***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumesc mult pt incurajari!

mihamora, la mine e clar cand am tensiune pt ca :

mi se umfla mainile si picioarele,
simt o tensiune in taoate 4, mai ales in picioare,
ieri seara la 16 cu 9 am si ametit
retn apa foarte multa adica apas cu degetul oriunde si ramane urma aia alba si gropita...

eu imi iau tensiunea constant, acum trebuie s-o iau tot timpul !

si trebuie sa ma reprofilez pe hainute micute-micute ca dat fiind ca Sosonica e grasuna, mereu am presupus ca o sa fie mare la nastere, dar asa..."zise el cu glas sfarsit, ridicand un piciorus... dar asa... s-a ispravit" cri-cri-cri, sarcina gri !!! va place adaptarea mea la "Balada unui greier mic"???

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cristinamaria...:)...atunci luni pe 23 ne intalnim la spital...hehehe
Ca tu ai termen inaintea mea, asa ca daca tie nu-ti face operatie pe 20 atunci nici mie nu o sa-mi faca...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

kay...pe mine doctorul la prima sarcina m-a incurajat foarte elegant..."daca ajungem la 32 de saptamani suntem premianti"...Maria s-a nascut la fix 38.
16 cu 9 e o tensiune prea mare ca sa-ti mai faci iluzii de nastere naturala...nu da cu rosii, asta e, vorba lui DidiAlex, parerea mea de profan...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

saru`mana de raspuns Didi. eu credeam ca e ceva cu 34-35 sapt varsta de gestatie. credeam ca e un prag, ceva acolo... eu as fi vrut s-o tin macar pana la 37... da daca ei ii e mai bine asa... acum ii monitorizez miscarile tot timpul. cum nu da, o "mangai" mai puternic sa se exprime liber acolo... pe mine nu ma sperie faptul ca o sa fie prematura, pt ca am incredere in medici, ci ma sperie enorm faptul ca se apropie asa mult momentul nasterii... creierul meu e obisnuit cu inca 2 luni de sarcina si acum brusc e anuntat ca mai sunt doar 4-5 sptamani ! ca sa zic... MI-E O FRICA !!!

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

EDIT: LULU26, ai citit cele 2 povesti frumoase despre nasteri naturale de gemeni? Sunt, sigur ca sunt dar numai un medic poate hotara.

Cristalina, DA si io stiam ca 38 s implinite e sarcina la termen.

N-am citit nici o poveste pe net...doar de la cunostinte care au gemeni stiu.
Bineinteles ca decizia o ia medicul, cred ca are mai multe cunostintze decat noi....ziceam doar ca ideal e sa-i tii cat mai aproape de termen.
Pe de alta parte stiu bebei nascuti prematur si au fost ok...si bebei dupa termen care au avut ceva pb...asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kay, stiu ca e greu sa te obisnuiesti cu ideea de cezariana dar o sa reusesti repede, o sa vezi! Si uite ca o s-o intalnesti pe Sosonica mai repede decat credeai! Totusi incearca sa stapanesti tensiunea in saptamanile urmatoare, chiar daca asta inseamna regim+repaos+medicatie. Mai vezi si pe net ce scrie de problema asta! Si impune-ti sa nu te mai enervezi din nimicuri, evita si momentele prea emotionante, adopta o mina calma si incearca sa o pastrezi. Sunt sigura ca o sa reusesti!

Alyna, tu ai curaj, nu gluma! Mie mi-e frica de nascare, dar sa ma mai si duc de bunavoie sa-mi declanseze nasterea! Dar daca placenta ta mai tine o saptamana, mai bine mai lasa copilul acolo la caldura! Faza cu colul scurtat depinde de la burtica la burtica. Nu inseamna ca nasti! Eu stau de 7 saptamani in pat din cauza asta si uite ca n-am mai nascut si nici simptome nu am avut inca (m-a trimis dr de urgenta in pat, nu m-a mai lasat nici sa ma duc la serviciu sa spun ca nu mai vin!). Si Lilky si alte fete tot asa, ba inca stau in pat de mult mai mult timp. Daca stai linistita in pat nu prea se intampla sa se decanseze nasterea. Vezi ce zice si dr, mie personal 37 sapt implinite mi se pare cam devreme, dar depinde de situatia ta exacta. Oricum dac nu mai intru pe DC, succes maine! Si asteptam vesti, da un mesaj ceva daca ramai la spital sa punem majoretele la munca! Uite unele preventiv!

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

nu dau cu rosii... eu in inconstienta mea mai speram la o minune...
vai de mine... am stat turceste si mi-a ramas crater pe un picior de la celalat picior... sunt VARZA !!! (cum imi zice Tutunaru mereu ) cum sa imi ramana urma de la un picior pe celelalt??? ma duc sa ma storc !!! daca are cineva revizie la apa calda sa-mi spuneti, ca storc 10 litrii din mine in no time !

acum, uitatndu-ma la mine si evaluand situatia, sper sa mai rezist pana la 34 !

ancamari, ale naibii emotii, ca sunt studenta la teatru ! si nu-mi permit sa nu-mi dau examenul !

oana 30+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kay, dr ti-a zis de 34-35 sapt pt ca atunci copilul, chiar daca e prematur, e format bine in afara plamanilor, dar pt ei se face tratament de maturare a plamanilor chiar inainte. La mine cand aveam 28 sapt si eram speriata de moarte ca "maine nasc", a zis dr sa ma straduiesc macar pana la 35 sapt si apoi daca se poate mai mult, mai vedem. Uite am si o carticica pe aici care confirma ce au zis doctorii nostri, ca este un prag la 34 sapt care e bine sa fie depasit. Stai linistita si bine ca te duci la un super dr, el o sa stie sa te sfatuiasca cel ma bine pt tine si Sosonica, noi doar incercam sa te sustinem aici.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

va mulltumesc din suflet pt sustinere ! nu stiu ce m-as fi facut fara voi !

ma duc sa mai dorm putin, ca asta am facut toata ziua !

oana 30+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Kay stai cumintica si nu te agita.Sosonica sa fie bine.Si nu te speria de cezariana,pana la urma cred ca e mai comod asa,in plus doctorii au experienta si totul va fi bine!

Mai fetelor am reusit sa aduc patutl acasa si landoul de la carucior.
Sa fi vazut toata armata de mosi si babe(stau intr-un bloc cu populatie octagenara) au iesit pe la usa credeau ca am nascut,ca e bebe,e ebaiat,gata am nascut??!!!Agitatie mare .Astia stau ascunsi dupa perdea si stiu absolut tot ce se misca in bloc
Pe de alta parte e bine ca e tare liniste...sper sa nu stice bebe linistea asta

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput