iti tin pumnii, multa sanatate la amandoua!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Didi, care-i faza cu varsta gestaitonala? poti sa-mi explici, te rog?

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ancamari nu cred ca ramane 20 aprilie Da' nu-i nimic ca eu nu ma grabesc
Cristalina si la mine e la fel.... tu ramai pe 20? Mi-e mi-a spus ca daca nu se itampla nimic sa-mi scot data asta din cap....
Alyna sa inteleg ca trebuie sa punem majoretele la treaba??
Kay sanatate maxima si te rog sa ramai optimista!

cristina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy am inceput goblenul de mult. Merge cam greu si am ramas si fara ata galbena .

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dom'le, se pare ca numai io stiam ca pe la 36 de saptamani gemenii sunt deja considerati cam la termen...ca e uterul prea solicitat si le e frica doctorilor sa nu se intample vreo duma...
Si ca sarcina e considerata la termen la 38 implinite nu la 37...:)))
Zic si io, nu va suparati..

kay, pai la 14/10 tensiune dimineata nu e de glumit si daca o tii asa eu zic sa mergi pe mana doctorului.
Oricum o sa fie bine asa ca tu stai linistita cat mai mult de acum incolo...

Mihamora, eu stiam ca asta cu vopsitul acum la varsta gestationala mare nu mai e o problema. Sa iasa culoarea bine!...:)

Aaa...in ceea ce priveste greutatea lui bebe in trimestrul 3 nu cred ca trebuie sa va puneti prea mari sperante in calculele facute dupa datele ecografice...O eroare de +/- 300g e mult prea mare.

Ella, ce nastere ati avut tu si sora ta...asta da experienta!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, varsta unui bb in uter e varsta de gestatie, adika varsta in sarcina. Si cu cat e mai aproape de 38 bb e mai dezvoltat nu neaparat fizic, ceea ce ii spuneam Arthurana-ei mai devreme.

Prematuri pot avea probleme, dar nu e regula, cu respiratie, plamani insuficiet dezvoltati pt ca inca nu secreta surfractul (parca!) de asta se impune injectiile specifice sau nu sunt dezvoltati in anumite reflexe, gen supt si atunci pana la dezvoltarea completa sunt tinuti pe hranirea artificiala..de asta e bine sa stea cat mai bine in burtica..dar uneori precum in tensiunea de sarcina e muuult mai bine afara. Pp ca de asta dr a hotarat sa astepte. Stii tu se alege intre 2 rele: prematur sau tensiune.
Dar asta e o parere de un profan, asa de mine sau de am cititor.

Hai ca o sa fie bine si nu uita sa scrii zilnik pe aici ca iti ducem de grija.

EDIT: LULU26, ai citit cele 2 povesti frumoase despre nasteri naturale de gemeni? Sunt, sigur ca sunt dar numai un medic poate hotara.

Cristalina, DA si io stiam ca 38 s implinite e sarcina la termen.

Mergi la inceput