***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)
Raspunsuri - Pagina 15
Alyna24 spune:
Cristinamaria, Ancamari, va multumesc pt incurajari!Poate e doar un pic devreme si totusi nu chiar asa devreme!Dr mi-a zis joia trecuta ca mai mult de 2 sapt nu mai am deci.....a trecut deja o saptamana si dat fiind faptul ca mainhe e si de garda si m-a chemat mai traziu pe la ora 14.....trag si eu concluzia ca s-ar putea sa ma si opreasca!Asa s-a intamplat cu o cunostinta acum 3 sapt cand a chemat-o azi si maine a oprit-o pt nastere asa ca.....sper si eu!Oricum face ce zice dr ca nu s-o lua ea dupa mine ci eu dupa ea, nu?![]()
Iar curajoasa nu sriu cat sunt insa ma tin tare deocamdata!Va d eu maine ce si cum!cand mi-o spune ramai.....sa vezi atunci!!!!!!!!![]()
Alyna
37+cu
Alyna24 spune:
Cristinamaria, Ancamari, va multumesc pt incurajari!Poate e doar un pic devreme si totusi nu chiar asa devreme!Dr mi-a zis joia trecuta ca mai mult de 2 sapt nu mai am deci.....a trecut deja o saptamana si dat fiind faptul ca mainhe e si de garda si m-a chemat mai traziu pe la ora 14.....trag si eu concluzia ca s-ar putea sa ma si opreasca!Asa s-a intamplat cu o cunostinta acum 3 sapt cand a chemat-o azi si maine a oprit-o pt nastere asa ca.....sper si eu!Oricum face ce zice dr ca nu s-o lua ea dupa mine ci eu dupa ea, nu?![]()
Iar curajoasa nu sriu cat sunt insa ma tin tare deocamdata!Va d eu maine ce si cum!cand mi-o spune ramai.....sa vezi atunci!!!!!!!!![]()
Pitica,ce haioasa ai fost!!!!!!Pregatiri placute atunci!

Alyna
37+cu
ella_74 spune:
io revin cu fixul meu, adeverinta de salariat la spital.
Legea e destul de clara si cred ca o interpretez corect.
Deci :
Legea 95/2006 spune asa :
Art. 215 (1) - Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurare fara plata contributiei:
Lit . F – femeile insarcinate si lauzele daca nu au nici un venit sau au venituri sub salariul minim brut pe tara.
(2) Persoanele care au calitatea de asigurat fara plata contributiei vor primi un docuent justificativ aspecial de la casa de asigurari si care va fi vizat periodic.
Asta inseamna ca indiferent de cum nasti, natural sau cezariana, orice spital public trebuie sa-ti asigure asistenta medicala fiindca orice femeie insarcinata este asigurata prin efectul legii indiferent daca plateste sau nu contributie la Casa de asigurari.
Partea cu sistemul de urgenta e alta chestiune....
+37
ella
Alyna24 spune:
Ella, eu tot o sa iau adeverinta ca asa ere spitalul.Si cand am fost internata mi-a cerut de fiecare data!poate ai dreptate insa.....la romani e la romani!![]()
Va scriu asa in mare cam ce am cumparat pana acum lui bebe(cu ajutorul surorii si mamei mele
):
-body-uri:15 mini+5 mai maricele;
-costumase cu totul:20+5 mai maricele
-costumase bluzita+pantalonasi:7+5 mai maricele
-salopetele:8+4 mai maricele;
-caciulite:18)mici+maricele);
-costumase 4 piese:6
-scutece:10
-pt baie:2 scutece paturici;
-paturici:3
-set pat:2
-manusele:4
-botosei:1
-ciorapee:10
-plus 4 tricouri+pantalonasi mai maricei(cam 4-6 luni).
Ce ziceti?![]()
Acum am bagat ultima masina la spalat cu hainutele mititele!Unele mi le-a adus sor'mea chiar azi!
Sunt asa fericita, fetelor cand vad hainutele asa mititele si frumusele......si cum stau ele frumos in dulap!![]()
Doar pitikul sa vina odata!
Alyna
37+cu
Sobi spune:
Kay, ai grija de tine cu tensiunea si nu te mai supara din nimicuri.... si eu care credeam ca noi o sa inchidem odiseea, avand aproape ultimele dpn-uri din iunie!
Andreea 29+
Vladut
POZE
mica0307 spune:
alyna eu le-am spalat ieri pe toate. Si acum le calc
.
pitica ce tare ai fost cu babele. Eu nu am asa ceva pe scara, da acum vreo 2 saptamani m-a intrebat o vecina cand mi-a vazut burtica:"Altul?" Am innebunit de nervi. Care altul femeie ca asta e primul meu copil
.
kay mai stai si tu prin pat si lasa bantuitul pe la cursuri, ca nu sunt chiar asa de importante. Cel putin nu acum. A propos colega lui Alex de dimineata e tot actrita?? Ca e cam naspa
.
Mica
35+
Maya Alexandra
Poze
lbelciug spune:
Buna fetele!
Va salut si pe ziua de azi fugitiv, caci trebuie sa iau puiul de la cresa.
Azi am debutat a doua oara casa zic asa, bineintele in plansetele de
riguare. Maine voi avea o zi grea pt ca mama mea se interneaza la Sp
Militar unde va face o investigatie la inima (coronarografie) si care
necesita internare 2 zile. Mama mea e f pesimista si panicata, si sper sa o pot incuraja suficient de bine...
Eu sunt in CO maine inclusiv, dupa care ma reintorc la munca, dar numai pana la sf lunii. In locul meu a fost angajat un coleg nou si va trebui sa-l "trainuiesc". Sarcina evolueaza ok, ma misc mai greu, noaptea e un cosmar cu intorsul de pe o parte pe alta si nu ma acomodez cu gandul ca trebuie sa mai "indur" regimul asta inca 1,5 luni. Dar, cu Dumnezeu inainte trecem peste toate greutatile.
Mica, am demarat formalitatile pt a-l transfera pe Matei la dr Taropa. M-am dus la ea ieri (la CMU) cu M si mi s-a parut f draguta. Mi-a dat avizul epidemiologic pt reintoarcerea la cresa si a zis ca-l primeste la ea si pe Matei si pe BB2. Pt inscrierea puiului la ea iti trebuie certif de nastere si adev ta de salariat.
Elteka, DA, puiul poate dormi pana la 3 luni in acest cosulet chiar f bine!
Irinuca, nasoala experienta ta cu epidurala. Din cauza riscurilor nici eu nu sunt 100% decisa daca sa apelez la ea sau nu. La prima nastere nu am avut dar acum nu stiu de ce sunt mai fricoasa. Teoretic n-ar trebui pt ca in general BB2 vine dupa un travaliu mai scurt... Eu te-as sfatui sa incerci fara epi la nasterea asta.
Arthurana, inducerea travaliului ti-o va face face cu perfuzie cu oxitocina? Daca da, atunci sa nu-ti fie teama. Ea te ajuta sa inceapa contractiile, that's all. Am avut si eu la nasterea lui M si nu a fost rau sau cu riscuri. Ai grija si odihneste-te cat mai ai timp.
Elen, eu te-as sfatui sa-ti urmezi instinctul. Daca el zice sa astepti, atunci asa sa faci!
Mihamora, mergi linistita la vopsit, nu exista riscuri pt pui. Si eu voi face treaba asta cu putin timp inainte de a naste, caci dupa ce apare BB2, sigur pana la botez nu veti avea timp sa va cosmetizati. Eu dupa ce l-am nascut pe M, m-am felicitat ca am avut grija sa ma tund si sa ma vopsesc inainte de a naste.
Fetele, dar ce s-a intamplat cu Chris si fetita ei? Sper ca sunt bine amandoua... Dar mamicile de gemeni/tripleti ce mai fac?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
33s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lilky spune:
alyna Ai f multe hainutze!Te-ai pregatit nu gluma...
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
alyna eu le-am spalat ieri pe toate. Si acum le calc.
pitica ce tare ai fost cu babele. Eu nu am asa ceva pe scara, da acum vreo 2 saptamani m-a intrebat o vecina cand mi-a vazut burtica:"Altul?" Am innebunit de nervi. Care altul femeie ca asta e primul meu copil.
kay mai stai si tu prin pat si lasa bantuitul pe la cursuri, ca nu sunt chiar asa de importante. Cel putin nu acum. A propos colega lui Alex de dimineata e tot actrita?? Ca e cam naspa.
Mica35+
Maya Alexandra
Poze
Mica, spor la calcat atunci!Eu mai am doar o masina de spalat de calcat dupa ce se usuca!Acum sunt la prespalare inca!
Pe mine ma omoara calcatul asta si pe fata si pe dos!Nu cred sa fac asta pana la 1 an!nu as vrea sa-l invat chiar asa de pretentios ca pe urma tot eu o sa trag cu el!gandesc bine?Prea multa dadaceala si dezinfectie face ca la un moment dat copilul sa faca anumite bobli sau sa devina prea sensibil la orice mica murdarie, sa zic asa!
Alyna
37+cu